www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BFMVftw

Newcomers
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About BFMVftw

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 1. Salut . De curand am inceput sa fac cursuri de chitara si profesorul de acolo (nemaiavand timp) mi-a spus sa caut pe net "Notele pe grif" si ceva gen "Ordinea acordurilor" (nu stiu daca am inteles bine) ... Ma poate ajuta cineva ? Imi cer scuze "NOTELE PE GRIF" .
 2. Salut . De curand am inceput sa fac cursuri de chitara si profesorul de acolo (nemaiavand timp) mi-a spus sa caut pe net "Notele pe grif" si ceva gen "Ordinea acordurilor" (nu stiu daca am inteles bine) ... Ma poate ajuta cineva ?
 3. http://www.mcmusic.ro/product_view.php?BrandsID=2&BrandCategsID=258&BrandProductID=1632 cum vi se pare acesta?
 4. http://www.netmusic.ro/product/219/222/TENSON-FAT-ST-SPECIAL-GBK http://www.esound.ro/Epiphone-Ltd-edition-Les-Paul-Express-Ebony-w-gigbag,p-14989.html Care vi se pare mai buna si de ce..?
 5. ce parere aveti despre aceasta chitara : http://www.esound.ro/Epiphone-Ltd-edition-Les-Paul-Express-Ebony-w-gigbag,p-14989.html ?
 6. Nu-ti lua set , ia-ti direct o chitara buna si un amplificator decent .
 7. http://www.esound.ro/HARLEY-BENTON-HB-10G,p-7166.html Ce parere aveti de acest amplificator? Este bun pentru a exersa cele invatate la cursuri?
 8. Si eu sunt incepator , dar te sfatuiesc sa nu iei din Carrefour . Uita-te pe alte situri de muzica si vei gasi chitare acustice/clasice cam la acelasi pret. Uite cateva situri : http://www.esound.ro/ http://www.muzikia.ro/ http://www.mcmusic.ro/(Acesta are chitare umpic mai scumpe,dar merita) http://www.proguitar.ro/guitar-shop.php Sper ca te-am ajutat .
 9. La ora 17:00 se face intrarea la Arene si dupa vor canta 2 trupe in deschidere iar dupa Slayer .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.