www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Duduone

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Constanta

Recent Profile Visitors

2233 profile views

Duduone's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

  1. Hehe, trebuia sa fi citit ori comentariile de pe facebook, ori raspunsurile la acest topic . Cel care a gasit pedala nu intra pe rgc din anumite motive (care personal nu ma privesc), si m-am oferit sa postez eu in locul lui, cu speranta ca aici sunt mai multi chitaristi si e posibil sa vada cel care a pierdut-o, sper ca te-am lamurit!
  2. Desigur, exact asta e si ideea. Nu imi revin mie "laudele", nu eu am gasit-o, sunt doar un intermediar, deoarece cel care a gasit-o nu are acces aici, totusi sper sincer sa rezolvam "cazul".
  3. Salut, exista cineva pe acest site care a mers cu taxi Meridian acum 1-2 saptamani si a uitat o pedala de chitara in masina? Va rog, fara mesaje pe privat, doar reply la acest topic. Mersi!
  4. Pret: 700 RON Localitate: Constanta Contact: PM Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chitara acustica stangaci, buget 700 de lei, de preferat sa vina cu husa, sunt din Constanta, dar accept si transport din alte orase. Pentru oferte, va rog sa ma contactati in privat.
  5. Amplificator cantat foarte putin, doar in casa. Este intr-o stare foarte buna, nu prezinta probleme sau lovituri. Pretul este de 120 LEI.
  6. Ce conteaza daca e hollowbody sau nu?Ai o doza si niste corzi, asta conteaza.Daca ai doze cu output mare, automat vei putea canta si metallica si SOAD si ce vrei tu.Normal ca si amp-ul conteaza, si pedalele, si cablurile, dar daca te referi doar la chitara, iti tre doar niste doze puternice si poti canta metale, indiferent daca-i hollow sau solid.
  7. Pret: 250 RON negociabil Localitate: Constanta Contact: Y!M: drunk.9711 , nr.tel : 0728677223 Link producator: http://mcmusic.ro/chitare/efecte/rocktron-zombie-rectified-distortion-001-1421.html Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala este intr-o stare foarte buna, nu are absolut nici o problema tehnica, de aspect etc.Nu a fost folosita, deci nici scoasa din casa.O sa revin cu poze in zilele urmatoare.
  8. Mersi mult 'mnezau, o sa fac cum ai zis, o sa o duc unui prieten care stie mai bine, corzile, actiunea pot sa le reglez, dar intonatia si truss rod-ul deocamdata n-am incercat, nu o sa ma bag eu, las pe seama unu i prieten care sper ca-mi va si explica.Mersi inca odata!
  9. Scuzati-ma ca am omis aceste detalii...Chitara are bridge fix (tune-o-matic) si vreau sa cant in acelasi acordaj, E standard.Multumesc mult de ajutor, mai am o intrebare.Credeti ca daca duc chitara la MC music, de unde am luat-o (mai am garantie), mi-o seteaza ei?Avand in vedere ca n-am luat corzile de la ei.Si recomandati sa pun corzile noi pe chitara si sa o duc asa sau sa le dau lor setul, sa-l puna dupa ce seteaza chitara?Mersi!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.