www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TheStrat

Newcomers
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

5943 profile views

TheStrat's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Pret: 1300 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0722390183 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Il am de doi ani cumparat de la Guitarshop Bucuresti. Dar Amplificatorul este ca nou pentru ca nu sunt basist, l-am cumparat pentru uz de studio. Nu a iesit din studio niciodata. Detin cutia originala. Este un amplificator combo de 150W pentru bass, care va zgudui cladirea cu basi grei si seriosi, oferiti de un difuzor de 15” Fender® Special Design si o goarna piezo (pentru inalte) care va scoate in evidenta stilurile finger si slap. Goarna poate fi dezactivata pentru stiluri care necesita un bas cu un ton mai cald si placut. Fender Rumble 150 vine cu o gramada de caracteristici care il fac ideal pentru live si pentru studio. Cu ajutorul manerelor pe arc si a rotilelor detasabile, acest amplificator este foarte usor de transportat, fara sa ocupe prea mult spatiu. Pad-ul de 6 dB este foarte util, incat iti permite sa imblanzesti semnalul prea puternic emis de anumite doze active, iar iesirea balansata pe XLR face simpla inregistrarea sau intrarea direct in consola. Tipul Amplificatorului: Solid State Pad de 6 dB pe intrare Putere: 150 Watts Iesire de linie: cu mufa XLR pentru inregistrare directa sau utilizare live. Impedanta: 4 Ohmi Difuzor: 1 x 15" Fender® Special Design Preamplificator complet echipat, cu trasatura profesionala - "voiced" ce iti ofera mai putina coloratie si mai mult din sunetul original al instrumentului. Amplificator de putere digital, cu eficienta mare Cabinet cu spate deschis pentru raspuns mai bun pe basi Racire prin ventilator silentios cu viteza variabila Goarna Piezo cu comutator On/Off Efect de OVERDRIVE cu controale de GAIN si BLEND, optimizat pentru bass pentru a oferi un sunet cald si placut sau tonuri grele si distorsionate. Efectul poate fi activat prin foot-switch. Presete de egalizator: PUNCH & SCOOP pentru tonuri potrivite stilurilor: finger si slap Egalizator activ pe 4 benzi, Circuit de compresor adaptiv de tip Delta Comp™ Loop de Efecte (balansata pentru conexiuni fara zgomot) Iesire de casti Intrare auxiliara pentru CD/MP3, Tape, sau masina de ritmuri Acoperit cu vinilin negru Role detasabile Grilaj solid din metal negru Colturi din nichel Dimensiuni: 34.3 x 58.42 x 59.7 cm Greutate: 28.58 kg Nu accept schimburi!
  2. Pret: 1100 Euro Localitate: Bucuresti Contact: 0722390183 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Mai are garantie 1 an si ceva, l-am cumparat de la Thomann in 2016 Are doua canale precum urmeaza: - Bassman, cu gain ceva mai mare, sunet mai plin mai rock - canal Fender clasic Blackface Il vand cu toate accesoriile originale si cutia lui. 2x 10" Celestion Ten 30 speakers Power: 35 W Tube types: 4x 12AX7, 2x AT7 and 2x 6L6 2 Custom and Vintage inputs Controls thomann on the Custom Channel: Bright Switch, Volume, Treble and Bass Controls on the Vintage Channel: Bright Switch, Volume, Treble, Bass, Reverb, Speed and Intensity Dimensions (W x D x H): 61.93 x 24.46 x 46.05 cm Shipping weight: 18.96 kg Incl. 2-button footswitch and cover Prefer predare personala dar livrez si in tara pe costul cumparatorului. Va rog, absolut niciun schimb nu ma intereseaza!
  3. Cine își face un cadou de sărbători?
  4. Am uitat sa mentionez, Cand am comandat dozele am optat pentru optiunea split coils, deci cine doreste aceasta optiune, o poate avea cu aceste doze. Cum se poate vedea si in poza, ficare doza are 4 cabluri.
  5. Pret: 500 lei Localitate: Bucuresti Contact: 0722390183 Link producator: http://kinman.com/model-products.php?pid=6&products=P-90&modelid=54&model=Nasty+90&group= Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Pentru cei cu Epi Casino. Le-am luat din State iar acum le vad ca sa mai eliberez niste cash. Cine vrea un sunet vintage, gras si foarte clar, full body, astea sunt dozele. pret la Kinman pe site - 175 USD, eu le dau cu 118 USD Nu accept schimburi!
  6. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0722390183 Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cine stie despre acest nene Jim Wagner care face doze in State stie si ca dozele lui sunt apreciate ca Holly Grail-ul humbuckerelor mai ales printre cei care prefera Gibson LP si SG Acest set este American Steele: http://www.jimwagnerpickups.com/american_steele.html Le-am cumparat chiar eu din State acum cativa ani pentru o chitara pe care am vandut-o ulterior dar fara acest set pe ea - le-am pastrat pt mine, nu m-a lasat inima sa le las acolo Suna de incremenesti, imi plac f mult si nu le-as da mai ales pentru ca stiu ca voi cumpara la un moment dat un SG dar nu chiar in viitorul apropiat Le dau cu durere in suflet sa mai eliberez niste cash. Cum se poate vedea pe site-ul producatorului, acest set costa 1420 lei + transport din State. Nu accept schimburi, deloc, va rog nu ma cautati pentru propuneri de schimburi!
  7. Salut tuturor! Asa cum spune si titlul postului, ne cautam basist. Candidatul ideal este o persoana dedicata muzicii. Ne intereseaza un om pasionat si dornic de muzica. Experienta de scena este un plus. Ne mai dorim de la el: - sa nu mai cante in alte trupe - sa participe activ cu feedback in procesul de creatie - linii de bass, compozitie, structura - punctualitate - sa fie disponibil pentru plecari din oras (concerte/turneu) - sa posede instrumentele necesare activitatii muzicale - bass, amplificator, tuner etc. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati fie pe pagina noastra Facebook fie prin email. mail@themonojacks.com
  8. Salut, Cumpar Cubase 8.5 PRO sau alt cubase mai vechi daca cel vechi + upgrade la 8.5 este convenabil pentru mine.
  9. Nu mai este valabil. Multumesc RGC.
  10. Buna, hai sa discutam la telefon sau pm daca te intereseaza.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.