www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Satan

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucharest

Other Information

  • Band
    Royal Flush
  • Gear
    Fender Strat
    Fender Twin Reverb

Satan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. In primul rand ca nu a fost deloc asa. Am avut un comentariu la un post al lui Razvan si el m-a atacat pe facebook. Nu vad de ce pentru discutiile private cu un moderator as fi pedepsit pe forum. Drept urmare pentru incidentul respectiv mi s-a si ridicat banul pus in mod abuziv de Razvan userul/moderatorul cu care am avut discutia. Ulterior tu mi-ai dat ban cand ti-am dat un reply dupa ce mi-ai moderat o postare. Acuma cand ai sters totul cum ai vrut nu se mai poate demonstra nimic. Chiar ca are sens sa stergi totul ca dupa aia spui ce si cum vrei tu. Si nu ma baga in oala cu faraonul ca nu am nici o legatura cu el. Am avut feedback pozitiv la mica publicitate 100% la 9 tranzactii, si la reputatie 518 like-uri deci chiar nu pot sa fiu comparat cu faraonul decat de cineva care mi-a sters postarile in stil Gestapo si dupa aia ma acuza de ce vrea el "in bunul spirit cavaleresc". Sincer nu am mai intrat demult pe forum. Desi poate as fi vrut sa postez niste inregistrari dar nu am facut-o chiar daca puteam sa imi fac clone si alte cele. Aici pe forum de mult nu se mai intampla nimic interesant. Am gasit si alte locuri unde sa postez si unde sa primesc un feedback corect si la obiect si unde sunt chitaristi adevarati si binevoitori in stare sa imi dea sfaturi utile. Acestea fiind spuse sa-ti fie de bine cu inventile si basmele tale de SS-ist din Gestapo.
  2. Buna ziua, eu sunt The Joker. Printre moderarile tale "corecte" intra si cea in care mi-ai lasat warn dupa o disputa cu Razvan S. in afar forumului si la care mi-ai anulat pedeapsa dar ai lasat warn-ul desi trebuia ridicat. Mai apoi mi-ai dat ban definitiv pentru ca ti-am zis ca iti dai pinned la fiecare vanzare si ca ai preturi cam mari pentru second hand-uri. Oricum cel mai misto e ca ai sters postarile mele si acuma forumul arata ca un cur belit. Vezi postarile cuiva care mi-a dat quote si nu vezi postarea mea initiala. Ha, ha, ha. Oricum abuzezi la maxim de privilegiul de moderator. Pe mine stiu de ce te-ai razbunat. Pentru ca ti-am zis in privat ca i-ai dat ban in mod abuziv lui Ironside. Totusi un moderator ar trebuie sa fie altfel. Mie unul nu imi pasa pentru ca imi fac clone cate vreau si cand vreau. Am deja vreo 5 bucati facute in timp asa ca sa nu banuiasca nimeni nimic. Am ales sa scriu azi de pe un proaspata pentru ca altfel puteam sa dau de gol alte clone pe care le tin de rezerva. Si daca stergi un profil cu tot cu postari intru de pe altul si tot asa. Tu stergi eu scriu, ne putem distra la infinit daca vrei. Totusi ma simt bine ca si altii considera ca nu moderezi corect. Sa-ti traiasca Let the be music pe naiba! Let There be Addrien's comunism.
  3. Nu sunt un fost coleg, sunt un actual coleg pentru ca imi fac clone cand vor muschii mei. Cred ca am mai avut una pt. care m-ai nominalizat si suna cam asa: "Cred ca la orice chitara ieftina ar trebui sa se dea bonus un bax de superglue." Eh, astept la sfarsit si premiantii, sper sa iau macar mentiune anul asta. Anul viitor mai vedem.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.