www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

M.S.

Newcomers
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

1586 profile views

M.S.'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Salut, Caut colegi in Bucuresti pentru a infiinta o trupa (tobe, bas, chitara) . Eu cant voce (am mai cantat in diverse trupe, am inregistrat in studio) si ma ajut de synth-ul meu atunci cand imi vin idei sau cand incerc sa compun. Nu as putea canta live la clape (nu e musai), nu am dexteritatea necesara inca dar pot compune relativ usor. Mi-ar placea sa compunem piese proprii , in principiu o sala unde sa cantam pentru inceput ar exista. As incerca sa imbin instrumente clasice (toba, bas si chitara electrica) cu sintetizatorul. Ca reper orientativ, o trupa care face deja asta si in ultima vreme in place: Mentionez ca am 32 de ani, in cazul in care conteaza. Astept propuneri de la cei interesati sa faca asa ceva. 0731618163 sau PM Matei
  2. Salut, Caut o trupa in care sa cant voce/ instrumentisti cu care sa compunem piese proprii. (in Bucuresti) Am ceva experienta live si de studio. Vocea suna asa: si Mai multe detalii la 0731618163 sau mateisidon@yahoo.com Matei.
  3. Numai pentru cei interesati.
  4. Salutari! Doresc sa incep un proiect reggae/ska, in Bucuresti. Daca este cineva interesat de infiintarea unei astfel de trupe, ma poate contacta la numarul de telefon 0730234422. Eu pot sa pun la dispozitie sala de repetitii, cateva scule si vocea si versurile in engleza sau romana. Ca experienta pot spune ca am mai cantat cam 2 ani intr-o trupa la voce, in Bucuresti in principal, am trecut si pe la inregistrari, deci prin studio. Pentru faza de inceput vreau sa strang pe cei interesati, sa incercam sa improvizam si sa vedem daca ne place. In concluzie caut pt inceput o chitara, un bas si un tobar dar si clapele sunt binevenite. Ca referinta pentru stilul de care as vrea sa ne apropiem : Eddy Grant - "I WALK ALONE TONIGHT", "DO YOU FEEL MY LOVE", Althea & Donna - "MAKE A TRUCE" (preferata mea) sau "UPTOWN TOP RANKING" si mai sunt. Astept un semn la numarul de mai sus sau pe messenger - mateisidon -. Matei.
  5. Topicul se poate inchide! Anuntul nu mai este deocamdata valabil.
  6. Din cele 3 piese pe care le-am ascultat mi-a placut a doua de pe pagina myspace, parca your king se numeste, ca si idee la chitara e destul de misto si cred ca poate iesi o piesa buna, dar are nevoie de o line de voce, vocea robotica de kraftwerk (mie asa mi s-a parut ) nu are ce sa faca pe acolo. Deci da & da in legatura cu intrebarea ta.
  7. Ok, am inteles. Am ascultat si cealalta piesa pe care o aveai atasata la profil, o sa ma gandesc la propunerea ta, inclusiv la o linie de voce, poate fi un exercitiu benefic pentru mine si ceva folositor pentru tine. O sa iti dau un raspuns in cursul acestei saptamani.
  8. Salut. Am aruncat un ochi, suna destul de clasic piesa (grunge) ceea ce e bine in conceptia mea, mai este bine ca nu e foarte incarcata, imi place cum curge, mi se pare destul de...relaxanta pe strofa si cu atitudine pe refren. Mi se pare insa ca la refren prima parte (daca nu cumva e un pre-refren) nu e tocmai potrivita, a doua parte e mult mai buna, cea cu caderea. Acum depinde ce vrei tu sa faci cu ideea pe care o ai, vrei o colaborare ca sa termini piesa si atat, adica pe cineva care sa faca o linie vocala pentru ea sau ai mai multe planuri, eventual mai multe idei cu care ai vrea sa faci mai mult decat sa incerci sa le finalizezi ?
  9. Sunt din Bucuresti, 23 de ani in cazul in care conteaza, am cateva zeci de concerte la activ si ceva experienta in studio (inregistrari), minimul de scule, eventual sala de repetitii, caut o trupa care isi propune mai ales sa creeze piese si versuri proprii, agreez stilurile alternativ dar si funk sau punk, mai putin indie; printre formatiile preferate : Timpuri Noi, Cure, Alice in Chains, Soundgarden, Pixies, Morrisey, Ramones, Jamiroquai, Entombed (death'n'roll...). Pentru mai multe detalii ma puteti contacta la: id messenger: mateisidon sau 0730234422.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.