www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

VladimirS

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

1 Neutral

About VladimirS

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Awake, Sarmalele Reci, Metrock, Mihai Napu Band

Recent Profile Visitors

1705 profile views
 1. Suna mai bine, Vio, stai linistit. Iar pentru cei ce vor sa isi custom-izeze sculele sau sa isi construiasca scule custom, trebuie sa stie ce vor de la aceste scule!!! Eu am avut 2 aspecte in vedere!!! Am vrut mai mult grow pe canalul care imi placea si l-am rugat pe Vio sau imi mareasca gain-ul. avind si bas pasiv si eq pasiv, ma cam muncea la mina.... Pe de alta parte , cuvintul "versatil" eu l-am cam eliminat din vocabular atunci cind vine vorba de scule!!! Aceasta statie in cauza nu se poate modifica sa sune modern!!! Si daca da, ar fi pacat pt ca ea suna vintage extraordinar de bine!! Astfel, am hotarit sa sacrific al 2 lea canal (care oricum nu imi placea asa mult) in favoarea unui power amp in unde sa pot conecta tot felul de preampuri!!! Acum e o statie versatila dar mai are inca 3 preampuri pe linga al ei. nimic mai simplu!!! Asadar, totul e realizabil daca stii ce vrei!!! nu va lasati pacaliti de recenzii si de idei de genul cu cit e mai scump cu atit e mai bun. Daca suna cum vreti, aia e treaba!! Totul se poate realiza!!! Iar in cele din urma, probabil, impreuna cu Vio, vom concepe si un preamp!!!
 2. Pedalier Pedaltrain PT2 cu Husa, Velcro, sistem de prindere alimentare, aproape nou - 300 lei Multialimentator MXR DC BRICK, in cutie, folosit 3 luni, mai are 2 ani si jumatate garantie la Pro Guitar Shop - 400 lei True Bypass Big Shot Radial, Made in Canada, 2 bucle de efecte cu 2 butoane, stare perfecta - 250 lei EBS BASS OCTAVER, Made in Sweden, trei generatoare de octave, foarte foarte bun - 350 lei. Toate preturile sunt negociabile, putem sa ne intelegem daca luati mai multe produse!!! Tel: 0730 104 111 Vlady
 3. Bine cunoscutul sansamp bass driver DI in varianta largita cu 6 preseturi pentru o intrare si de doua ori 3 preseturi pentru 2 intrari (A, cu un FX LOOP serial care se activeaza dupa dorinta, prin dublu click sau se salveaza cu presetul (ON sau OFF). Spre deosebire de cel cu trei buroane acesta are si Parallel out. Pedala este luata de mine din SUA in iulie 2010 si a fost folosita doar de mine in pedalier. Pedala nu prezinta nici o defectiune si nici o zgirietura. Pedala este fabricata in NYC, SUA Pedala se alimenteaza cu 9V (baterie sau orice fel de transformator) sau cu Phantom Power din mixer. Pentru cei care au auzit tot felul de povesti vrajitoresti despre sansamp: 1. NU exista diferente intre sansampul simplu (cu un buton) si cele programabile. La cele programabile, potentiometrele sunt digitale (evident) si nu au o infinitate de valori pe parcursul cursei. Au valori esantionate. 2. Sansampul ESTE o pedala true bypass. Ca sa nu mai dau alte explicatii, intrati pe site-ul tech 21, uitati-va la galeria de artisti (si calibrul lor) si veti vedea nivelul ridicat al companiei. Motivul vinzarii este ca vreau sa cumpar modelul TECH 21 VT BASS DELUXE Are niste reglaje mai utile pentru mine. Pret: 1000 lei Tel: 0730 104 111 PS: drive-ul este demential Cine-l cumpara, ii arat cum cred eu ca se regleaza. Cine m-a vazut cintind sa stie ca mereu am avut sansampul cu mine.
 4. Radial True Bypass Instrument Selector, sau Line Selector, cu tuner mute, cu gain reglabil pentru un input ca sa se echilibreze semnalele, optiune de Bright pe un input si un Toogle, ca sa atace doua statii in acelasi timp. Are 1 an. Este Made in Canada si nu necesita alimentare, este complet pasiv. Dar true bypass intr-adevar. Pret 250 lei, usor negociabil. Tel 0730 104 111 In afara Bucurestiului, cumparatorul plateste transportul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.