www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

cristia

Newcomers
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cristia

  1. Features Twin footswitchable channels - Clean and Overdrive 2 modes on each channel - Clean/Crunch on Clean and OD1/OD2 on Overdrive Independent tone controls for Bass, Middle, and Treble on each channel Contour Control for dramatic mid sweep and "scooping" Emulated Line Out jack and Headphone jack CD input which allows you to play along to your favorite discs Built-in Digital Effects - Chorus/Delay, Chorus, Flange and Delay Separate Digital Reverb with level control Parallel Effects Loop with mix control Master Volume FDD (Frequency Dependent Damping) Supplied 2-way footswitch (Clean/Overdrive, DFX on/off) Marshall MG412A Angled Extension Cabinet Features: High-powered extension cab with premium speakers for a great value in a speaker cabinet Built to Marshall's exacting standards Carbon Tolex covering for added durability 4 x 12" Celestion speakers for classic tone and reliability 120-watt, 8-ohm design makes it easy to pair with almost any amplifier
  2. Vand chitara BC Rich SPECIAL X in stare perfecta fara defecte,doze schimbate cu Seymour Duncan SLASH ( am si cele originale in cutie),corp mahon,model special, se vinde cu tot cu HARD CASE-ul original cel din poze..... Detalii pe email-ul din anunt!!!!!!!!!!!
  3. Accept si schimb-uri(discutam pe PM),prefer Fender Stratocaster American cu diferenta din partea mea.....
  4. Pret: 400RON Localitate: Timisoara Contact: Cristi Link producator: https://www.music-group.com/Categories/Behringer/Accessories/Midi-Foot-Controllers/FCB1010/p/P0089 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand controller FCB1010 cu chip uno instalat in stare foarte buna,am undeva si chip-ul original,pentru cine este 100% interesat il caut....
  5. Update pret 280 EURO negociabil
  6. De acord cu colegul ( dani_rosu5 ) la pretul la care gasesti aici (http://www.thomann.de/ro/harley_benton_g412a_gitarrenbox.htm?ref=search_prv_4_2) nu prea merita sa iti faci deoarece iesi tot pe acolo cu pretul si exista riscul sa gresesti calculul la incinta si nu va suna bine acel cabinet chiar daca bagi in el difuzoare de calitate.Eu am acest cabinet si nu suna chiar rau pentru banii astia (sigur un cabinet Marshall suna mult mult mai bine dar costa cam de 3-4 ori mai mult) dar in viitorul cat mai apropiat am de gand sa-i schimb difuzoarele cu ceva Celestion ( la fel ca si cabinetele Marshall) si va suna altfel dar gandestete ca doar schimbul difuzoarelor va fi undeva pe la 500 EURO.... Daca te hotarasti sa iti faci sa ne spui si noua ce ai reusit si eventual ceva inregistrare sa vedem cum suna Daca ai drum la Timisoara contacteaza-ma si poti veni la mine sa testezi cum suna mai ales ca am legat la el un amplif care suna exact ca cel a lui Slash,practic are doua moduri AFD100 si JCM800 Toate cele bune!!!!!!!!
  7. Buna, Daca foloseste sau a folosit cineva Talkbox pentru chitara,am si eu o intrebare... Ce fel de microfon sa folosesc alaturi de efect ( unidirectional sau omnidirectional)?Sau mai exact ce model este recomandat? Multumesc!
  8. Vand Chitara IBANEZ RG 350DX+straplock negru WARWICK+ curea IBANEZ,folosita foarte putin,impecabila fara nici o zgarietura sau lovitura,doze originale 2x INF3 si 1x INF4,tastiera palisandru,scala 25.5",cordar edge III tremolo culoare hardware negru,griff din lemn de artar cu 24 de taste,freturi jumbo,tipul constructiei solid body,electronica: 1 volum, 1 ton, schimbator 5 pozitii,culoare: alb cu placa pickguard din sidef alb. Pret negociabil!!!! Se poate testa live in Timisoara.
  9. Am gresit,pretul cu tot cu dozele Seymour Duncan este de 600 EURO,merci " aleexrobin" de postare pentru ca altfel nu observam....acesta este pretul meu de achizitie sub care nu vreau sa cobor deoarece le-am cumparat pe factura in data de 01.04.2016 si sunt inca noi fara nici o zgarietura sau ceva de genul asta.....
  10. Gustav ce amplificator folosesti ca vad din semnatura ca esti fan Slash?
  11. Eu folosesc o placa externa Focusrite,nu este una profi dar eu sunt multumit asa pentru hobby si este oricum mai buna decat cea onboard de la laptop si costa in jur de 100 Euro.
  12. Super detaliat "karpi" mutumim mult de tot pentru detalii (se vede ca ai studiat problema in amanunt) doctor ce sa mai zic..... Merci inca odata pentru explicatii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  13. Multumesc de sfaturi!!!!!!!!!!!!! O zi frumoasa!
  14. Multumesc mult pentru raspunsuri,acum am dat jos si eu BiasFX sa vad ce e cu el dar preamp Fractal nu am Daca poti sa-mi spui si mie te rog frumos ce microfoane folosesti pentru inregistrare in fata cabinetului? Multumesc!
  15. Scuze ca ma bag si eu in seama dar sunt interesat si eu de acest subiect.Am vazut pe forumurile din strainatate si chiar pe youtube ca mai toti folosesc inregistrare prin microfon care este pus in fata cabinetului..... Intrebarea este dupa parerea voastra e mai bine asa sau direct din placa de sunet externa? Poate este intrebare de incepator dar sunt si eu curios cine a facut asa un test si care este rezultatul. Multumesc!
  16. As fi si eu interesat daca poate cineva sa ma ajute sa-mi configurez FCB1010 care are deja chip UNO pentru Guitar Rig 5. Multumesc in avans!
  17. Pret actual 650 EURO cu DOZELE SEYMOUR DUNCAN SLASH + ORIGINALE SAU 450 EURO FARA DOZELE SLASH...
  18. Aici ai dreptate dar nu am avut aparat foto profi si am facut pozele cu telefonul.Chitara este impecabila asa cum am scris in anunt far nici o zgarietura sau ciupitura deoarece este noua ( se vede dupa serial-number si am precizat ca pot dovedi cu factura)si am cantat de vreo doua ori pe ea iar legat de pret ( am vazut ca mai sus in topic toti s-au legat de de chestia asta) pretul chitarii se poate cauta pe Musicstore si dozele SLASH costa doar ele in plus 160 EURO + hardcase+warwick security straplock (100 Ron) cam acolo ajunge de aceea am scris ca pretul este negiciabil,eu nu vreau sa castig la ea vreau doar sa-mi recuperez banii investiti....
  19. Pret: 750 EURO Localitate: Timisoara Contact: acasapet@yahoo.com Link producator: http://www.epiphone.com/Products/Les-Paul/Ltd-Ed-Les-Paul-Standard-Plustop-PRO.aspx Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Chitara Epiphone Les Paul Standard Pro+toc GEWA,doze originale SLASH(plus dozele originale ale chitarii in cutie separata),potentiometre 500K,coil spliting,curea+straplock WARWICK si suport de pene lipit in spate pe cap. Chitara este impecabila fara zgarieturi sau lovituri ,corzi noi ERNIEBALL 9-42 este cumparata din Germania acum vreo doua luni ( am factura pe ea si pe doze de asemenea).Sunet impecabil si se poate testa live la Timisoara.Pretul este usor NEGOCIABIL
  20. Pret: 450 RON Localitate: Timisoara Contact: Cristi Link producator: http://www.thomann.de/ro/boss_ac3.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumparat in Decembrie 2015 cu factura,am ambalaj si tot ce a venit cu el nou.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.