www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

viomusicstudio

Newcomers
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Roland G800

viomusicstudio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Da, asa am zis si eu ca e mai potrivit S670. Plus ca am si o fragilitate osoasa si cred ca m-as descurca mai bine cu clape mai usoare. Banuiesc ca la DGX sunt foarte grele daca le imita pe cele de pian. multumesc mult inca odata pentru ajutor.
  2. E interesanta si Yamaha DGX650 insa e prea mare nu prea as avea loc sa o pun. Vad ca este mai mare si decat Roland G800 pe care o am, aceasta de abia am pus-o pe birou, a luat tot biroul, monitorul l-am pus pe ea, pe locul din stanga. Dar asa ca fapt divers, cum se aud celelalte instrumente si ritmuri in comparatie cu S670 (in afara de pian care am inteles ca e mult mai bun pe Yamaha DGX650). Ritmuri se pot pune pe ea si daca da cam cate? Dar instrumente? La S670 imi place ca se pot pune si instrumente si m-ar tenta mai mult.
  3. M-am uitat la clip si am observat o chestie. De fapt o observasem de la un alt clip cu S670. La minutul 10:30 incepe o comparatie intre cele 3 orgi cu sunetul de chitara. Pe S670 (probabil cand apasa mai tare pe o clapa? daca e asa va rog sa-mi confirmati) se aud, cand apasa pe anumite clape si acele ciupituri ale corzii specifice chitarelor (sau nu stiu cum sa le zic) care vad ca la celelalte orgi nu se aude. Este un efect specific S670 sau de ce nu se aude si la celelalte? Imi place mult efectul, e apropiat mult de realitate.Si la S670 am mai observat in alt clip si acel sunet al mainii pe corzi, cand coboara de exemplu mana si atinge corzile. https://www.youtube.com/watch?v=Y4bmw9eShic Cred ca ma opresc la acestea 3 si voi alege pana strang banii, una dintre ele. As avea cateva intrebari: 1. Care vi se pare ca suna cel mai bine? Per total si la instrumente si la ritmuri. 2. Care este mai simplu de folosit, aici ma refer la meniu? De exemplu Roland G800 pe care o am mi se pare foarte intortocheata la meniu, te scarpini cam pe dos pana gasesti o setare. 3. Care este mai solida din punct de vedere al constructiei? Nu as mai vrea sa dau de problemele pe care le are G800 si anume spargerea cauciucurilor si infundarea butoanelor, practic au niste picioruse subtiri care se rup repede. 4. Are vreuna din ele clape ca G800? La G800 sunt pline pe dedesubt si putin mai greu de apasat. Referitor la Korg PA300, zice un nene pe youtube ca are deja sunete romanesti din fabrica. Asa este? https://www.youtube.com/watch?v=2AkiWrzil_A Va multumesc mult pentru ajutor, specific ca nu prea ma pricep foarte mult la scule, am avut doar ce am enumerat mai sus.
  4. Multumesc, cred ca voi mai astepta sa mai strang bani. Despre PSR S670 ce parere aveti? Am auzit-o pe youtube si mi se pare ca suna foarte bine, mult peste rolandul meu. Cred ca e un S650 upgradat. La S670 aveti idee cate ritmuri se pot baga in memorie?
  5. Da dar as dori sa pot folosi si ritmuri independenta de pc. Alta recomandare?
  6. Va salut! Pe scurt, sunt pasionat de orga dar nu sunt muzician, doar un hobby. Am avut clape ieftine de obicei nu mi-am permis scule profesionale. Prima orga un First prin anii 90, apoi o Yamaha PSR 78, Yamaha PSR 275 apoi acum 3 ani am facut prostia sa vand PSR 275 si sa iau un Roland G800 sh cu care am cam luat teapa. Uzata foarte rau pe dinauntru, cauciucurile praf, butoanele la fel, lipite cu sarme si etc pe dinauntru. Am incercat sa o repar cat de cat, am pus butoane noi, cauciucuri noi, m-am folosit cat de cat de ea pana acum. Zic cat de cat deoarece tot nu se apasa bine butoanele iar acum s-au mai dus cateva, de abia se apasa. Nu mai bag bani in ea, nu are rost. Plus ca mi s-a cam acrit si de floppy. Din cauza acestei experiente nu cred ca mai am curaj sa ma bag la o orga sh. M-am uitat pe net pe la magazine, singura mai acceptabila ca pret pentru buzunarul meu ar fi Yamaha PSR e443 (in jur de 1300-1400lei). Merita? Banuiesc ca in acest pret nu prea am alte variante mai bune. Vad ca are 5 memorii pentru ritmuri dar nu stiu daca le retine dupa ce o stingi. Roland G800 are 8 memorii pentru ritmuri insa daca o inchizi se sterg. Apoi in alta ordine de idei, vad ca PSR e443 nu are mufe midi, se poate folosi totusi si pe pc? Adica in programe gen Kontakt cu VST-uri etc?
  7. Ok, deci nu aș face nici o brânză. Cu Asio4All am încercat dar nu merge prin microfon doar prin line in și parcă e mai prost sunetul. Îmi merge bine pe Wasapi Shared Mode, nu are abolut nici un delay (folosind microfonul front deoarece e mai la îndemână). VST-uri pot fi folosite pe chitară? Am o orgă cuplată prin Kontakt cu VST-ul Evolution Electric Guitar - Stratosphere și se aude excepțional, cred că este cel mai bun sunet de chitară electrică (și nu numai, are mai multe feluri de chitară) pe care l-am auzit pe pc. Dacă s-ar putea folosi și pe chitară ar fi exceptional.
  8. Mulțumesc, de la volum era. Am și eu o curiozitate, cu acel adaptor USB BEHRINGER UCG102 se aude mai bine?
  9. Da, dubstep. Pe bune știe cineva de ce face așa? Îl folosește cineva pe aici?
  10. Voiam să cumpăr o chitară electrică însă între timp mi-a dat una un prieten gratis. Am doar chitara. Am văzut pe youtube programul Guitar Rig 5 care sună destul de bine și cu chitara băgată direct în pc. Am instalat programul dar face niște zgomote infernale chiar și fără chitara conectată pe setările default care pe youtube sună bine. Ce are? Am pus un filmuleț mai jos, atenție că face niște beepuri de îți sparge timpanele. https://www.youtube.com/watch?v=VixVUPcjnWE
  11. Va salut si bine v-am gasit. Cant la orga dar am zis ca este timpul sa incerc si chitara electrica. Care varianta ar fi mai buna, mai rentabila? 1. O chitara ieftina, clona (exemplu Tenson) care se gasesc la ocazie pe net plus eventual o boxa distors de 100 lei/ 2. O chitara ieftina plus un adaptor usb gen http://www.fly-music.ro/cabluri-diverse/5049-alesis-guitar-link-plus.html sau http://www.senia.ro/ucg102-interfata-audio-behringer-16229-3 . 3. O chitara pe usb gen http://www.senia.ro/metalien-iaxe629-bkls-chitara-electrica-usb-behringer-17782-3 (poate mai ieftina sh). Vreau sa stiu care varianta ar suna mai bine. Stiu ca o chitara bagata direct prin pc in line in suna foarte prost, are o baraiala pe fundal. Nu doresc o chitara profesionala, doar pt hobby si oricum nu mi-ar permite buzunarul. Vreau sa cant pe ea orice se poate, si solouri rock dar si acompaniament gen chitara rece, eventual sa pot inregistra si in pc ce cant.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.