www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dobre Geo

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    BUCURESTI

Other Information

  • Gear
    fender precision bass.

Recent Profile Visitors

3040 profile views

Dobre Geo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Salut! Mă numesc Dobre Geo Valentin, sunt student la Conservator (Universitatea Națională de Muzică București), secția compoziție jazz, în anul al doilea. Experientă de scenă, activez de 4 ani în trupa mea. Ofer lecții de chitară bass (teorie și practică) atât pentru începători cât și pentru cei de nivel intermediar și avansat. De la vârsta de 11 ani am început pe acest drum, am fost îndrumat și școlit de către oameni și dascăli extraordinari, nume sonore precum Cătălin Răsvan, Adi Manolovici, Liviu Georgescu. Pentru mai multe detalii la numărul meu personal 0769.696.040.
  2. Salut, mă numesc Dobre Geo Valentin. Sunt un basist cu experiență şi caut o trupă în care să activez. Mai multe detalii la numărul meu 0769696040.
  3. Trupa de hard rock din Bucuresti cauta vocal . Suntem o trupa formata ne mai trebuie doar un vocal . Mai multe detalii la nr de telefon : 0769696040 Cu respect , va salut !
  4. Salut , ma numesc Geo . Am 17 ani si cant la bass de 5 ani . Am studiat muzica clasica . Stilurile pe care as vrea sa le cant ar fi : Glam Rock , Arena Rock , Heavy Metal . Trupele pe care ma axez sunt: Queen , Led Zeppelin , Pink Floyd , Def Leppard , Poison , Journey , Foreigner , Bon Jovi , Scorpions , dar si trupe " mai tinere " cum ar fi : Muse , Kings of Leon , My Chemical Romance , Avenged Sevenfold si lista poate continua.Sunt interesat si de alte stiluri (Indie , Metalcore etc)Sunt deschis si altor genuri .. Caut o trupa care doreste sa traiasca pentru muzica nu doar pentru amuzament sau ca o slujba " part - time " . Numarul meu de telefon este 0720480853 . Cu respect , GEO.
  5. Acest anunt nu mai este valabil,dar mai am un anunt ... acela este valabil si sa-l cititi cu mare atentie.
  6. Salut GEO e numele meu ... am studiat muzica clasica ... am cantat cu Adi Manolovici ... cant la bass. de 4 ani . Imi doresc o trupa de viitor si nu mercenari . Nr. meu de telefon este 0720.480.853. Nu am inca nici un angajament sunt disponibil imediat.
  7. Seriozitatea ma caracterizeaza , am studiat muzica clasica , bassist deschis catre orice gen muzical . 0720.480.853. GEO
  8. Salut ... Geo e numele meu , sunt bassist ... Nu sunt inca profesionist dar vreau sa traiesc din muzica Tintesc foarte sus ... drept pentru care imi permit sa va intreb daca aveti sau nu un impresar care sa propulseze trupa Mainstream-ul este ceea ce-mi doresc ... 0720.480.853.
  9. salut bassist avem acum .... sunt aici vocal gasim ??? GEO
  10. salut sunt ratacit pe-aici ... am chiar si nr. de telefon la profil GEO
  11. Din Bucuresti va saluta GEO Cateva cuvinte despre mine ... am inceput prin a studia chitara clasica , aprofundez bass-ul de 6 ani si trebuie sa specific faptul ca am declinat ofertele celor care vor sa cante din placere , after-hours , after-school sau after-work . N-am implinit inca 17 ani dar nu faceti din asta un punct de reper , stapanesc stilurile idolilor mei : CLIFF BURTON - creative , dinamic FLEA ( MICHAEL BALZARY ) - slaping , popping JACO PASTORIUS - smooth , elegant , funky , improvising STEVE HARRIS - galloping , superfast JOEY DeMAIO - superloud Eu traiesc pentru muzica si vreau sa traiesc din muzica . Vreau si chiar pot la nivelul la care sunt sa umplu stadioane .Genurile pe care vreau sa le cant sunt : classic rock , progressive rock , new prog. , alternative rock , space rock , symphony rock , glam rock , rock opera . Nu intentionez sa jignesc pe nimeni ... dar va rog pastrati-va minutele incluse daca nu sunteti PROFESIONISTI . 0720.480.853. GEO
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.