www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BCRichboy

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BCRichboy

  1. 1.Salut, ma cheama Andrei, sunt un chitarist din Bucuresti. 2.Caut o trupa de metal sau Hard Rock sau Progressive . 3.Cant de 10 ani, sunt o fire ambitioasa si cu drag pentru muzica. 4.Am o chitara LTD-ESP 5. Nr de telefon: 0735321090 sau facebook: Rock Andrei 6.Rock on!Mai multe detalii la telefon.
  2. caut tobosar . nr de contact ptr. mai multe detalii 0735321090
  3. Salut, dupa cum spuneam, ma numesc Andrei,am 20 de ani, Am timp pentru repetitii, evenimente, etc. Cant la chitara de 8 ani, ritm/lead. Bineinteles, pot ramane lead sau ritm , daca mai exista sau va exista un chitarist in trupa Am activat in mai multe trupe, avand experienta necesara cantatului pe scena dar si in sala de repetitii. Detin 2 chitari, un Epiphone Les Paul Standard si un LTD M-401 ( pedala Metal Zone MT-2) , plus in curand un AMP decent..nu ma refer la cel folosit pentru repetatul de acasa. Sunt din Bucuresti, ma pot deplasa oricand oriunde prin oras. Ca gen muzical, m-am axat pe blues, hard rock , Heavy Metal, Trash Metal, Symphonic Metal, Rock n Roll, Classic Rock,Death Metal. Sunt o persoana deschisa,cu chef de munca, sociabila, comunicativa,perseverenta, care aduce intotdeauna ideei noi trupei,omul care munceste pe branci pentru muzica(crearea riffurilor si altor instrumente daca mai e nevoie), care ofera si cere seriozitate maxima in acelasi timp. Sunt o persoana care vrea sa castige bani sau de ce nu , sa ajunga pe scene mari in industria muzicii. Astept oameni capabili pentru a infiinta o trupa serioasa.! Modul de contact: facebook: https://www.facebook.com/angellofdeathh Nr. de telefon: 0735321090 (puteti suna la orice ora, bine pe timp de zi) Va multumesc pentru timpul acordat si o zi buna !
  4. Salut din nou,suntem trupa Blackened , cantam Trash , nr. de telefon 0735321090, si cautam pentru asa ceva un tobosar capabil! Keep rockin'! https://soundcloud.com/rock-andrei/melodie
  5. salut suna-ma la 0735321090 ptr mai multe detalii!
  6. Salut inca o data,ma cheama Andrei,si cant voce de aproape 6 ani, genurile abordate sunt Heavy metal , Symphonic metal,power metal,hard rock,rock n roll.. Cant Sonata arctica,Metallica,Iron maiden,etc. Pentru detalii,sunati-ma la nr. 0735321090, sau facebook Rock Andrei!
  7. Salutare,Numele meu este Andrei ,am 20 de ani, si cant de vreo 11 ani chitara ritmica / solistica . Scule: LTD M-401(chitara electrica) , Epiphone Les Paul Standard , si pedala BOSS MT-2 Metal Zone de distors,iar in curand imi voi lua mai multe . Eu cant deobicei genul heavy Metal/Tehnical metal,dar posibil si hard rock sau trash metal/death metal. Cei interesati de anunt sa imi dea un telefon la numarul 0735321090 sau messenger: children_of_bodom20@yahoo.com pentru mai multe detalii. Multumesc frumos!
  8. Da,am dar inca nu e inregistrat mai nimic concret,in schimb ,doar chitara:) https://soundcloud.com/vlad-gheorghita/song-4 enjoy https://soundcloud.com/rock-andrei/my-work-2-d si asta este facuta de mine:) mai avem inca 9 https://soundcloud.com/rock-andrei/my-work-d Si avem Albumul care este in constructie numit ''Obscure by nature'' , plus inca 2 melodii proprii numite '' obscure by nature'' si ''walk in the dark'' Vrem ceva serios
  9. Dupa cum am spus,suntem o trupa cu un orizont destul de deschis(in privinta concertelor,in privinta muncii,si in privinta investitiilor) , numai ca ne lipsesc 2 membrii foarte importanti si anume un tobosar capabil sa bata pedala dubla si un bassist cu ceva experienta. Noi cantam Death Metal/technical Heavy Metal , suntem 2 chitaristi cu scule profesioniste,un solist, si cine ne-ar putea ajuta,permanent sau pentru o perioada,va rog, sunati la numarul 0735321090. Iarna se apropie,avem 9 melodii,si putem da concerte.Numai ca piesele trebuiesc lucrate doar la sala.Va multumim! Cu stima si respect, Andrei ,Vlad si Ciprian!
  10. Salut,sunt chitarist,pentru contact: 0735321090 astept:D
  11. Perfect!!! Suna-ma cand poti pe numarul 0735321090!
  12. Sunt chitarist , si da m-ar interesa:)
  13. Avem un tobosar in probe, deci ne mai trebuie doar bassist si solist , pentru cei interesati , aveti detaliile mai sus:) O seara faina!
  14. Media de varsta 20-21 de ani,avem 2 piese finalizate si o balada in lucru ( pe chitari) , ca ideei Dream theater, Sonata Arctica,Metallica,chestii cat mai tehnice , Orasul Bucuresti ! Te astept la numarul de telefon 0735321090 sau reply:)
  15. Salut,eu impreuna cu un tovaras de-al meu, amandoi fiind chitaristi,cu experienta,ne-am decis sa ne apucam cu seriozitate de un proect muzical,care sper sa aibe succes in viitor:) Genul abordat este Technical Heavy Metal, care cuprinde si balade,avem 3 piese printre care una terminata. Avem multe ideei si suntem deschisi; de-asemeni suntem oameni seriosi, care cauta seriozitate maxima.Tobosarul ar trebui sa se descurce cu pedala dubla neaparat . Asteptam! Pentru mai multe detalii, numarul meu 0735321090 sau yahoo messenger children_of_bodom20@yahoo.com . Va multumesc!!
  16. salut am si eu 17 ani...daca vrei ...cant la chitara.....baga idul meu frets_on_fire666@yahoo.com
  17. BCRichboy

    Tobosar

    baga idul meu frets_on_fire666@yahoo.com sptr detalii.......vorbim pe net
  18. BCRichboy

    Caut Trupa

    Baga idul meu frets_on_fire666@yahoo.com si vorbim pe messenger....te astept!
  19. mai ce sa zic acuma tu trebuie sa simti muzica ....incearca sa asculti multe melodii sa asculti tobele ritmul lor!!!!in rest ce pot sa zic...KEEP ROCKIN'!!!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.