www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BCRichboy

Newcomers
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

BCRichboy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 1.Salut, ma cheama Andrei, sunt un chitarist din Bucuresti. 2.Caut o trupa de metal sau Hard Rock sau Progressive . 3.Cant de 10 ani, sunt o fire ambitioasa si cu drag pentru muzica. 4.Am o chitara LTD-ESP 5. Nr de telefon: 0735321090 sau facebook: Rock Andrei 6.Rock on!Mai multe detalii la telefon.
  2. caut tobosar . nr de contact ptr. mai multe detalii 0735321090
  3. Salut, dupa cum spuneam, ma numesc Andrei,am 20 de ani, Am timp pentru repetitii, evenimente, etc. Cant la chitara de 8 ani, ritm/lead. Bineinteles, pot ramane lead sau ritm , daca mai exista sau va exista un chitarist in trupa Am activat in mai multe trupe, avand experienta necesara cantatului pe scena dar si in sala de repetitii. Detin 2 chitari, un Epiphone Les Paul Standard si un LTD M-401 ( pedala Metal Zone MT-2) , plus in curand un AMP decent..nu ma refer la cel folosit pentru repetatul de acasa. Sunt din Bucuresti, ma pot deplasa oricand oriunde prin oras. Ca gen muzical, m-am axat pe blues, hard rock , Heavy Metal, Trash Metal, Symphonic Metal, Rock n Roll, Classic Rock,Death Metal. Sunt o persoana deschisa,cu chef de munca, sociabila, comunicativa,perseverenta, care aduce intotdeauna ideei noi trupei,omul care munceste pe branci pentru muzica(crearea riffurilor si altor instrumente daca mai e nevoie), care ofera si cere seriozitate maxima in acelasi timp. Sunt o persoana care vrea sa castige bani sau de ce nu , sa ajunga pe scene mari in industria muzicii. Astept oameni capabili pentru a infiinta o trupa serioasa.! Modul de contact: facebook: https://www.facebook.com/angellofdeathh Nr. de telefon: 0735321090 (puteti suna la orice ora, bine pe timp de zi) Va multumesc pentru timpul acordat si o zi buna !
  4. Salut din nou,suntem trupa Blackened , cantam Trash , nr. de telefon 0735321090, si cautam pentru asa ceva un tobosar capabil! Keep rockin'! https://soundcloud.com/rock-andrei/melodie
  5. salut suna-ma la 0735321090 ptr mai multe detalii!
  6. Salut inca o data,ma cheama Andrei,si cant voce de aproape 6 ani, genurile abordate sunt Heavy metal , Symphonic metal,power metal,hard rock,rock n roll.. Cant Sonata arctica,Metallica,Iron maiden,etc. Pentru detalii,sunati-ma la nr. 0735321090, sau facebook Rock Andrei!
  7. Salutare,Numele meu este Andrei ,am 20 de ani, si cant de vreo 11 ani chitara ritmica / solistica . Scule: LTD M-401(chitara electrica) , Epiphone Les Paul Standard , si pedala BOSS MT-2 Metal Zone de distors,iar in curand imi voi lua mai multe . Eu cant deobicei genul heavy Metal/Tehnical metal,dar posibil si hard rock sau trash metal/death metal. Cei interesati de anunt sa imi dea un telefon la numarul 0735321090 sau messenger: children_of_bodom20@yahoo.com pentru mai multe detalii. Multumesc frumos!
  8. Da,am dar inca nu e inregistrat mai nimic concret,in schimb ,doar chitara:) https://soundcloud.com/vlad-gheorghita/song-4 enjoy https://soundcloud.com/rock-andrei/my-work-2-d si asta este facuta de mine:) mai avem inca 9 https://soundcloud.com/rock-andrei/my-work-d Si avem Albumul care este in constructie numit ''Obscure by nature'' , plus inca 2 melodii proprii numite '' obscure by nature'' si ''walk in the dark'' Vrem ceva serios
  9. Dupa cum am spus,suntem o trupa cu un orizont destul de deschis(in privinta concertelor,in privinta muncii,si in privinta investitiilor) , numai ca ne lipsesc 2 membrii foarte importanti si anume un tobosar capabil sa bata pedala dubla si un bassist cu ceva experienta. Noi cantam Death Metal/technical Heavy Metal , suntem 2 chitaristi cu scule profesioniste,un solist, si cine ne-ar putea ajuta,permanent sau pentru o perioada,va rog, sunati la numarul 0735321090. Iarna se apropie,avem 9 melodii,si putem da concerte.Numai ca piesele trebuiesc lucrate doar la sala.Va multumim! Cu stima si respect, Andrei ,Vlad si Ciprian!
  10. Salut,sunt chitarist,pentru contact: 0735321090 astept:D
  11. Perfect!!! Suna-ma cand poti pe numarul 0735321090!
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.