www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Zorg Ranzoo

Active Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Targoviste

Zorg Ranzoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut! Cumpar un line 6 ux1, daca are cineva si doreste sa scape de el il rog sa ma contacteze cu un mesaj!
  2. Acordajul chitarii este in D, dar as vrea sa cant si-n B, deci o sa am nevoie de niste corzi mai groase. Chestia e EB sunau nasol dupa foarte putin timp, gen dupa 2-3 zile, ceea ce mie mi se pare in neregula. Poate incep sa sune prost si din cauza ca probabil sunt putin mai agresiv la panaj.
  3. Salut! Am o chitara BC Rich Bronze Series Warlock si vreau sa imi schimb corzile, dar nu stiu care sunt mai bune pentru genul de Death/Black metal. Am incercar Ernie Ball, dar dupa un timp incepeau sa sune nasol, asa ca Ernie Ball l-am sters de pe lista. Am inteles ca Daddario ar fi bune pentru genurile extreme. Voi ce ma sfatuiti?
  4. Aha... eu n-am zis ca vreau game pentru death metal, am spus doar ca vreau game! La viteza, tehnica, acolo inca exesrsez, doar ca nu gasesc game pe net si am cerut ajutorul vostru, daca imi puteti trimite si mie ceva cu game si chestii d'astea.
  5. Salut! Am si eu nevoie de game si exercitii pentru chitara. Daca stie careva vreun site cu game, sa mi-l dea si mie ca eu caut de ceva vreme si nu gasesc nimic pe internet sau daca are cine in pc vreun fisier cu astfel de chestii si e amabil sa mi-l trimita si mie( iionut57@yahoo.com ), ii sunt recunoscator. Ce vreau eu sa fac este sa-mi creez propriile mele melodii death metal, am cateva game majore, da' nu reusesc sa fac nimic cu ele. Multumesc!
  6. Scuze de intarziere! Am rezolvat chitara, nu mai am probleme. @Juggernaut uitasem de al treilea arc, my bad, l-am montat la chitara si acum nu mai am treaba. Iar tremolo nu l-am folosit niciodata si nici n-o sa-l folosesc XD. Multumesc pentru ajutor! Cheers
  7. Salut! De curand am facut rost de un amp Peavey Bandit 112 solo series 80 watt made in usa http://images03.olx.co.za/ui/20/70/44/1335009805_359096644_3-PEAVEY-BANDID-112-SOLO-SERIES-85W-GUITAR-AMP-Cape-Town.jpg , Dar sunetul e cam grav, se aud mai mult joasele, iar la sala de repetitii ma aud foarte incet fata de celalalt coleg care are tot un peavey bandit 112 80 watt, da' mai nou. Difuzorul original de la amp-ul meu a fost schimbat, acum are o petarda chinezeasca, nu mai tin minte ce scrie pe difuzor. Poate fi din cauza difuzorului?
  8. Am luat niste corzi pentru electrica de 0.12 Ernie Ball si cand le-am pus la chitara si am incercat s-o acordez in standard si in D si mi-a ridicat bridge-ul mult rau. Chitara are tremolo, care ma poate ajuta?
  9. pai unde o sa tinem concertele, amp o sa fie langa mine, ca e bar mic :-??
  10. @Fiveseven: asta ramane de vazut! @ms.chiken: pai vad ca behringeru' gtx 30 are si procesor, de fapt el e un combo!
  11. va intreb aceste lucruri pentru ca vreau sa-mi iau un amplificator si pe asta l-am gasit mai convenabil mie. am de gand sa-mi fac o formatie, de fapt, membri am gasit, doar ca imi mai trebuie obiectul munci. acum nu imi permit sa imi iau un amp cu o putere mai mare si de aia toate astea
  12. ok, dar amplificatorul pe care vi l-am aratat se poate conecta la mixer si se poate tine un concert cu el?
  13. ok....http://www.esound.ro/BEHRINGER-GTX30-combo-chitara-30W,p-5106.html asta e amplificatorul pe care vreau sa-l cumpar si vreu sa cant cu el si in concerte(acestea avand loc in baruri ) si vreau sa stiu daca acest amplificator se poate conecta la mixer
  14. "Se folosește deseori pentru a "repeta în liniște" dar se poate folosi și la înregistrare sau alte configurații." sa inteleg ca se poate conecta si la un mixer,nu? pe mine asta ma intereseaza mai mult, cam am vazut la un amplificator scria in descriere ca are direct out, iar in poza, unde se baga jackul scria line out....
  15. Salut! la amplificatore, direct out e acelasi lucru cu line out?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.