www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Catalin Donosa

Newcomers
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

0 Neutral

About Catalin Donosa

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  Fender Jaguar Blacktop
  Squier Bullet
  VOX Pathfinder R15
  Boss DS-1
  Boss Ds-2
  ProCo You Dirty Rat
  EHX Memory Boy
  EHX Polychorus
 1. Salut, Incerc de ceva vreme sa imi aduc aminte ce melodie e aceasta. O stiu de prin anii '90 cand rula la MTV. Atunci am prins-o la chitara (clasica) pe care o aveam si am ramas cu riff-ul asta. Imi cer scuze daca am deviat prea tare de la melodia originala si pentru interpretare. Cred ca e de la Ten Years After, dar nu sunt sigur. https://soundcloud.c...ss/unknown-song
 2. Mersi. S-a notat. O sa refac Oh, the guilt cu un "solo" mai legat. Doar am tesat sound-ul cu primul.
 3. Am facut un upgrade chitarei si i-am pus Seymour Duncan SH-2 si SH-4. Am facut niste poze si o comparatie intre dozele stock si celelalte. Chiar mai mult, am testat si modul coil split. L-am pastrat pentru doza neck SH-2 Jazz. Diferenta de sunet mi se pare destul de importanta intre stock si Seymour Duncan. Iata si descrierea de pe your tube si filmul. Some pics with the modding of my Fender Blacktop JAGUAR with Seymour Duncans SH-2 and SH-4. The stocks sounded pretty muddy and loud, there's a big difference between them. I tested also the coil split mod. Less output but nice sound. I kept the Jazz coil split for a Fender sound. I don't have the stock bridge comparison since I decided making this move after the change. But you'll figure out how it sounded by listening to the neck one. Used Dean Markley 10-52s and the VOX Pathfinder 15R Sorry for the sloppy playing. Enjoy!
 4. Up for NIRVANA - underrates and b-sides!
 5. Eu, care nu am dat niciodata cu o carpa pe chitara, am citit cu mare interes thread-ul mentionat mai sus.
 6. Mi-am luat Blacktop-ul de la ei fara nicio problema. Livrarea ok, la timp. Avand in vedere ca am schimbat corzile imediat, nu mi-am pus problema daca e acordata au ba.
 7. Up! http://soundcloud.com/seatheless/nirvana-aneurysm-guitar-cover# &
 8. Am uitat sa mentionez cred, cel mai important aspect:: distanta mai mica dintre taste. Sunt sigur insa, ca acest aspect este in avantajul meu, eu avand degetele mai mici. Mai sar cu un semiton mai la vale inca.
 9. Am luat-o! http://www.musicradar.com/gear/all/guitars/blacktop-jaguar-hh-395456/review Pe langa luciul specific unei chitare (mai) scumpe am fost placut surprins sa nu mai aud zgomotul captat de doze in difuzor. Asta comparativ cu Squier Bullet Strat, upgradat cu Seymour Duncan JB SH-4 in bridge Ma gandeam sa inlocuiesc pickup-up stock (Hot Vintage Alnico Humbucking Pickup ) cu JB SH-4. Zgomotul de care pomeneam mai sus ma gandeam ca ar proveni de la circuit mai degraba, decat de la pickup, nu? Am pus corzi de 11-52 D'Addario. Cred ca totusi E, B si G sunt prea tari la bend, in ciuda gatului mai scurt. Mai vedem...
 10. Multumesc de opinii. De acord, cel mai bine ar fi sa simti instrumentul inainte de a-l cumpara. M-am gandit si la posibilitatea de a merge la Bucuresti pentru asta. Pe de alta parte, mai am o intrebare. Eu am incercat o vreme corzi de 11-52, pe cele subtiri (E B G) simtindu-le destul de greu la bend. Cat de mult influenteaza lungimea mai mica a griff-ului in aceasta problema?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.