www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bujor Florin Lucian

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    România

Bujor Florin Lucian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. MULTUMESC PENTRU SCHEMATICĂ, AM FOST CU CABLU DE LA PEDALA LA CINEVA CARE LUCREAZĂ LA CABLU TV ȘI MI L-A LIPIT, A PUS ȘI COSITOR, ȘI VĂD CĂ PÂNĂ ACUM MERGE, AM DIN NOU SUNET..... ÎMI POȚI FACE ROST DE MANUALUL COMPLET LA ORGII, PDF?
  2. MULTUMESC, DANI. CABLUL MEU DE LA PEDALA ARE DOAR 3 INTRARI. AZI AM DESFACUT MUFA, PARTEA CARE INTRA IN PEDALA SI UN FIR A FOST COMPLET SECTIONAT IAR AL DOILEA ESTE PE CALE SI EL... CULMEA CA BECUL DIN PEDALA INCA SE APRINDE. AM DESFACUT PEDALA DEGEABA, ACOLO APRE TOTUL OK, AM AICI O POZA, MAI CLAR NU POT SA PAC, SPER CA SE VEDE FIRUL DEZLIPIT. O SA SA CAUT O PERSOANA CU UN PISTOL DE LIPIT, DACA AI IDEE CE FEL DE PISTOL TREBUIE... ORGA E ITALIANA DIN 1982, DAR SI ORGA UNEORI ISI PIERDE PUTEREA DE VIBRATII PE ROTARY SIMULATOR DACA E PREA CAL SAU FRIG IN CAMERA.
  3. Buna tuturor, am o orga Elka X 50 din 1982, azi am vrut sa deconectez cablul care face legatura cu pedala de sunet, pentru a sterge pedala de praf, iar cand am conectat cablul la loc, nu am mai avut niciun control de la pedala..... Orga suna in continuare dar numai de la maneta de volum, pedala nu mai are efect, desi becul din pedala se aprinde. Va rog sugestii, ce ar putea fi... Multumesc.
  4. Salut, iti las nr meu ca sa ma anunti daca o sa ai pe viitor ceva de la Crumar sau Elka, mod. Elkatwin 61, EP12, X50 etc... Caut simulator de tonewheel Hammond. 0724107262
  5. Farfisa Professional 110 la ce pret? are si pedalierul, functii complete?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.