www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Dragos Dobre

Active Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dragos Dobre

  1. Pentru ca am irosit foarte mult timp folosind functia de search & Google in speranta ca voi da peste ceea ce caut... si n-am avut sorti de izbanda m-am decis sa va intreb pe voi. Cu toate acestea, sper sa postez in aria potrivita... pentru ca alta mai ok n-am gasit. Caut de cateva luni un magazin de instrumente muzicale in Pitesti, Arges... de preferinta sa aiba si website sa pot studiez oferta si de acasa. Doresc sa setez chitara si sa mai cumpar diferite prostioare (seturi corzi, pedale, un nou amp s.a.m.d). Intrebarea mea este urmatoarea: exista ceea ce caut eu? Thanks
  2. Multumesc pt. raspunsuri! Am hotarat sa urmez tutorialul lui Justin (de la partea intermediara)... sper sa ajute. @Ciocanel Nu este vorba de bani, ci de timpul pe care nu prea il am. Incerc sa lucrez de 2-3 ori pe zi in sesiuni de 20-30 minute. Si, sincer sa fiu, am incercat si varianta cu profesorul si nu am fost multumit. Domnul respectiv avea un super talent la chitara, insa ca profesor lasa mult de dorit. Ma pun pe treaba si sper sa ajung undeva in cateva luni. Incerc cu niste game, sa le inteleg/invat bine si poate reusesc sa scot si niste solo-uri bazate pe ele. Inca o data, multumesc tuturor... apreciez enorm ajutorul oferit LE: Legat de ce m-ai intrebat (Ciocanel), ultima melodie pe care am incercat-o a fost Fade to Black si mi-au iesit doar intro-ul, primul solo al lui Kirk si o mica parte de "zdranganeala". Ma OMOARA bend-urile (care la mine suna in proportie de 99% precum pisicile batute) si palm muting-ul care daca-l fac cum trebuie imi scapa alte note.
  3. Hey! Ma aflu intr-un impas destul de nasol (zic eu)... cant la chitara de vreun an singurel acasa insa stagnez ingrozitor. Ca idee de invatare, iau o melodie care imi place cum suna si incerc sa invat din tabulaturi/ Youtube... insa invat 1-2 parti din ea si dupa ma incurc/ blochez groaznic la o parte si raman acolo cu melodia 5 luni dupa care o "parasesc". Am ajuns sa stiu cateva parti din n melodii si cu atat am ramas, ceea ce ma deranjeaza ingrozitor. V-as ruga daca puteti sa-mi oferiti vreun sfat, sau vreun tutorial/manual online sa iau totul pas cu pas pt. a nu a mai stagna... si pt. a invata progresiv. Ca echipament am un Epiphone Les Paul Standard Plus si un Fender Mustang v2. As aprecia foarte mult daca m-ar putea ajuta cineva. Din pacate, nu prea am timp sa ma duc sa fac cursuri (am facut mai demult cateva cu un profesor lipsit de interes) si as incerca sa invat acasa. Multumesc!
  4. Am gresit, damn phone. Voiam sa repun intrebarea mea. Thanks!
  5. Intreb pt. un prieten... si aceasta este proasta? http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-rga42-bk-chitara-electrica-rga42-bk.html sau http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-rg350dxz-wh-chitara-electrica-rg350dxz-wh.html Eu am un Epi LP Plus, insa lui nu ii place body-ul de LP.
  6. Ce parere aveti despre http://mcmusic.ro/chitare/electrice/ibanez-rg470ahz-chitara-electrica-rg470ahz-ntf.html?
  7. Am revenit cu o alta intrebare! Pot conecta Fender Mustang 1 la Guitar Rig 5 Pro si sa scot sunetul modificat in acel programel prin amplificator? Multumesc foarte mult celor care au fost draguti si m-au ajutat de fiecare data!
  8. Voi incerca noise gate-ul, nu stiam ca are aceasta functie. Cat despre impamantare, nu stiu cu ce se mananca deci probabil n-am. Pt. 2: folosesc o pana destul subtire... dar dozele sunt Alnico (cele standard de pe Epi LP). Daca modific distanta pot face vreo prostie? Sau mai bine o duc la un magazin specializat? Pe Fender Fuse sunt n+1 preseturi, insa nimic satisfacator. Nu cred ca am gasit un ton mai spre rock care sa se auda ok. Sunt sigur ca multe din problemele lui sunt si datorate nivelului meu de pregatire, insa vreau sa scot ce se poate mai bun din chitara/amp. Mersi!
  9. Postez si aici pt. ca se pare ca thread-ul acesta este mai vizitat. Am cumparat recent un Fender Mustang 1 V2 de care nu prea sunt multumit. Pe langa faptul ca efectele de pe el nu suna ok, se mai aud si tot felul de alte mici sunete si "gajait" pe langa ceea ce cant eu. Am folosit si Fender Fuse, insa numai pe clean suna bine. Ce mi-ati recomanda? Un amplificator mai scump, dar care sa merite banii. Ceva care sa se descurce si cu metal/rock. LE: Sa nu mai mentionez ca se aude si picking-ul in amplificator cand nu e pe clean.
  10. Am cumparat recent un Fender Mustang 1 V2 de care nu prea sunt multumit. Pe langa faptul ca efectele de pe el nu suna ok, se mai aud si tot felul de alte mici sunete si "gajait" pe langa ceea ce cant eu. Ce mi-ati recomanda? Un amplificator mai scump, dar care sa merite banii.
  11. Nu vreau sa deschid un nou thread asa ca: ma poate ajuta cineva, va rog, sa identific amplificatorul din acest video? Multumesc! (Stiu ca e Marshall, ma intereseaza modelul)
  12. Vreau si eu 2 seturi. Trimiti prin Posta Romana?
  13. Si daca elimini intermediarul, mai scutesti cativa RON
  14. Site-ul este foarte, foarte prost realizat si nu inspira deloc incredere. Insa, daca esti din Arad poti sa mergi sa achizitionezi din magazin. Desi nu cunosc magazinul si/sau daca sunt seriosi, nu prea e ok sa cumperi de la firme mici/fantoma. Chiar daca iti primesti produsul si este OK, peste un timp firma poate sa dispara si sa-ti pui garantia in cap. Depinde si ce anume vrei sa cumperi si daca esti dispus sa-ti asumi un risc pt. cativa RON.
  15. Multumesc! Acel Fender Mustang 1 V.2 se poate conecta la PC sa adaug efecte? Am vazut ca s-ar putea la seria Mustang, dar nu gasesc nimic specific pt. acest amp!
  16. Revin cu o alta intrebare, as vrea sa-mi cumpar un amplificator pt. Epi Les Paul-ul meu proaspat achizitionat. Ce mi-ati recomanda? M-ar interesa ceva in 500 lei, maxim 600... eventual cu cateva efecte, sa pot canta un metal, rock, blues. Multumesc!
  17. Mersi, voi testa chitara in magazin, insa nu cred ca ma pricep destul de bine incat sa o evaluez (cant doar de un an, e prima chitara electrica). De asta intrebam daca o mai are cineva/ daca se pricepe cineva si mi-o recomanda.
  18. M-am decis sa iau un Epiphone LP Standard plus cu urmatoarele specificatii tehnice: Lemn Corp Mahon Configuratie Doze H-H Tastiera Palisandru Scala 24.75 in Cordar Tune-o-matic Culoare Hardware Crom Nr Corzi 6 Nr Freturi 22 Freturi Jumbo Chei Capsulate Imbinare grif Set neck Top Artar Lemn grif Mahon Doza neck Alnico Classic Doza bridge Alnico Classic Tipul constructiei Solidbody Include case Nu Include husa Nu Tip bridge Fix Imi puteti spune daca dozele sunt ok? As vrea sa iau chitara si sa nu mai investesc nimic in ea aproximativ un an pt. ca si asa fac un efort financiar sa o iau. Stiu ca am mai intrebat de cateva ori... multumesc!
  19. Eu am intrebat de un Epiphone Les Paul Standard Plus, celalalt baiat intreba de seria RGA.
  20. Mie chiar imi place aspectul, mi-am ales ce-mi placea ca model/ culoare insa nu stiam daca e si buna (ma refer la doze si la alte porcarii la care din pacate nu ma pricep). Mersi!
  21. M-ar interesa sa cumpar http://mcmusic.ro/chitare/electrice/epiphone-lp-standard-plus-chitara-electrica-lp-standard-plus.html Cum vi se pare? Puteti sa imi recomandati si ceva mai bun daca se incadreaza in pretul celei de mai sus.
  22. Care chitara considerati ca e mai buna dintre asta http://www.thomann.de/ro/esp_ltd_ec_330_sw.htm si http://www.thomann.de/ro/epiphone_les_paul_standard.htm Ce amplificator/ pedala de efecte as putea sa iau? Tot asa, budget (pret rezonabil). Multumesc!
  23. Ce corzi imi recomandati pt. chitara aceasta? Mersi!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.