www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bujor Florin Lucian

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bujor Florin Lucian

  1. MULTUMESC PENTRU SCHEMATICĂ, AM FOST CU CABLU DE LA PEDALA LA CINEVA CARE LUCREAZĂ LA CABLU TV ȘI MI L-A LIPIT, A PUS ȘI COSITOR, ȘI VĂD CĂ PÂNĂ ACUM MERGE, AM DIN NOU SUNET..... ÎMI POȚI FACE ROST DE MANUALUL COMPLET LA ORGII, PDF?
  2. MULTUMESC, DANI. CABLUL MEU DE LA PEDALA ARE DOAR 3 INTRARI. AZI AM DESFACUT MUFA, PARTEA CARE INTRA IN PEDALA SI UN FIR A FOST COMPLET SECTIONAT IAR AL DOILEA ESTE PE CALE SI EL... CULMEA CA BECUL DIN PEDALA INCA SE APRINDE. AM DESFACUT PEDALA DEGEABA, ACOLO APRE TOTUL OK, AM AICI O POZA, MAI CLAR NU POT SA PAC, SPER CA SE VEDE FIRUL DEZLIPIT. O SA SA CAUT O PERSOANA CU UN PISTOL DE LIPIT, DACA AI IDEE CE FEL DE PISTOL TREBUIE... ORGA E ITALIANA DIN 1982, DAR SI ORGA UNEORI ISI PIERDE PUTEREA DE VIBRATII PE ROTARY SIMULATOR DACA E PREA CAL SAU FRIG IN CAMERA.
  3. Buna tuturor, am o orga Elka X 50 din 1982, azi am vrut sa deconectez cablul care face legatura cu pedala de sunet, pentru a sterge pedala de praf, iar cand am conectat cablul la loc, nu am mai avut niciun control de la pedala..... Orga suna in continuare dar numai de la maneta de volum, pedala nu mai are efect, desi becul din pedala se aprinde. Va rog sugestii, ce ar putea fi... Multumesc.
  4. Salut, iti las nr meu ca sa ma anunti daca o sa ai pe viitor ceva de la Crumar sau Elka, mod. Elkatwin 61, EP12, X50 etc... Caut simulator de tonewheel Hammond. 0724107262
  5. Farfisa Professional 110 la ce pret? are si pedalierul, functii complete?
  6. Vând orgă Yamaha PSR-275 în stare perfectă, nu a fost scoasă din casă. Conţine stativul original pentru carte, adaptorul original, orga dispune de 480 sunete, 100 stiluri, 100 demo, efecte, tremolo, reverb, LCD, MIDI, 5 octave, ieşire stereo pe 4 boxe interne. Preţ negociabil sau la schimb. TELEFON CONTACT: 0724107262 / 0726809581 link youtube: https://www.youtube.com/watch?v=4eOm1cd6_p0
  7. într-adevăr s-a folosit la orgă vintage şi la chitară, are cablu jack mare, cred că după anii 80 sunt fabricate, la ambele părţi, cred că este pe tranzistori, FBT Fender Italy scrie pe el.... Şi mai este unul de la Elettonica tot Italia, mult mai mare. Vă mulţumesc pt răspunsuri!
  8. hah... poate 150 ron la cât e de veche...
  9. Aş vrea să ştiu dacă se poate cânta la muzicuţă printr-un amplificator Leslie, să producă mai mult tremolo, mă refer la cele ce nu au, de blues. Şi am revenit cu acest amplificator din anii 80 să-mi spuneţi dacă poate fi folosit la ceva... Mulţumesc.
  10. Totul a fost într-un singur pachet. Probabil plăteam mai puţin dacă valoarea declarată era mai mică, însă legile americane nu permit o valoare declarată ca fiind falsă. Cineva foarte aproape de mine primeşte foarte des pachete de la rude din America cu vaporul, îl aduce un curier până la poartă dar a zis că nu plăteşte nimic. Totul e inclus la trimitere chiar şi benzina pentru transport, adică expeditorul plăteşte totul. Chiar e adevărat ce am auzit? Face 2 luni dar merită fără nicio taxă.
  11. Recent m-a rugat o persoană din Statele Unite să-i spun ce fel de Muzicuta mi-ar trebui. Eu vreau acum ceva din categoria Tremolo. Ce îmi puteţi recomanda? Eu mă gândesc la Hohner Echo-Harp 2x48 ce spuneţi?
  12. Bună ziua. Am primit un colet din State cu poşta, a făcut 7 zile lucrătoare dar m-a taxat foarte mult la vama, 168 lei la o valoare declarată de $250 pe factură. Acum... Vă rog o părere privind altă modalitate, şi anume cu vaporul. Cât durează şi dacă plătesc ceva când ajunge curierul acasă. Am înţeles că ţi-l aduce până la poartă, sper să fie aşa... Cum e mai bine? Nu mă deranjează timpul de aşteptare doar să ajungă întreg şi fără să mai plătesc. Vă mulţumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.