www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Jeez

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About Jeez

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Oradea

Other Information

 • Gear
  custom fender Telecaster.
 1. Pret: 350 RON Localitate: Oradea Contact: 0747224817 Stare: Defect Accept schimburi: Nu accept schimburi Are problema la o doza - care ori trebuie schimbata ori relipit firile.
 2. Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: 0747224817 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi BOSS DS 1 - stare buna - 150 RON LINE 6 DL4
 3. Asadar, in inactivitatea mea muzicala din ultima vreme am uitat de efectele mele, dar am vrut "sa-i dau un jam". Well shit happens my DL4 won't work anymore, primele simptome: - mergea greu, as zice ca e ca o dacie - dupa ce s-a incalzit doar atunci pornea. - se aprindeau si pâlpâiau toata luminile concomitant agresiv, pana il scoteam " din priza". Deznodamantul trist, nu se mai aprinde nicicum. Acumulatorul l-am luat de la ei, garantia desigur a expirat, iar eu fiind in Oradea sincer nu e un oras unde sa ai multe optiuni. Singura optiune pe care eu, sublinzie, o stiam - in ideea ca poate mai sunt alte optiuni pe care nu le stiu - well am pierdut numarul de telefon. Nu l-am tinut la umezeala, nu l-am scapat niciodata pe jos. Vorba lui Dr House "It's never lupus". Guys help. Multumuri in avans.
 4. dude, this one rocks! scara blues aia e chiar usor de invatat cu tipu asta.
 5. Subliniez 16 GB, uzura normala chiar daca pe tot parcursul folosirii ipod-ului a fost invaluit de o husa de guma, are o minuscula ciobitura[in coltul de jos dreapta]. Generatia 5 e geniala deoarece are si videocam si multe alte facilitati extra pe langa generatiile anterioare. Pret: 250 - nu prea negociez, dar daca crezi ca o sa poti, incearca numai.
 6. Jeez

  vând Boss Ds-1

  genial pretul .
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.