www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Stairway To Heaven

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

Stairway To Heaven last won the day on October 29 2018

Stairway To Heaven had the most liked content!

Community Reputation

14 Good

About Stairway To Heaven

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Pierdevara
 • Gear
  Fender Stratocaster, PRS SE Santana, Vox AC 30, Fender Blues Junior.

Recent Profile Visitors

1,127 profile views
 1. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Vand Boss OS-2

  Vand o pedala Boss OS-2 pe care am folosit-o ceva timp, dar am avut grija de ea. O dau pentru ca sta degeaba. Stare si aspect 9/10. Se poate testa in Bucuresti. Pretul este fix si nu accept schimburi. Trimit si in tara, dar cumparatorul suporta costul transportului. Numarul de telefon: 0745548774
 2. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Pedale BOSS + Sursa + Alimentator

  Boss DS1 s a dat.
 3. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Vintage V100 Sunburst

  900 lei. Pret fix si nu sunt interesat de schimburi.
 4. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Fender Telecaster Standard

  Salut! Se vinde un Fender Telecaster Standard made in Mexico. Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi. Predare personala in Bucuresti si daca se doreste sa fie testata.. tot in Bucuresti. Chitara m-a servit pentru mai bine de 3-4 ani, am folosit-o in concerte si repetitii, dar am avut mare grija de ea din moment ce era chitara mea principala. Acum o vand pentru ca vreau sa mai dau din ele, chiar daca o sa cam plang dupa ea, dar sunt sigur ca este altcineva care va avea nevoie de ea mult mai mult decat am eu. Chitara vine cu straplockuri si strap. Pentru mai multe detalii va rog contactati-ma.
 5. Se vand urmatoarele: BOSS DS-1 - 150 lei (https://www.thomann.de/ro/boss_ds1_distortion.htm?ref=search_prv_5) BOSS OverDrive/Distortion OS-2 - 300 lei (https://www.thomann.de/ro/boss_os2_overdrive_distortion.htm?ref=search_prv_6) Harley Benton Power Plant - 120 lei (https://www.thomann.de/ro/harley_benton_powerplant.htm?ref=search_prv_11) Alimentator pedale + patchuri - 70 lei Folosite mai mult in casa. Le vand pentru ca stau degeaba. Pentru mai multe detalii va rog contactati-ma.
 6. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] BOSS GT-100

  Se vinde un BOSS GT-100 impreuna cu husa de pe thomann si alimentarea. Prezinta urme de uzura, dar este in stare buna. Pe thomann este 1900 de lei, eu vreau pe al meu 1000 de lei. Pentru mai multe detalii va rog contactati-ma. Nu prea sunt interesat de schimburi (depinde ce se ofera).
 7. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Vintage V100 Sunburst

  Se vinde un Vintage V100 Sunburst. Chitara o am de cativa ani si a fost folosita la concerte si repetii, dar am avut grija de ea pe cat posibil. Are cateva zgarieturi, dar nu ceva foarte grav. Are cheitele schimbate cu unele mult mai bune decat cele originale, are straplockuri si strap + husa. Chitara este perfecta pentru incepatori, a fost prima mea chitara electrica si m-a servit bine. O vand pentru ca sta degeaba. Chitara este 1600 de lei la MC Music, eu vreau pe a mea 1000 lei. Pentru mai multe detalii, va rog contactati-ma. Nu accept schimburi (depinde de ce se ofera).
 8. Stairway To Heaven

  vând [EXPIRAT] Keeley C4 Compressor

  Salut! Il mai ai? M ar interesa sa l cumpar.
 9. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  900 RON. Nu accept schimburi.
 10. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  900 RON
 11. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  1000 RON
 12. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  up Nu ma intereseaza schimburi cu chitari, mai ales Ibanezuri (nu sunt pe gustul meu),
 13. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  Diferenta de la mine, desigur. Caut un amplificator cu care pot sustine concerte serioase.
 14. Stairway To Heaven

  vând Vintage Les Paul V100

  Pret: 1100 RON Localitate: Bucharest Contact: 0745548774 Link producator: http://www.mcmusic.ro/chitare/electrice/vintage-v100-chitara-electrica-v100.html Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Ma numesc Radu si dupa cum se vede in titlu, vand un Vintage Les Paul V100, cumparat de la MC Music. Chitara are straplockuri, strap si husa. Este folosita la concerte, repetitii si pe acasa. Garantie nu are. Pretul este necogiabil. Astept oferte, sunt deschis si la schimburi doar cu amplificatoare (preferabil pe lampi) +diferenta.
 15. Salut! Sunt interesat de o pereche de ochelari de soare cu lentila neagra sau maro, un maro mai deschis, gen john lennon, slash, ozzy etc. Cine vinde asa ceva imi poate lasa un pm.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.