www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

darkskater96

Active Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Cluj

Other Information

  • Band
    Blackout, Transrock
  • Gear
    Ibanez rg3570, Ibanez FRM100, Ibanez EDB700, Peavey Void 1, Dunlop sw95 + alte pedale, Zoom G9.2tt, electro acustica no name, home studio, etc.

Recent Profile Visitors

6045 profile views

darkskater96's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. Salutari! Suntem in cautarea unui vocalist din Cluj Napoca sau care va ajunge in Cluj in urmatoarele luni. Avem nevoie de o persoana care sa fie sociabila, sa aiba mult timp pentru repetitii si concerte si sa poata baga screamo, growl si voce clean. Avem scoase 8 piese momentan. Pentru toamna era planificata lansarea de EP cu un turneu in tara. Urmatorul concert va fi la Bucovina Rock Castle la sfarsitul lunii august. Astept sa fiu contactat aici, pe pagina de facebook personala sau a trupei. Multumesc! Pagina trupei: https://www.facebook.com/blackoutbnd/ Stil/ piesa: https://www.youtube.com/watch?v=IvaQh9IiiCA
  2. Cumpar procesorul mentionat in titlu. Sunt deschis si la alte oferte pentru procesoare/ pedale pentru bass dar nu garantez ca le voi cumpara. Mi s-a pus pata pe procesoarele de la Zoom din cauza tonurilor pe care le-am obtinut pe chitara. Acum imi doresc si ceva pentru bass deoarece m-am cam saturat sa fie sunetul sec. Doresc sa fiu contactat pe rgc sau mesaj la numarul din anunt. Multumesc!
  3. Mersi de raspund. Amicul aparent a rezolvat. Nu m-a mai contactat zilele acestea. Mersi de ajutor. Daca ma mai anunta si ii trebuie doar unul te anunt!.
  4. de tipul celor negre si daca ai noi, sau cat mai putin folosite
  5. Ma intereseaza sa cumpar arcuri Edge Zero 2 sau sa imi oferiti informatii de unde le pot gasi. Daca nu arcurile sunt problema va rog sa-mi spuneti.Multumesc. Mi-a lasat mesajul acesta. "și cred că de asta mi se mai dezacordează pentru că în momentul in care detensionez corzile, arcurile se întind la maxim și pentru că nu mai sunt flexibile cum ar trebui când revin se dezacordează descendent și bănuiesc că se întâmplă asta pentru că arcurile nu revin în aceeași poziție de unde am plecat și ca să o acordez înapoi trebuie să trag puțin de ele ca să se strângă arcurile bine, apoi când le dau drumu' acordajul e perfect am cam verificat totul și acesta cred că ar fi un motiv pentru care pățesc asta"
  6. Salutari! Caut membrii pentru a infiinta o trupa de melodic death metal / symphonic metal / goth. Caut oameni care sa fie seriosi si sa aiba timp/ chef pentru repetitii, concerte. As dori ca membrii sa aiba sculele necesare pentru live. Sunt dispus sa investesc timp pentru a aduce ceva nou in Romania. De preferat voce feminina. Eu o sa bag chitara de preferat sau la bass. Daca este cineva interesat astept sa ma contactati aici sau pe Facebook ( Antonesei Cristian). Nu bat in cui genul dar sa fim toti pe aceeasi lungime de unda si sa simtim toti muzica cat de cat la fel.
  7. Salut! Suntem o trupa din Cluj ce combina nümetal cu metalcore si avem nevoie de un tobosar. Ieri am avut lansarea piesei "Mirrors"! Daca este cineva interesat, astept sa ma contacteze aici sau pe facebook. Pe facebook am numele Antonesei Cristian. Va las linkul sa ascultati piesa:
  8. Pai de asta nu prea vreau sa ma bag pe ea, ca daca o sa se frece corpul cu totul parca nu o sa imi vina sa dau 500 de euro pe unul identic si nici nu stiu daca o sa mai gasesc unul.Tinand cont ca vad ca pretul chitarei tot creste... cam asa arata....nu cred ca e vorba doar despre lac
  9. Mersi pentru idei!Acum daca cunoasteti un lutier bun prin Cluj va rog sa-mi spuneti.Si cam cat m-ar putea ajunge sa o repar?
  10. Am un Ibanez prestige rg3570 si am avut o problema respectiv mi am scapat chitara la repetitii pe jos.A cazut peste procesor si doza a sarit.Sistemul de prindere e cu un burete si surub.Problema e ca nu mi se mai infileteaza surubul ca s a largit gaura din lemn.Ce as putea sa fac? Iar corpul chitarei s-a fisurat unde se prinde gatul de corp.Daca il misc scartie oleaca.E o problema majora acest lucru si daca da cum pot remedia si acest lucru? Daca e grav o duc la lutier dar ma intereseaza mai mult cum sa fac sa prind doza inapoi pentru inceput.
  11. Pret: 0 RON Localitate: Cluj Contact: 0747709085 Stare: Nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand diode 1n34a - 15 lei 3 bucati Cutiute Hammond 1590 - 40 lei bucata 10 bucati tranzistori 2n5088 - 20 lei Footswitch 3pdt - 25 lei bucata Circuit audio digital pt2399 - 10 lei bucata 10 Condensatori ceramici 50V 100nF 0.1uF. 104 pf - 5 lei bucata Trimmer 10k ohm 6mm - 5 lei bucata Tuburi rusesti 6h2n - 30 lei bucata sau 50 lei, 2 bucati 6 mp3 uri android cu un cablu USB - toate la 30 de lei Set Difuzoare Emphaser Kick bass driver ecp 6 1/2" bass driver 4 ohmi noi - 400 lei SM Pro Audio Q- Di Mini "mixer" 300 lei Trimit oriunde in tara.Pentru mai multe cumparate ofer si reducere, pret negociabil. Pentru poze astept sa ma contactati. Numar de telefon 0747709085 Va rog sa ma contactati mai intai prin mesaj si apoi va sun eu, de multe ori nu pot sa raspund. Multumesc
  12. 5! Mie imi vine destul de greu sa adaptez piese cantate in diferite acordaje in standard.O coarda in plus mi-ar fi de mare ajutor:)))
  13. Alternative picking folosesc dar nu tot timpul.Il folosesc cand invat riffuri mai rapide.multumesc oricum de sfat!Incerc sa invat teorie dar nu prea stiu cum sa o parcurg, ca nu inteleg la ce se refera:))
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.