www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Eddie

Active Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  80%

Community Reputation

9 Neutral

About Eddie

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6332 profile views
 1. Cautam trupa pentru a imparti o sala de repetitii in zona Popa Nan. ( Momentan suntem doua trupe ). Pentru detalii Pm sau 0740 182 697 Andrei
 2. Vand pachetul format din : - Sampling Pad Roland SPD - S ( https://www.roland.com/us/products/spd-s/ ) - Stand PDS - 10 ( https://www.thomann.de/ro/roland_pds10_pad_stand.htm ) - Case Custom facut special pe dimensiunile pad-ului - Card de memorie 512 MB Contact : telefon sau PM , se poate testa,canta,etc.
 3. UP! Inca deschis la variante
 4. Daca te uiti la postarea #4 o sa vezi schema amp-ului. Pe langa asta gasesti si poze si un demo tras cu amp-ul. Deci cred ca gasesti toate informatiile despre "ce e inauntru" ( si despre "ce e in afara" - adica cum suna amp-ul ) Iar daca vrei neaparat sa nu-l numesti Princeton eu n-am nicio problema cu asta. Cum spuneam, informatiile despre el se gasesc in thread-urile de mai sus. Dar iti ofer niste link-uri ca sa te lamuresti ca totusi e un Princeton : http://www.planetgaa.com/amp/my5f2a.html https://www.flickr.com/photos/71107460@N04/6850860739/in/photostream/ P.S. : Inteleg ca problema ta e legata de link-ul pus de mine in thread-ul #1 ( de pe http://www.vintageguitar.com). Link-ul pus e doar unul informativ , recunosc ca afirmatia "Practic e ce gasiti in link-ul asta" e nefericit aleasa. N-am avut intentia sa induc in eroare pe nimeni, intr-adevar link-ul se refera la alt Princeton ( cel pe care-l vand eu e de la sfarsitul anilor '50, cel din link e de la inceputul anilor '60 ).
 5. O sa revin cu detalii despre difuzor ( momentan nu sunt in tara ) . @nandi : daca vrei sa arati ca esti un cunoscator mai fin al amp-urilor decit un user obisnuit, ei bine ai reusit! L-as numi Princeton pentru ca este un circuit de Princeton - daca te indoiesti de afirmatiile mele te rog sa continui discutia cu user-ul "pfr" ( https://forums.rgc.ro/user/3928-pfr )
 6. Pret: 1400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0740 182 697 Link producator: http://www.tc-helicon.com/en/products/voicelive-touch-2/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Efectul e in stare perfecta, dupa cum se poate vedea in poze ( inca mai are țipla pe el ). Un mic demo gasiti aici :
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.