www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

DKWraith

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Gear
    Ibanez GRG170DXL
    Ibanez GSR200L
    Doina "Les Paul"

DKWraith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.mcmusic.r...s-stangaci.html sau http://www.mcmusic.r...s-stangaci.html Daca nu te superi, cum ai ajuns la concluzia asta?
  2. Ar fi Myrath https://www.youtube....h?v=ZMZBjfvQ4Tw Ahab 5ive Pelican https://www.youtube....h?v=Jr2SGAtzF1I Spastic Ink destul de vechi Schnitt Acht
  3. Ar fi bine sa mai gasesc un RFT identic . Dar nu difuzorul este cea mai stresanta problema, ci ce stie sa faca rapciuga asta de statie, ca de boxe nu duc lipsa. Mai pe scurt, vreau sa-mi fac un head pentru un bass mai vechi aflat in resuscitare si sa-i fac propriul sunet.
  4. Difuzorul nu este chiar anonim http://www.rft-hifi.de/, este de 15",luat de pe o boxa de sonorizare mai veche. Iar statia nu "stie" bridge.
  5. Salutare! Dupa cum spune titlul, m-am pricopsit cu un amp Club MA 35+35W (Electronica Industriala) aflat intr-o stare destul de ok, exceptand potentiometrele. Este un amp cu 3 preampuri mono separate, iesire mono in 2 canale 35W/4Ohmi. Acum intrebarea este : care ati mai avut de a face cu modelul asta, cam ce "performante" are? De ce intreb? Vreau sa-l folosesc pentru bass si sa stiu la ce sa ma astept. Pentru amp-ul asta vreau sa folosesc un difuzor RFT de 50W/4Ohmi si un driver no name de vreo 25-30W, ambele vor fi bagate in aceeasi incinta si cu amplificare separata.
  6. Nu compara mere cu pere. Pentru sofat nu folosesti miscari atat de detaliate ca la cantat. Am avut si masina cu volan pe dreapta, acum am doar cu volan pe stanga. Am avut chitari pe dreapta iar acum am pe stanga, Si lista cu exemple pro si contra dreapta-stanga e mare si o dam in offtopic... Iar la faza cu vanzarea este un risc asumat.
  7. Cel mai bine este dupa cum simti ca poti folosi instrumentul in mod nativ. Stangaci din nastere, am incercat sa invat pe chitara clasica si bass pentru dreptaci, am facut tot felul de incercari, inclusiv sa cant "pe stanga" dar cu corzile ca pentru dreptaci pana am ajuns in punctul in care am observat ca imi trebuie un instrument pe stanga. Ca exercitiu, si acum ma mai "joc" cu o chitara pe stanga dar cu corzile puse invers, in rest folosesc chitari pe stanga cu corzile puse normal.
  8. Ibanezu' meu, un GSR200L, il am de 2 ani dar zace in ultima vreme.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.