www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Robert Ciprian Andresesc

Active Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Deva

Other Information

  • Gear
    Ibanez GIO
    Les Paul Special II
    Chitara Acustica Cort

Robert Ciprian Andresesc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

  1. Poți să formezi acel acord si cu altă combinație de degete sau chiar și pe alte taste și corzi. Orice îți este confortabil. Este o chestie fundamentală să te înveți să formezi acorduri astfel încât toate notele din acel acord să sune clar si fără sa fie împiedicate de chestii precum celălalte degete.
  2. Eu las chitara tot timpul conectata la amplificator. Doar opresc amplificatorul dupa ce termin de zdranganit si gata.
  3. Probabil suna prost pentru ca incep sa rugineasca si ca se aduna mizerie (piele moarta de pe degete) pe ele. Mai ales acum pe timp de vara ca transpira mana mai usor. Eu zic sa iti cumperi corzi acoperite cu un invelis protector. Le protejeaza impotriva a celor mentionate mai sus. Teoretic ar trebui sa reziste mai mult timp. Desigur, ar trebui sa ai si tu grija de ele. Adica dupa ce termini de cantat sa le stergi cu ceva ca sa indepartezi transpiratia. Si am inteles ca cele acoperite cu invelis protector au un sunet mai dark, bassy, cum vrei sa ii spui. Deci numa bine pentru tine.
  4. Un prieten foloseste interfata aia usb de la Behringer. Nu mi se pare ca are intarziere. Sau, daca are, are una foarte mica, practic neglijabila. Tot Guitar Rig foloseste si el.
  5. Du-te la un magazin de instrumente si incearca acolo sa vezi ce iti place cum suna. Asta e cel mai important, sa-ti placa cum suna. Ca amplificator poate un Fender Mustang ceva, are 24 de setari predefinite din diverse genuri de muzica. Deci o sa ai de unde alege. Si daca nu iti plac nici una din setari poti sa le modifici cu ajutorul unui PC sau laptop. Sau, daca ai boxe bune acasa, poti sa iti cumperi o interfata USB, e undeva la 100 de lei, si instalezi software-ul care vine cu ea sau iti iei tu unul de pe net (gen Guitar Rig). Cu aceasta interfata iti poti conecta chitara la PC si cu software-ul poti simula diverse marci de amplificatoare si efecte.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.