www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kongu

Newcomers
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Everything posted by kongu

 1. Salutare. Trupa Nightmarion este in cautare de nou chitarist. Daca te afli prin zona Sucevei, iti place segmentul de Alternative - Metal, contacteaza-ne. Trupa Nightmarion s-a infiintat in vara anului 2014 avandu-i in prezent pe Adrian Jureschi – Voce, Alex Florea – Chitara, Mihnea Michetei – Chitara, Alex Tipa – bass si Cosmin Manolache – Tobe. Aceasta imbina stilul melancolic cu riff-uri antrenante de chitara alcatuind un peisaj alternativ metal. Trupa a cantat la diferite festivaluri din tara, printre care amintim: Bucovina Rock Castle, Zilele Prieteniei Bergenbier sau Zilele Nordului, dar si in deschiderea unor trupe mari precum Vita de Vie, Luna Amara, Coma, Bucovina etc. Trupa Nightmarion poate fi ascultata pe toate platformele de streaming precum: Spotify, iTunes sau Google Play. Nightmarion Instagram : https://www.instagram.com/nightmarion_band/ Nightmarion Bandcamp : https://nightmarion.bandcamp.com/
 2. Vand bass Cort Curbow 5, cu electronica activa Bartolini MK 1, eq pe 3 benzi, slap switch cu gain reglabil, foarte comod, usor si bine întreținut! Pret : 1200 RON ( Negociabil ) Pentru mai multe detalii, PM.
 3. Salutare! Sunt in cautare de o trupa in care sa activez ca bassist. Am experienta de 5 ani, cantat in trupe de cover-uri, blues, death metal, alternative. Trupele in care am activat au fost : Nightmarion, Era Decay. Daca va intereseaza, puteti da un search pe yt. Genul pe care as vrea sa il abordez ar fi Alternative/ Stoner/ Metal. Ca influenta: Alice in Chains, Tool, Perfect Circle, Karnivool, Foo Fighters, Katatonia, Slipknot, In Flames etc. Multumesc mult!
 4. Salut, Ibanez DS7 mai este valabil ?
 5. kongu

  vând Vand Bass

  Pret si poze te rog?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.