www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dan Musetescu

Newcomers
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by Dan Musetescu

 1. Dan Musetescu

  ofer Lectii de chitara orice nivel

  Ofer lectii de chitara, orice nivel, la sediu sau la domiciliul cursantului. Lectiile includ si pregatire teoretica substantiala, pentru genurile muzicale: folk, pop, rock, blues. Pentru detalii si inscrieri ma puteti contacta la 0722-396.336 sau e-mail: dan_musetescu@yahoo.com
 2. Salut, Te pot ajuta. Daca te intereseaza, suna-ma la 0722-396.336. Dan
 3. Dan Musetescu

  caut caut profesor chitara bucuresti

  Salut Matei, Daca inca nu ai gasit profesor de chitara, iti pot recomanda eu unul. Detalii in privat.
 4. Dan Musetescu

  vând Microfon Shure SM57-LC

  Salut, Unde este fabricat microfonul? Eventual, o serie se poate? Multumesc!
 5. Se cauta basist pentru o trupa de coveruri din Bucuresti. Cerinte: experienta, seriozitate, cunostinte muzicale temeinice, instrumente profesionale, disponibilitate pentru repetitii. Mai multe detalii in privat.
 6. Trupa de coveruri din Bucuresti cauta solista. Cerinte: experienta, profesionalism si SERIOZITATE.
 7. Dan Musetescu

  Tobosar Disponibil

  Salut, Daca anuntul tau mai este valabil, hai sa vorbim la telefon. 0722-396.336
 8. Trupa LIVERPOOL cauta solist(a). Cerinte: experienta, talent, profesionalism, seriozitate, modestie si sanatate mintala; domiciliul in Bucuresti (permanent sau flotant); disponibilitate de timp pentru repetitii si concerte (inclusiv in strainatate); fara dependenta de alcool si/sau droguri. Referinte: www.reverbnation.com/liverpoolband www.facebook.com/LiverpoolBand.Romania http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012090576298/Monden/Liverpool-band-din-bucuresti-a-cucerit-publicul-de-la-Beatle-week-festival.html http://www.youtube.com/watch?v=4bMqKeSEHuw&feature=plcp Castingul va avea loc in data de 08.10.2012. Inscrieri la adresa de e-mail: dan_musetescu@yahoo.com sau la telefon 0722-396.336.
 9. Dan Musetescu

  Chitarist, Caut Trupa De Blues

  cred ca ar fi de folos ambelor parti sa postezi ceva material cu tine....
 10. Trupa LIVERPOOL cauta chitarist experimentat, notist, serios, sanatos mintal, nedependent de alcool sau droguri, dornic sa evolueze intr-un mediu profesionist, cu respect fata de munca si valorile autentice. Castingul va avea loc pe data de 16 mai, la sala de repetitie din incinta intreprinderii Flaros (zona Timpuri Noi). Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0722-396.336, 0743-41.03.04, 0762-77.27.27. Referinte despre trupa: www.reverbnation.com/liverpoolband
 11. Trupa Liverpool din Bucuresti, avand in repertoriu 60 de piese (26 Beatles, aranjate intr-o maniera originala, total reorchestrate si restul cover) cauta tobosar experimentat, bine pregatit din punct de vedere muzical si foarte serios. Avem deja concerte antamate (23 aprilie la cinema Patria, impreuna cu Alexandru Andries, doua party-uri in luna iunie, un festival in Anglia in perioada 22-28 augut) si altele in curs de negociere, cu sanse de confirmare (nu mai pomenesc de cantarile de club). Se cere multa seriozitate pentru ca abordarea este una profesionista. Se repeta 3 zile pe saptamana (luni, miercuri si vineri), dupa-amiaza. Evident, tobosarul trebuie sa posede si scule adecvate pentru acest nivel, precum si timpul necesar pentru studiu individual (in afara repetitiilor cu trupa). Daca esti interesat de un proiect serios si crezi ca indeplinesti cerintele de mai sus, ma poti contacta pe adresa de e-mail: dan_musetescu@yahoo.com, sau la tel. 0722-396.336.
 12. Dan Musetescu

  Solist Caut Colaborari

  salut, daca ai ceva inregistrat, te rog sa-mi trimiti la dan_musetescu@yahoo.com, iar eu iti voi da reply cu detalii (inclusiv link-uri pe youtube)despre proiectul meu, care este deja in desfasurare (cantari efectuate si altele programate). Dan
 13. Dan Musetescu

  Vocal Din Bucuresti Caut Trupa Rock

  salut, lasa si tu o adresa de e-mail unde sa-ti trimit cateva detalii despre proiectul meu, care este deja in desfasurare (avem cantari efectuate si altele programate).....eventual, trimite un mesaj la dan_musetescu@yahoo.com si-ti dau eu reply... bafta!
 14. Dan Musetescu

  Liverpool Cauta Solista Cover

  Trupa Liverpool cauta solista cu stiinta de clape pentru program de cover-uri. Conditii: domiciliul in Bucuresti, stiinta de carte in ale muzicii, seriozitate, disponibilitate de timp pentru repetitii. Interesa(n)tele sa sune la 0722-396.336, Dan.
 15. Dan Musetescu

  Solista Caut Trupa De Cover-Uri Bucuresti

  Ti-as face o propunere de colaborare, dar e nevoie sa schimbam cateva informatii. Proiectul catre te-as atrage e unul foarte interesant, nou, de nisa si aproape gata de infatisare la public. Ma poti contacta pe mail la dmusetescu@yahoo.com sau la tel 0722-396.336. Dan
 16. Chitarist, caut vocalist si tobosar pentru o trupa noua de club. Experienta si o buna pregatire (teoretica) muzicala sunt atuuri importante.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.