www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

So din Sibiu

Newcomers
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About So din Sibiu

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  sibiu

Other Information

 • Band
  Ora de foc - Sibiu
 • Gear
  chitari, amp-uri, procesoare, efecte, etc.

Recent Profile Visitors

1693 profile views
 1. East River Drive este retinut! Ramane Carl Martin-DC Drive, un "monstrulet mic" destept si usor de folosit cu un ton de la "cele fine" pana la unul foarte agresiv. Sunt filmulete pe net despre aceasta! Pretul se negociaza!
 2. Pedale nu au niciun defect, sunt foarte versatile, se preteaza pentru diverse genuri de muzica de la blues pana la heavy metal. Dupa cum se vede DC Drive are si un buton de "boost" care functioneaza si independent de drive-ul din pedala astfel incat daca o folosesti in pedalier poate sa adauge "boost" si clean-ului sau altor efecte folosite acolo. M-am ajutat foarte mult de ele vreo 3 ani in special la inregistrari, le-am cumparat noi de le Thomann si le dau pentru ca mi-am schimbat pedalierul. Alte detalii tehnice gasiti pe sit-urile de specialitate. Cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Preturi: Carl Martin DC Drive - 380 lei, Electroharmonix East River Drive - 300 lei, preturi negociabile. La pachet amandoua:500 lei nenegociabil.
 3. Mersi de informatii. Modelulpe care as vrea sa-l pun in cab-ul de 12": Orange 35RT. Oricum atunci cand introduci mufa de casti in jack-ul respectiv se anuleaza difuzorul intern. Ideea asta cu cabinetul mi-a venit cand, folosind un combo mic (VOX 5 w - are tot felul de simulari de amp-uri si efecte si ritmuri), l-am legat la un Marshall 30w tot pe tranzistori. S-a schimbat sunetul si puterea de parca cantam direct pe Marshall. Legatura: Phones - Aux in. In momentul ala niciun buton de la Marshall nu mai functiona deci devenise ca un simplu cabinet... sau cam asa ceva...De aia ma intrebam daca ar merge... Am inteles ideea! Mai astept comentarii si sugestii.
 4. Salut! Referitor la intrebarea din titlu, a incercat cineva? Legatura as face-o prin jack-ul cu care de obicei in instructiuni ei zic ca te poti lega la un mixer. La unele amp-uri acea iesire de jack e si pentru casti. Nu doresc neaparat o putere mai mare dar ma intereseaza daca acel cabinet imi scoate totusi puterea de 35 w a combo-ului si bineinteles as vrea sa stiu daca imi coloreaza sunetul, desi aceasta chestie cu colorarea sunetului presupun ca se intampla sigur. Va multumesc pentru raspunsuri. Astept.
 5. daca mai e valabil lasa un nr de telefon te rog.
 6. ok Mersi! Sper sa mearga...ca am mixerul la sala de repetitii si inca nu am probat sugestiile voastre.
 7. Imi spune si mie cineva cum pot folosi efecte externe la mixerul Yamaha MG10 (cel fara efecte incorporate)? Exista acolo "aux send" dar nu are "aux return". Deci la ce foloseste acel aux send (poate imi arata cineva o conectica). Multumesc,
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.