www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

arbitr_stefi

Newcomers
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by arbitr_stefi

  1. Vina setul de doze Seymour Duncan din linkul urmator https://www.muziker.ro/seymour-duncan-ahb-3s-blackout-set-black , dozele se afla in stare ca nou doar au fost incercate pe o chitara si dupa o luna am decis sa le vind. d nou costa 1300 ron, iar pretul meu este de 800. Accept si diferite schimburi. Contact prin PM.
  2. Vind corp de tele neterminat din lemn de plop cu blat de 6 mm de rădăcină de nuc. Pret 150 ron.
  3. Vind SD SJBJ 1B White 1 bucata si Black 1 bucata, dozele au folosite pe o singura chitara fender dar azi am montat inapoi dozele originale pe chitara si de asta se vind. Pretul este de 290 ron /bc. Am si cutia lor originala. Ma puteti contacta si telefonic, si accept si diferite schimburi.
  4. Salut, mai e actual chitara Yamaha slg ?
  5. Salut, mai e actual chitara Ibanez cu 7 corzi ?
  6. Dozele originale au fost EMG-uri dar la mine a ajuns chitara fara ele- astea fiind no name iar la git pare finisajul diferit pentru ca lemnul este din doua bucati dar daca privesti instrumentul de aproape nu o sa vezi nici o diferenta de nuanta.
  7. Vind chitara Godin Redline 2, fabricat in Canada , git rapid si comod. Pret 1600 ron dar accept si diferite schimburi.
  8. Vind chitara Grosmann, Chitara are un sustain remarcabil avind git dintr-o bucata , straplock , doze Mec. Accept si diferite schimburi . Pret 2750 ron.
  9. Vind urmatoarele pedale: Tc Electronic nova repeater- 400 ron Tech 21 Double drive made in USA- 400 ron Boss dd6- 350 ron Boss cs 3nou, la cutie-300 ron Boss Ge 7, nou la cutie -300 ron Snarling E dog Tube Emulated vintage Distortion- 300 ron Danelectro Psyho flange -300 ron La pachet daca cineva doreste minim 3 buc mai facem o reducere!+ platesc eu treansport dus + intors.
  10. Vind chitara Ibanez RG 320 FA . Git rapid , sunet bun si accept si schimburi. Pret 1200 , contact prin PM. Chitara e din 2006.
  11. S-a dat inafara RGC, mersi mult, se poate inchide.
  12. S-a dat pe Parker, mersi RGC, se poate inchide!
  13. Vind FENDER Showmaster FMT - RW - HH - Cherry Sunburst Made in Korea 2005 in stare perfecta. Este echipat din fabrica cu doua doze Seymour Duncan, accept si diferite schimburi, pret 1900 ron.
  14. Vind Epiphone Zakk Wylde Les Paul Custom Bulls-Eye in stare foarte buna, ca nou. Toate caracteristicile le gasiti aici: http://www.guitarshop.ro/chitara-electrica-epiphone-zakk-wylde-les-paul-custom-bulls-eye_p1355.html . Accept si diferite schimburi cu chitare Fender-Ibanez Gibson cu dif de pret daca e cazul. Contact prin pm, Pret 2200 ron.
  15. S-a dat inafara RGC, Mersi de gazduire!
  16. Vind Chitara Clasica Esteve Made in Spain facut in anul 1994, Este o chitara clasica de terta care inseamna ca are gitul putin mai scurt cu doua taste. Aceste chitare se folosesc la duo-uri de chitara sau de cei cu degetele mai scurte si de cele mai multe ori unul din chitare este folosit cu capodastru, si acest instrument este facut anume cu git mai scurt ca sa elimine folosirea capodastrului. Valoarea unei asemenea chitare este de peste 500 euro doar ca la noi nu se prea cauta. Pretul meu este 600 ron. Contact prin PM. La schimb accept chitare electrice,
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.