www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

radusirbut

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About radusirbut

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad/ Timisoara

Other Information

 • Band
  B-ton
 • Gear
  Warwick Fortress One
  Ibanez SRX 365
  Orange bass amp 100W

Recent Profile Visitors

1,134 profile views
 1. radusirbut

  vând Warwick Corvette $$ 5 - Germany

  Salut, Am vazut ca nu te intereseaza schimburi, dar poate din 2016 de cand ai postat anuntul, ai alte opinii. Am un Warwick Fortress One din 1993 in 4 corzi Made in Germany, daca te intereseaza.
 2. radusirbut

  vând Warwick Streamer Lx-5 - Made In Germany

  Salut, Daca te intereseaza un schimb, am un Warwick Corvette One din 1993 in 4 corzi, pasiv Made in Germany. Configuratie doze P/J cu care scoti ca ton cam ce scoti dintr-un Fender, dar cu caracterul ala specific de Warwick.
 3. radusirbut

  vând Fodera N.y.c.empire Deluxe 5

  Salut, Daca te intereseaza un schimb, am un Warwick Corvette One din 1993 in 4 corzi, pasiv Made in Germany. Configuratie doze P/J cu care scoti ca ton cam ce scoti dintr-un Fender, dar cu caracterul ala specific de Warwick.
 4. Salutari, Vreau sa imi vand basul Warwick Fortress One din 1993. Basul e pasiv, in 4 corzi. Toate piesele sunt cele originale. Functioneaza si suna perfect. Vreau sa il vand pentru ca vreau sa imi cumpar un bas in 5 corzi activ. Starea basului e una foarte buna cu mici semne de uzura datorate trecerii timpului. Mentionez faptul ca pozele sunt facute chiar in seara in care am cumparat basul, adica inainte sa il curat si sa ma ocup de el. Radu!
 5. radusirbut

  schimb Warwick Fortress One

  Ma intereseaza un posibil schimb cu un bas in 5 corzi, in aceasi zona de calitate si pret. Nu ma intereseaza basuri entry-level. Basul suna foarte bine si e super versatil. Il am de putin timp si imi place de mor, dar e in 4 corzi... Specific ca pozele sunt facute inainte sa il curat si ma ocup de el.
 6. radusirbut

  Caut Colaborare Timisoara (Chitarist)

  Salut, Sunt basist din Arad, dar locuiesc in Timisoara. Am 19 ani si cant de vreo 4 ani la bas. Imi surade ideea de cover band pt pub-uri. Daca esti interesa, astept raspunsul tau.
 7. radusirbut

  [Servicii] Caut Sala De Repetitii In Arad

  In Arad si eu vreau sala de repetitii... astept oferte
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.