www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stairway To Heaven

Newcomers
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Stairway To Heaven last won the day on October 29 2018

Stairway To Heaven had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

2598 profile views

Stairway To Heaven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

17

Reputation

  1. up Nu ma intereseaza schimburi cu chitari, mai ales Ibanezuri (nu sunt pe gustul meu),
  2. Diferenta de la mine, desigur. Caut un amplificator cu care pot sustine concerte serioase.
  3. Pret: 1100 RON Localitate: Bucharest Contact: 0745548774 Link producator: http://www.mcmusic.ro/chitare/electrice/vintage-v100-chitara-electrica-v100.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Ma numesc Radu si dupa cum se vede in titlu, vand un Vintage Les Paul V100, cumparat de la MC Music. Chitara are straplockuri, strap si husa. Este folosita la concerte, repetitii si pe acasa. Garantie nu are. Pretul este necogiabil. Astept oferte, sunt deschis si la schimburi doar cu amplificatoare (preferabil pe lampi) +diferenta.
  4. Salut! Sunt interesat de o pereche de ochelari de soare cu lentila neagra sau maro, un maro mai deschis, gen john lennon, slash, ozzy etc. Cine vinde asa ceva imi poate lasa un pm.
  5. Inca caut, eventual daca ceilalti sunt de acord sa facem coveruri sau si melodii compuse e ok. Sunt dispus la orice.
  6. Salut! Ma numesc Radu, am 15 ani, sunt din Bucuresti si cant la chitara de 2 ani, aproape 3. Caut o trupa in care sa cant hard rock, classic rock, blues, rock-blues sau niste oameni cu care pot face una. Mentionez ca eu caut doar "de fun" si nu pentru ceva serios. Daca treaba va merge sunt deschis si la chestii mai mari. Prefer ca in trupa sa am o pozitie de chitara solo si avand in vedere tehnica si stilul, imi place sa folosesc foarte mult tehnica asemanatoare lui Slash. Sunt fan infocat Slash din cap pana in picioare, desigur ca mai am si alte influente cum ar fi: Gary Moore, Angus Young, Jimmy Page, BB King, Eric Clapton etc. In mare parte sunt cu stilul blues si hard rock. Sunt liber in weekend si dupa scoala. Echipamentul meu: - Vintage V100 Flamed Ice Tea - Marshall MG15 - Zoom G2R Ritchie Kotzen Signature Daca aveti intrebari postatile aici sau dati-mi un pm. Va salut!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.