www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Bog Dan

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Radauti

Other Information

  • Gear
    Fender CD-60

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Bog Dan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Rezistenta R1 este scoasa , acum m-ai pus pe ganduri in legatura cu C2 , dar cred ca o sa il las asa.
  2. Am vrut sa cumpar piese sa fac eu preamplif. dar pentru ca nu am gasit tot ce imi trebuia am cumparat un kit de care sunt multumit. Schema (poate o vrea cineva) : Si produsul final:
  3. Salut! Am cumparat azi un microfon dinamic Azusa dm-604 si am avut surpriza de a afla ca am nevoie si de un preamp pentru a-l folosi asa cum trebuie legat la pc. Cum nu am un buget mare , m-am gandit sa incerc sa-l fac eu dupa o schema de pe internet : http://www.zen22142....mic/dyn_mic.htm (suporta impedanta de 600 ohm a microfonului ) si pare destul de simpla . Vreau sa imi spuneti daca e buna schema sau daca aveti alte idei/recomandari care sa nu fie complicate ( sunt incepator ) . Sau poate am inteles eu gresit si trebuie amplificator , nu prea stiu . Daca se poate sa fie si ceva cu un potentiometru - daca exista o schema nu foarte complicata. Am citit pe internet ca pentru preamp ar fi nevoie si de o anumita interfata ( nu inteleg asta ). Care ar fi un ansamblu complet functional ? Am pus mai multe intrebari si sper ca au sens .
  4. Salut ! Am facut un scurt cover al melodiei Don't look back in anger - acustic si as vrea sa imi spuneti ce parere aveti , fiti critici mai ales cu vocea - asta ma intereseaza pe moment , si cum sa o fac mai maleabila . Multumesc ! don't look back in anger.mp3
  5. Buna ziua , as vrea sa am ajutati sa gasesc acordurile pentru melodia asta : Suna foarte putin pe refren cu progresia asta : Bm , G , A , F#
  6. Multumesc , asta a fost rapid
  7. Am devenit brusc interesat de chitara/chitari (in special modelul LP ) lui Nicu Covaci . Am cautat pe google dar nu am gasit nimic . Ma poate lumina cineva ?
  8. o chitara acustica (fender cd60 bk) + o chitara cu 12 corzi (hora reghin - veche de prin ' 76 ) deci 1487/517
  9. Va multumesc pentru ajutor . Sa aveti o duminica placuta .
  10. oh , deci rezista , multumesc si faza cu vantul solar ...
  11. ok , am inteles . M-am hotarat sa cumpar doza electro-magnetica . Dar am o intreabre , la astfel de doze , insensitatea magnetului scade in timp , din asta rezultand alterarea sunetului ?
  12. nu am corzi de nylon .de ce o doza piezzo+pream e mai buna decat aceasta doza ? care doza scoate sunetele mai bune ?
  13. Buna ziua . M-am hotarat sa imi cumpar o doza pentru chitara acustica si m-am oprit asupra acesteia : Monacor GM-100 .As vrea sa imi spuneti ce parere aveti despre ea , si eventual sa imi faceti alte recomandari . Multumesc . P.S.:sa fie de la un magazin din romania .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.