www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

So din Sibiu

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by So din Sibiu

  1. East River Drive este retinut! Ramane Carl Martin-DC Drive, un "monstrulet mic" destept si usor de folosit cu un ton de la "cele fine" pana la unul foarte agresiv. Sunt filmulete pe net despre aceasta! Pretul se negociaza!
  2. Pedale nu au niciun defect, sunt foarte versatile, se preteaza pentru diverse genuri de muzica de la blues pana la heavy metal. Dupa cum se vede DC Drive are si un buton de "boost" care functioneaza si independent de drive-ul din pedala astfel incat daca o folosesti in pedalier poate sa adauge "boost" si clean-ului sau altor efecte folosite acolo. M-am ajutat foarte mult de ele vreo 3 ani in special la inregistrari, le-am cumparat noi de le Thomann si le dau pentru ca mi-am schimbat pedalierul. Alte detalii tehnice gasiti pe sit-urile de specialitate. Cunoscatorii stiu despre ce e vorba. Preturi: Carl Martin DC Drive - 380 lei, Electroharmonix East River Drive - 300 lei, preturi negociabile. La pachet amandoua:500 lei nenegociabil.
  3. Mersi de informatii. Modelulpe care as vrea sa-l pun in cab-ul de 12": Orange 35RT. Oricum atunci cand introduci mufa de casti in jack-ul respectiv se anuleaza difuzorul intern. Ideea asta cu cabinetul mi-a venit cand, folosind un combo mic (VOX 5 w - are tot felul de simulari de amp-uri si efecte si ritmuri), l-am legat la un Marshall 30w tot pe tranzistori. S-a schimbat sunetul si puterea de parca cantam direct pe Marshall. Legatura: Phones - Aux in. In momentul ala niciun buton de la Marshall nu mai functiona deci devenise ca un simplu cabinet... sau cam asa ceva...De aia ma intrebam daca ar merge... Am inteles ideea! Mai astept comentarii si sugestii.
  4. Salut! Referitor la intrebarea din titlu, a incercat cineva? Legatura as face-o prin jack-ul cu care de obicei in instructiuni ei zic ca te poti lega la un mixer. La unele amp-uri acea iesire de jack e si pentru casti. Nu doresc neaparat o putere mai mare dar ma intereseaza daca acel cabinet imi scoate totusi puterea de 35 w a combo-ului si bineinteles as vrea sa stiu daca imi coloreaza sunetul, desi aceasta chestie cu colorarea sunetului presupun ca se intampla sigur. Va multumesc pentru raspunsuri. Astept.
  5. ok Mersi! Sper sa mearga...ca am mixerul la sala de repetitii si inca nu am probat sugestiile voastre.
  6. Imi spune si mie cineva cum pot folosi efecte externe la mixerul Yamaha MG10 (cel fara efecte incorporate)? Exista acolo "aux send" dar nu are "aux return". Deci la ce foloseste acel aux send (poate imi arata cineva o conectica). Multumesc,
  7. Pret: 2000 RON Localitate: Sibiu Contact: sovinti@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand chitara Epiphone Les Paul Standard, culoare Bourbon Burst (BU), in stare perfecta de functionare, cantata vreo 8 ani, reglata si calibrata ultima oara acum vreo 4 ani. Nu am schimbat nimic la ea, are doze originale si cheite originale Grover. Chitara are montate pe ea strap locks-uri, o vand cu tot cu curea (din material textil foarte solid) si de asemenea o vand impreuna cu un case SKB dupa cum se vede in poze. Am folosit-o numai cu corzi 10-46, vreo cativa ani d'Adario iar apoi numai Ernie Ball. Fac schimb numai cu o chitara PRS. Chitara si case-ul nu se vand separat.
  8. Pret: 250 lei Localitate: Sibiu Contact: sovinti@yahoo.com Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Vand Boss MT-2 la 250 lei, eventual accept un schimb cu un overdrive clasic de valoare asemanatoare. Fara negocieri pentru ca oricum pretul este mic si nu ma grabesc sa-l vand. Alte efecte nu ma intereseaza. Distorsul are cam 10 ani din care l-am folosit vreo 2 dar functioneaza la parametrii normali. Nu achit costuri de transport. Se poate proba in Sibiu la sala de repetitii. Pot fi contactat prin RGC sau la 0746165305. Daca nu raspund, lasati un mesaj si revin eu cu un telefon.
  9. Salut! Cred ca e o problema cu nr de telefon (???) Exista dupa prefix nr. cu 7 cifre? M-ar interesa la 550lei dar as vrea sa vorbim la telefon. Posteaza te rog numarul corect. So
  10. salut! Da-mi te rog niste detalii, cum ar fii: unde e facut, in ce an e facut, dimensiune difuzor, greutate, dimensiuni (inaltime, latime, grosime) si eventual de ce il vinzi. N-am vazut nici o postare pe net despre cum suna si ce poate sa faca. Sau poate ii gasesti tu fisa tehnica...sau chiar postezi un demo cu el aici... Mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.