www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Mircea Steriu

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Other Information

  • Band
    Andreea Banica, Table44

Recent Profile Visitors

4724 profile views

Mircea Steriu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Salut. Se vinde tot ce se gaseste in poza. Tech21 SansAmp Liverpool: 500 RON. Pedala este ca si noua, am folosit-o la cateva concerte. Nu are niciun defect. MXR Phase90: 170 RON. Pedala are uzura moderata. Functioneaza perfect. BOSS DD-7: 400 RON. Uzura moderata, functioneaza perfect. Una din cele mai versatile pedale de Delay pe care le-am folosit. EHX Booster LPB-1: 130 RON. Este ca si noua, fiind cea mai recenta achizitie. Am folosit-o la cateva concerte. Pusa dupa distors, pedala este perfecta pentru a fi folosita in contextul unui solo. Da un boost considerabil de volum conturand subtil tonul. Marshall JH-1: 140 RON. Uzura moderata. Este un distors foarte bun pentru pretul ei. Am reusit sa scot din ea tonuri mai mult decat decente, de la Overdrive pana la distorsuri high gain, aproape de zona metal. Bearfoot FX Dyna Red Distorstion: 450 RON. Este in stare foarte buna. Am cumparat pedala de la Florin Giuglea si am folosit-o ca distors principal tot anul 2017. Pentru cei care nu cunosc brandul, este o pedala Boutique construita din materiale extrem de bune. Este in ziua de azi cea mai buna pedala de distors pe care am detinut-o. Poate fi considerata un Marshall in a box, dar prin knobul de ton se pot obtine o varietate de frecvente pentru orice context muzical. https://www.bearfootfx.com/store/overdrives/dyna-red-distortion-classic-3-knob/ Dunlop Crybaby Wah GCB-95: 220 RON. Pedala este uzata. A fost wah-ul meu principal timp de 6 ani. Este in stare perfecta de functionare. Mooer Spark Distortion: 100 RON.Uzura moderata. O pedala de distors care suna peste marimea ei. A fost cumparata la mana a doua acum 3 ani. Nu am folosit-o mai mult de 5 concerte. Poate fi folosita ca Overdrive sau un distors decent. Artec Powerbrick SPB-8: 140 RON. Uzura moderata. Este o sursa de putere decenta. A fost folosita ca sa alimenteze toate pedalele de mai sus si nu am avut niciodata probleme. Vine cu adaptorul original, care din pacate, este peticit. Cu toate acestea, functioneaza in continuare perfect, fara nicio problema. GATOR G-tour Pedalboard-LGW: 800 RON. Este destul de uzat. Il folosesc de 3 ani si si-a facut perfect datoria de a-mi proteja pedalele. Pedalboardului ii lipseste un maner, dupa cum vedeti in poza cu pedalele. De asemenea, ii lipseste o garnitura din cauciuc pe post de picior. http://gatorcases.com/products/guitar/pedal-boards-and-stands/g-tour-pedal-board/large-pedal-board-w-wheels-g-tour-pedalboard-lgw/ In cazul in care se vrea achizitionarea intregului pachet, pretul este de 2600RON.
  2. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0730027267 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut! Vand urmatoarele pedale de efecte : EHX Stereo Pulsar(Tremolo) - 360 lei -> stare buna. Il am de ceva timp, dar nu a fost folosit prea des. Link Thomann : https://thomann.de/gb/electro_harmonixxo_pulsar.htm Marshall JH-1 Distors - 160 lei - stare buna. Am cantat cu el cam 2-3 ani, dar nu prezinta niciun defect. https://thomann.de/gb/marshall_jh1_jackhammer.htm Si un procesor de multi-efecte VOX StompLab 2G - 300 lei. Aproape nou, l-am folosit foarte putin in casa si o singura data live. Ma intereseaza schimburi, asa ca sariti. Preturile NU sunt negociabile Cele doua pedale au velcro pe spate. In momentul de fata, nu pot adauga poze, deoarece nu am pedalele acasa, ci la sala. Revin cat de repede pot cu acestea.
  3. Salut! Vand pedala deoarece am trecut pe ceva mai bun. JH-1 e o pedala care mi-a fost fidela in multe situatii, fiind capabila sa produca un distors bun pentru blues, dar si chestii mai agresive. E perfecta pentru cei care vor sa isi cumpere o pedala de drum lung, cu un ton mai mult decat decent pentru pretul ei. Din pacate, nu mai am cutia ei originala.
  4. Pret: 190 Localitate: Bucuresti Contact: 0730027267 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Pedala este una de distors care are abilitatea de a emite un ton foarte apropiat de a unui amplificator marshall pe canalul de lead. Eu mi-am facut treaba cu ea in foarte multe situatii, reusind sa obtin de la tonuri de metal pana la blues. Este extrem de flexibila si o recomand tuturor chitaristilor care vor un distors de calitate la un pret mic. De adaugat : pedala are velcro pe spate pus de mine, deci puteti s-o asezati in pedalboardul vostru si sa o folositi imediat. VOI REVENI CU POZE IN CEL MAI SCURT TIMP POSIBIL!
  5. Salut.Am un Ovation CC-24,pe care il dau cu 700 RON. Starea e buna,si suna excelent doza.
  6. Chitara a fost cumparata,acum 4-5 ani,de la Guitar Shop.Are un sunet foarte bun si plin,luand in considerare materialul din care e construita pe spate. Doza este Ovation,si pot sa zic ca este una din cele mai bune doze de electro-acustica pe care am cantat vreodata.Conectata la mixer sau un amp face chitara sa sune mult peste pretul ei.De asemenea,doza are si un tuner integrat. O dau cu 700 negociabil. In poze o sa observati o mica pata alba,chiar la cut.Se "datoreaza" unui prieten,care a scapat telefonul deasupra ei.DIn fericire,nu este afectat tonul,deoarece fisura s-a produs doar la nivelul celuloidului,si nu al lemnului. De asemenea,includ si o husa Stagg in pretul asta. sa o carati mai usor spre casa.
  7. Ovation CC-24? Urmeaza sa-l postez pe forum,ca vreau sa-l vand cam cu acelasi pret.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.