www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

conundrum

Newcomers
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1938 profile views

conundrum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 450 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723288195 Link producator: http://www.tc-helicon.com/products/voicetone-t1/ Stare: Nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand pedala de compresie/de-essing TC Helicon Voicetone T1 Pedala e practic noua, cumparata acum doua luni, deci in garantie, probata la sala de cateva ori. O vand pentru ca am nevoie de un al doilea microfon de back-up. Este o jucarie care te scuteste de bataia de cap a setarilor de compression ratio/attack/release, are functie de de-essing si ofera posibilitatea unui eq rapid pe voce. Personal, mi-a placut butonul de warmth - adauga o nota de personalitate vocii, chiar si cu microfoane gen SM57 sau Samson Q8. Se da in cutie, cu manual, incarcator, cd.
  2. Multumim celor care ne-au raspuns. Pozitia de basist s-a completat. Cautam in continuare un baterist capabil si dedicat.
  3. Cautam basist si tobar in Bucuresti Mergem pe un sound modern si melodic, fara incadrari stilistice clare; ascultam printre altele Textures, Gojira, Tesseract, Meshuggah, Nevermore, Katatonia, OSI. Puteti sa va faceti o idee aici: Pentru basisti: piesele de mai sus sunt in drop C#, detinerea unui bass cu 5 corzi ar fi un plus, dar nu este o cerinta. Cerem doar chestii elementare: - seriozitate si dedicatie - prezenta constanta la repetitii si studiu individual - tehnica si instrumente decente Contact: 0723288195 / 0737309614 sau pm.
  4. neseriozitatea e boala grava. pentru cei din provincie cu adevarat interesati, pot trimite procesorul printr-un curier.
  5. Pret: 400 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0723288195 Link producator: http://www.tc-helicon.com/products/voicetone-create/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand TC Helicon VoiceTone Create. Procesorul e ca nou, l-am folosit ocazional la sala si in cateva concerte. Se da in cutie, cu adaptor si manual. Predare personala in Bucuresti. Pret: 400RON negociabil.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.