www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin Donosa

Newcomers
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Catalin Donosa

  1. Salut, Incerc de ceva vreme sa imi aduc aminte ce melodie e aceasta. O stiu de prin anii '90 cand rula la MTV. Atunci am prins-o la chitara (clasica) pe care o aveam si am ramas cu riff-ul asta. Imi cer scuze daca am deviat prea tare de la melodia originala si pentru interpretare. Cred ca e de la Ten Years After, dar nu sunt sigur. https://soundcloud.c...ss/unknown-song
  2. Mersi. S-a notat. O sa refac Oh, the guilt cu un "solo" mai legat. Doar am tesat sound-ul cu primul.
  3. Am facut un upgrade chitarei si i-am pus Seymour Duncan SH-2 si SH-4. Am facut niste poze si o comparatie intre dozele stock si celelalte. Chiar mai mult, am testat si modul coil split. L-am pastrat pentru doza neck SH-2 Jazz. Diferenta de sunet mi se pare destul de importanta intre stock si Seymour Duncan. Iata si descrierea de pe your tube si filmul. Some pics with the modding of my Fender Blacktop JAGUAR with Seymour Duncans SH-2 and SH-4. The stocks sounded pretty muddy and loud, there's a big difference between them. I tested also the coil split mod. Less output but nice sound. I kept the Jazz coil split for a Fender sound. I don't have the stock bridge comparison since I decided making this move after the change. But you'll figure out how it sounded by listening to the neck one. Used Dean Markley 10-52s and the VOX Pathfinder 15R Sorry for the sloppy playing. Enjoy!
  4. Eu, care nu am dat niciodata cu o carpa pe chitara, am citit cu mare interes thread-ul mentionat mai sus.
  5. Mi-am luat Blacktop-ul de la ei fara nicio problema. Livrarea ok, la timp. Avand in vedere ca am schimbat corzile imediat, nu mi-am pus problema daca e acordata au ba.
  6. Up! http://soundcloud.com/seatheless/nirvana-aneurysm-guitar-cover# &
  7. Am uitat sa mentionez cred, cel mai important aspect:: distanta mai mica dintre taste. Sunt sigur insa, ca acest aspect este in avantajul meu, eu avand degetele mai mici. Mai sar cu un semiton mai la vale inca.
  8. Am luat-o! http://www.musicradar.com/gear/all/guitars/blacktop-jaguar-hh-395456/review Pe langa luciul specific unei chitare (mai) scumpe am fost placut surprins sa nu mai aud zgomotul captat de doze in difuzor. Asta comparativ cu Squier Bullet Strat, upgradat cu Seymour Duncan JB SH-4 in bridge Ma gandeam sa inlocuiesc pickup-up stock (Hot Vintage Alnico Humbucking Pickup ) cu JB SH-4. Zgomotul de care pomeneam mai sus ma gandeam ca ar proveni de la circuit mai degraba, decat de la pickup, nu? Am pus corzi de 11-52 D'Addario. Cred ca totusi E, B si G sunt prea tari la bend, in ciuda gatului mai scurt. Mai vedem...
  9. Multumesc de opinii. De acord, cel mai bine ar fi sa simti instrumentul inainte de a-l cumpara. M-am gandit si la posibilitatea de a merge la Bucuresti pentru asta. Pe de alta parte, mai am o intrebare. Eu am incercat o vreme corzi de 11-52, pe cele subtiri (E B G) simtindu-le destul de greu la bend. Cat de mult influenteaza lungimea mai mica a griff-ului in aceasta problema?
  10. Salut, Doresc sa imi iau un Fender Blacktop Jaguar HH. Acum am un Squier Bullet. Wannabe fiind ma atrag firma de pe chitara, dar si faptul ca are gatul mai scurt. Puteti sa-mi spuneti ceva de bine sau rau despre acest model? Nu ma intereseaza ce altceva as putea sa-mi iau cu acesti bani.
  11. OK, uitati de partea cu 30 de ani Cuvinte cheie: "gang" si "hang out". Tobe si bass. Berea o aduc eu UP!
  12. Nici un hint? Singurul loc pe care il stiu e la palarii. Poate sa-mi spuna cineva care e procedura acolo? Multumesc.
  13. Caut sala de repetitii in Timisoara. Sunt doar eu cu chitara electrica, asa ca nu as avea nevoie decat de o statie si eventual un microfon. Daca vreo trupa stie un slot de timp liber in programul salii lor, dupa ora 19:00, o rog a-mi da de stire. Catalin.
  14. Acum ca m-am mai dezumflat, reformulez. Caut intrumentisti (tobe, bass, chitara) cu nivel mediu, putin peste mediocru, impreuna cu care sa pot canta o melodie de la un capat la altul. La 30 de ani nu imi (mai fac) planuri asa mari sa ajung vedeta rock, asa ca ma adresez celor care sunt cat de cat in aceeasi situatie ca mine. Pastrez Nirvana ca influenta principala. Catalin.
  15. Dupa 3 Stejari adaug si o prima compozitie.
  16. Salut, Caut sa ma alatur unei trupe existente sau sa contribui la punerea bazei uneia noi. Cant la chitara de ceva vreme, dar din cauza traseului in viata si a lipsei motivatiei nu am reusit sa ating un nivel prea inalt. Momentan ascult si cant Nirvana. Sunt sound-ul si ritmul ce imi plac si pe care imi permit sa le produc. Am mentionat Nirvana pentru a exclude baladele rock, folk-ul si alte genuri melodioase. Ar fi perfecte insa niste cover-uri, asa ca de inceput de trupa, pana cand se definitiveaza un stil. Bineinteles ca sunt deschis catre majoritatea stilurilor de rock, atata timp cat suna bine si trupa se simte ok. Catalin.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.