www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dan Musetescu

Newcomers
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Dan Musetescu

 1. Mooer Free Step este o pedala wah/volum in format mini, cu o multitudine de posibilitati de setare. Dimensiunile o recomanda pentru a fi folosita pe un pedalboard/pedalbay, eficienta fiind egala cu a unei pedale similare de top. Pretul la Thomann este de 111 EUR, iar eu o vand cu 72% din acest pret, respectiv 80 EUR. Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi.
 2. GEC9 este un device indispensabil chitaristilor care folosesc pedale de efect analogice. 9 astfel de pedale pot fi asignate si controlate, precum un pedalier multiefect o face, avand avantajul ca se pot folosi doar pedalele preferate. A fost folosit doar acasa, cu intentia initiala de a ajunge si pe scena, dar din considerentre de pandemie, nu a mai ajuns si acolo. Este ca nou, iar pretul este fix, reprezentand aproximativ 74% din pretul de nou. De preferat, ridicare personala din Bucuresti-zona Oraselul Copiilor. Pot trimite si in tara, plata curierului fiind in sarcina cumparatorului.
 3. Boss DD-20 este unul dintre cele mai apreciate pedale de delay, avand un raport calitate/pret exceptional, neegalat pana acum. Are mici urme de uzura si functioneaza perfect. Este fabricat in Japonia si se vinde in cutia originala. Pretul de nou la Senia este de 1043 lei, iar eu il vand la 57% din acest pret, respectiv 120 EUR (600 RON). Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi.
 4. Acest pedalbay este unul dintre cele mai mari de pe piata, putand fi montate pe el pana la 20 de pedale de efect in format mini. Dimensiunile lui sunt 80 x 39 x 8 cm si este reglabil pe inaltime. E din aluminiu si se vinde cu gigbag si o rola de "arici" pentru fixarea pedalelor. Nu a apucat sa vada scena niciodata, din ratiuni de pandemie. Se vinde cu 60 EUR, adica cu 63% din pretul de nou de la Thomann (95 EUR). Pretul este fix si nu accept schimburi.
 5. Acest pedalbay este unul dintre cele mai mari de pe piata, putand fi montate pe el pana la 20 de pedale de efect in format mini. Dimensiunile lui sunt 80 x 39 x 8 cm si este reglabil pe inaltime. E din aluminiu si se vinde cu gigbag si o rola de "arici" pentru fixarea pedalelor. Nu a apucat sa vada scena niciodata, din ratiuni de pandemie. Se vinde cu 60 EUR, adica cu 63% din pretul de nou de la Thomann (95 EUR). Pretul este fix si nu accept schimburi.
 6. Cumpar o doza single coil, pentru middle position, marca Seymour Duncan / DiMarzio / Fender Stratocaster. Nu conteaza uzura, ci doar sa fie functionala si ORIGINALA. Platesc pretul corect.
 7. Ofer lectii de chitara, orice nivel, la sediu sau la domiciliul cursantului. Lectiile includ si pregatire teoretica substantiala, pentru genurile muzicale: folk, pop, rock, blues. Pentru detalii si inscrieri ma puteti contacta la 0722-396.336 sau e-mail: dan_musetescu@yahoo.com
 8. Salut, Te pot ajuta. Daca te intereseaza, suna-ma la 0722-396.336. Dan
 9. Salut Matei, Daca inca nu ai gasit profesor de chitara, iti pot recomanda eu unul. Detalii in privat.
 10. Salut, Unde este fabricat microfonul? Eventual, o serie se poate? Multumesc!
 11. Trupa de coveruri din Bucuresti cauta solista. Cerinte: experienta, profesionalism si SERIOZITATE.
 12. Se cauta basist pentru o trupa de coveruri din Bucuresti. Cerinte: experienta, seriozitate, cunostinte muzicale temeinice, instrumente profesionale, disponibilitate pentru repetitii. Mai multe detalii in privat.
 13. Salut, Daca anuntul tau mai este valabil, hai sa vorbim la telefon. 0722-396.336
 14. Trupa LIVERPOOL cauta solist(a). Cerinte: experienta, talent, profesionalism, seriozitate, modestie si sanatate mintala; domiciliul in Bucuresti (permanent sau flotant); disponibilitate de timp pentru repetitii si concerte (inclusiv in strainatate); fara dependenta de alcool si/sau droguri. Referinte: www.reverbnation.com/liverpoolband www.facebook.com/LiverpoolBand.Romania http://www.curentul.ro/2012/index.php/2012090576298/Monden/Liverpool-band-din-bucuresti-a-cucerit-publicul-de-la-Beatle-week-festival.html http://www.youtube.com/watch?v=4bMqKeSEHuw&feature=plcp Castingul va avea loc in data de 08.10.2012. Inscrieri la adresa de e-mail: dan_musetescu@yahoo.com sau la telefon 0722-396.336.
 15. cred ca ar fi de folos ambelor parti sa postezi ceva material cu tine....
 16. Trupa LIVERPOOL cauta chitarist experimentat, notist, serios, sanatos mintal, nedependent de alcool sau droguri, dornic sa evolueze intr-un mediu profesionist, cu respect fata de munca si valorile autentice. Castingul va avea loc pe data de 16 mai, la sala de repetitie din incinta intreprinderii Flaros (zona Timpuri Noi). Pentru inscrieri si informatii suplimentare, va rugam sa sunati la 0722-396.336, 0743-41.03.04, 0762-77.27.27. Referinte despre trupa: www.reverbnation.com/liverpoolband
 17. Trupa Liverpool din Bucuresti, avand in repertoriu 60 de piese (26 Beatles, aranjate intr-o maniera originala, total reorchestrate si restul cover) cauta tobosar experimentat, bine pregatit din punct de vedere muzical si foarte serios. Avem deja concerte antamate (23 aprilie la cinema Patria, impreuna cu Alexandru Andries, doua party-uri in luna iunie, un festival in Anglia in perioada 22-28 augut) si altele in curs de negociere, cu sanse de confirmare (nu mai pomenesc de cantarile de club). Se cere multa seriozitate pentru ca abordarea este una profesionista. Se repeta 3 zile pe saptamana (luni, miercuri si vineri), dupa-amiaza. Evident, tobosarul trebuie sa posede si scule adecvate pentru acest nivel, precum si timpul necesar pentru studiu individual (in afara repetitiilor cu trupa). Daca esti interesat de un proiect serios si crezi ca indeplinesti cerintele de mai sus, ma poti contacta pe adresa de e-mail: dan_musetescu@yahoo.com, sau la tel. 0722-396.336.
 18. salut, daca ai ceva inregistrat, te rog sa-mi trimiti la dan_musetescu@yahoo.com, iar eu iti voi da reply cu detalii (inclusiv link-uri pe youtube)despre proiectul meu, care este deja in desfasurare (cantari efectuate si altele programate). Dan
 19. salut, lasa si tu o adresa de e-mail unde sa-ti trimit cateva detalii despre proiectul meu, care este deja in desfasurare (avem cantari efectuate si altele programate).....eventual, trimite un mesaj la dan_musetescu@yahoo.com si-ti dau eu reply... bafta!
 20. Trupa Liverpool cauta solista cu stiinta de clape pentru program de cover-uri. Conditii: domiciliul in Bucuresti, stiinta de carte in ale muzicii, seriozitate, disponibilitate de timp pentru repetitii. Interesa(n)tele sa sune la 0722-396.336, Dan.
 21. Ti-as face o propunere de colaborare, dar e nevoie sa schimbam cateva informatii. Proiectul catre te-as atrage e unul foarte interesant, nou, de nisa si aproape gata de infatisare la public. Ma poti contacta pe mail la dmusetescu@yahoo.com sau la tel 0722-396.336. Dan
 22. Chitarist, caut vocalist si tobosar pentru o trupa noua de club. Experienta si o buna pregatire (teoretica) muzicala sunt atuuri importante.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.