www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Satyric

Newcomers
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Satyric

  1. Inca valabil. Inca o data, daca sunteti ezitanti sa cumparati din cauza lipsei de feedback de tranzactii pe contul asta de rgc, va invit sa intrati pe contul meu vechi: https://forums.rgc.ro/profile/18797-gungnir/, la care am pierdut accesul, din pacate. Avand in vedere ca preturile de noi nu mai sunt aceleasi ca la postarea anuntului, pretul nou pentru chitara + case este 1400 ron. Inca mai putin de jumate, avand in vedere ca la Thomann sunt: * 433 ron case-ul: https://www.thomann.de/ro/gator_hardshell_case_dreadnought612.htm * 2399 ron chitara: https://www.thomann.de/ro/takamine_gd30ce_12n_2.htm Adica 2832 ron, in total.
  2. Dupa un an de inactivitate pe aici, pricinuit de mari schimbari in viata personala si profesionala, anuntul acesta inca e valabil! UP!!!
  3. Dupa cum am spus mai sus, nu mai este valabil. Iar ultimul pret a fost 1400, dupa cum ar putea sugera sintagme precum FIX sau ABSOLUT NENEGOCIABIL, cu referire la pret. Mna, e vina mea, daca n-am fost clar........ In atentia moderatorilor, topicul se poate inchide, eu nu mai am acces la contul de pe care l-am deschis. Multumesc anticipat!
  4. Vand o chitara cu 12 corzi, electroacustica, model Takamine GD30CE-12N. Vine cu hardcase Gator: https://www.thomann.de/ro/gator_hardshell_case_dreadnought612.htm Chitara este intretinuta foarte bine. Singura 'cicatrice' este un accident avut mai demult pe spatele gatului, in dreptul fretului 5, care a fost reparat, si nu deranjeaza la cantat. Este surprins in poze, inconvenientul este exclusiv de natura estetica, prezentandu-se ca niste zone mai deschise la culoare. (sa se inteleaga, chitara a fost numai zgariata acolo, nu a avut gatul rupt sau orice altceva de genul) Chitara, noua, costa pe thomann ca 2150 ron, iar tocul, 300 ron. Eu vreau 1200 ron, adica mai putin de jumate. Nenegociabil, nu accept schimburi. Trimit prin curier cu verificare, sau se poate testa in Calarasi. Momentan e putin prafuita, dar inainte sa o vand, ii voi face o dereticare completa, si un schimb de corzi. Daca doriti poze mai detaliate, exprimati-va interesul si voi adauga. De asemenea, de mentionat ca, pentru review-uri legate de tranzactiile pe care le-am facut in trecut, va invit pe contul meu principal: https://forums.rgc.ro/profile/18797-gungnir/, la care am pierdut accesul, din pacate.
  5. Salutari, Am o problema. Nu ma pot loga pe contul meu main, cel numit @Gungnir. Acesta a fost creat cu contul de facebook, care la randul lui a fost creat cu un cont de yahoo la care nu mai am acces de aproape 10 ani, deci schimbarea parolei nu e o optiune. In momentul in care incerc sa ma loghez cu facebookul, imi apare prompt-ul ca a fost o problema, sa incerc mai tarziu. Ce este de facut in acest caz? Cum mi-as putea recupera contul? @Cosu, dau tag in caz ca este relevant pentru ce faci si ma poti ajuta direct, dar rog oricare dintre admini/moderatori sa arunce un ochi. Multumesc anticipat!
  6. Salutari, Odata cu schimbarea laptopului, nu am mai reusit sa intru pe contul meu main, anume Gungnir. De aceea, rog ca eventualul interes in acest instrument sa fie manifestat prin PM la contul acesta, ori prin email, horiaculea@gmail.com, anume. Multumesc si va astept!
  7. Pedala asta costa 360 pe Thomann si tu o dai cu 350? Cu transportul platit de cumparator, chestia asta face exact cat http://www.soundcreation.ro/pedale-de-efecte-pentru-chitare-cid448_1946/boss-ns-2-id6068.html. De ce ar cumpara cineva o pedala SH la pretul uneia noi?
  8. Mi-am cumparat cam acum un an si jumatate un Fender Mustang I doar ca sa incerc si eu cateva efecte. Nu am vrut sa investesc prea multi bani. Acum caut sa asociez un procesor cu un mixer, sperand sa obtin mai multa versatilitate.
  9. Buna ziua, comunitate RGC! Cant la chitara de ceva timp si am hotarat ca este timpul sa testez o selectie mai variata de tonuri si efecte, asa ca m-am gandit sa imi iau un procesor. Imi puteti recomanda ceva de pana in 1000 RON(nu conteaza daca e SH) care sa se descurce bine cu efectele si cu amp modeling-ul(parca asa se numea)? Imi cer scuze daca topicuri cu aceasta tema au mai existat, eu nu le-am putut gasi. Pana acum mi-au zburat ochii pe Korg AX3000G si Digitech RP500. Multumesc anticipat!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.