www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

thestick

Newcomers
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

thestick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Feedback: Am dus doua instrumente, un Ibanez RG2228A si un bass Ibanez K5 - si sunt multumit de rezultat. Puteti apela cu incredere.
  2. Bump, mai pun niste trupe ca referinta: protest the hero, red seas fire, intervals, the contortionist, david maxim micic, SEES. In principal caut baieti care sa isi doreasca sa faca fix djent, nimic in plus sau in minus.
  3. compresor -> eq -> boss ml2 -> eq trebuie sa stii si cum sa lovesti in coarda, si cat de tare sa apesi pe "taste".. nu suna cine stie ce, dar e un ton de care sunt destul de multumit. la mine zic ca smecheria sta in al doilea eq. nu e o reteta standard, e inventie proprie; ca sa obtii acel ton, iti mai trebuie un bass puternic care sa se tina dupa tine, si o pedala de bass care sa iti urmareasca stroke-urile. Chitara de djent singura suna de-a dreptul enervant..
  4. Pentru referinta, mi-ar place sa cant ceva gen: Liquid Tension Experiment, Dream Theater, Periphery, Erra, Substructure, Disperse, Ever Forthright, Sithu Aye, Destiny Potato, Circles, The HAARP Machine, The Algorithm, Solution .45, Meshuggah. Is curios daca sare cineva. Mai ascult cu placere un death metal clasic, nu prea imi place black metal-ul in schimb, iar *core-urile ma lasa cam rece, mare parte din ele. Am in cap un sound viu, care scoala din morminte, gen pantera, asincopat, cu ruperi de ritm, insa nu prea cred ca am cu cine, mai ales in zilele noastre. Am tot echipamentul necesar, si chiar un bass in plus.
  5. ati f***t(nu stiu daca am voie sa zic asta aici) de tot threadul, doar 2 sau 3 posturi utile. putin background info despre mine. am mai cantat pe electrice dar in general second-hand-uri vechi si nu pentru mult timp deoarece erau imprumutate. deci nu sunt chiar incepator sau nub. se pare ca am ales prost topicul, huh? ma interesa sa ramana calitativ la fel, in timp(3-4 ani), sa nu se indoaie ca o elice, precum grifful de la reghinul electroacustic care l`am luat acum 5 ani. am sa incerc sa cant destul de multe genuri pe ea. daca eram pro probabil ca investeam mai mult intr-o chitara, si nu intrebam pe nimeni. pana la urma am comandat-o pe asta http://www.thomann.de/gb/ibanez_grg170dx_bkn_egitarre.htm pentru ca arata cul (baga un zoom 360 image) si am aflat ca un amic(altul) are ceva asemanator si am probat tot azi si mi se pare super ok, avand in vedere ca el o are de 2 ani. acum imi pare rau ca am intrebat. a devenit un thread ca mai toate threadurile din forumul asta.( am citit vreo 15 inainte sa intreb). multumesc mult, daca am pentru ce?
  6. din alea de acolo am intrebat daca a mai avut vreunul din voi experienta cu una din ele. squier am incercat la niste amici si nu prea mi-a placut. sry
  7. http://www.thomann.de/gb/search.html?gk=gi...amp;chk88601=on am studiat oferta. vreau sa va intreb pe voi ce mi`ati recomanda de aici. din cate am citit pe wikipedia, chitarile astea sunt budget-range, cam ce as vrea eu, intrucat nu imi ies bani din buzunar. cineva mi`a recomandat sa o iau pe cea mai noua, dar eu variez intre astea doua http://www.thomann.de/gb/ibanez_gsa60bk.htm si http://www.thomann.de/gb/ibanez_grg170dx_bkn_egitarre.htm voi ce imi recomandati?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.