www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

dragosh.x

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dragosh.x

  1. Caut o doza jazz si una musicman pt bass cu 5.
  2. Sunt basist in trupa PhenomenOn si in trupa Blue Nipple Boy si student la Academia de Muzica "Gheorghe Dima" la contrabas. Ofer lectii de bass pentru oricine doreste sa studieze acest instrument ! Lectiile au o durata de aproximativ 90 de minute. Vom parcurge impreuna mai multe lucruri : - Cunoasterea instrumentului - Cunoasterea notelor pe grif - Studiul teoriei muzicale - Diferite tehnici de cantat (degete, slap, tapping, pana ) - Studiul cu metronomul si ideea de a gandi ca un tobosar Nu vom face multe exercitii matematice sau inutile, pentru ca noi cautam sa facem muzica. Un exemplu pe care l-am auzit foarte des este "Nu ascultam BB King pentru tehnica desavarsita ci pentru MUZICA sa deosebita" La prima lectie vom face o evaluare a nivelului la care va aflati apoi daca este ceva de corectat/consolidat ne ocupam de aceste lucruri apoi trecem mai departe daca nu avem nimic de corectat trecem direct la dezvoltare ! Va astept cu mare drag !
  3. ma intereseaza si contrabas !
  4. sus cu schimb ! head sau bass !
  5. m-ar interesa si o chitara cu 7 sau cu 8 corzi + diferenta din partea voastra.
  6. ok, multumesc. vroiam pe cineva care a mai facut sau stie cum e cu chitarele ca sa nu fie vreo problema cu finish-ul
  7. foarte misto... pacat ca sunt din bucuresti si nici nu am drum la Zalau prea curand, dar o sa tin minte ii dau add chiar acum !
  8. Salutare ! Stiti pe cineva care ar putea face un aerograf pe un bass ? Multumesc frumos !
  9. 850 eur ! Ultimul pret ! Nu se incumeta nimeni la sase corzi ?
  10. 900 eur negociabil sau astept oferte de schimb !
  11. 950 eur negociabil ! Schimb : Head de bass, yamaha trb 1006 sau alte variante !
  12. Pret: 1100 Eur Localitate: Bucuresti Contact: 0731 139 115 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Ibanez SR 3006 - Este intre 1006 si 5006, face parte din gama Prestige, un bass deosebit si foarte versatil. Corpul este din mahon , finisat cu ulei. Gatul este alcatuit din 5 parti, wenge si bubinga. Tastiera este de asemenea din wenge. Bridge-ul este un Ibanez MonoRail. Electronica este in intregime Bartolini. Mai jos am atasat schema EQ-ului. Putand alege frecventa mediilor pe care doriti sa le evidentiati sau sa le reduceti la tacere puteti ajunge la tonuri foarte diferite, este un bass cu care personal am cantat de la metal (ex. karnivool) pana la chick corea - spain, descurcandu-se foarte bine in ambele situatii. Pentru schimb : Yamaha TRB 1006 sau Head de Bass in special EBS si Markbass ! Cash : 1100 euro - usor negociabil Contact : 0731 139 115 (Dragos) sau in privat [Am probleme cu incarcatul pozelor, ceva legat de extensie , voi pune linkuri] http://postimg.org/image/85c6xqiy9/ http://postimg.org/image/3tvo51i7d/
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.