www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Calin ILIE

Active Members
  • Posts

    123
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Calin ILIE

  1. Descrierea job-ului: Lucrator comercial. Abilitatea de a folosi un instrument muzical (chitara, bass, percutie, clape) este OBLIGATORIE pentru a putea aplica la acest job. Studiile la un liceu/faculate de profil sunt un plus. Beneficii: - Posibilitatea de a fi curent cu lumea muzicala atat pe plan local cat si national. - Oportunitati de dezvoltare profesionala. - Remuneratie competitiva. - Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic + alte beneficii. Calitati personale: Initiativa, spirit de echipa, probitate morala si profesionala, ambitie, dorinta de munca, organizare Asteptam CV-urile voastre, insotite de cate o poza si scrisoare de intentie la contact@mcmusic.ro
  2. Descrierea job-ului: Lucrator comercial. Abilitatea de a folosi un instrument muzical (chitara, bass, percutie, clape) este OBLIGATORIE pentru a putea aplica la acest job. Studiile la un liceu/faculate de profil sunt un plus. Beneficii: - Posibilitatea de a fi curent cu lumea muzicala atat pe plan local cat si national. - Oportunitati de dezvoltare profesionala. - Remuneratie competitiva. - Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic + alte beneficii. Calitati personale: Initiativa, spirit de echipa, probitate morala si profesionala, ambitie, dorinta de munca, organizare Descrierea companiei: M&C Musical Intruments Distributor este cel mai mare importator/distribuitor de instrumente muzicale din Romania. Pe langa magazinele proprii, reteaua nationala de distributie cuprinde un numar important de dealeri. Suntem compania in care pasiunea pentru muzica, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu de lucru dinamic si provocator. Diferenta o faci tu! Asteptam CV-urile voastre, insotite de cate o poza si scrisoare de intentie la contact@mcmusic.ro
  3. Descrierea job-ului: Lucrator comercial. Abilitatea de a folosi un instrument muzical (chitara, bass, percutie, clape) este OBLIGATORIE pentru a putea aplica la acest job. Studiile la un liceu/faculate de profil sunt un plus. Beneficii: - Posibilitatea de a fi curent cu lumea muzicala atat pe plan local cat si national. - Oportunitati de dezvoltare profesionala. - Remuneratie competitiva. - Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic + alte beneficii. Calitati personale: Initiativa, spirit de echipa, probitate morala si profesionala, ambitie, dorinta de munca, organizare Descrierea companiei: M&C Musical Intruments Distributor este cel mai mare importator/distribuitor de instrumente muzicale din Romania. Pe langa magazinele proprii, reteaua nationala de distributie cuprinde un numar important de dealeri. Suntem compania in care pasiunea pentru muzica, creativitatea si perseverenta te conduc spre performanta. Iti oferim un mediu de lucru dinamic si provocator. Diferenta o faci tu! Asteptam CV-urile voastre, insotite de cate o poza si scrisoare de intentie la contact@mcmusic.ro Inca valabil!
  4. Asa cum spune si titlul deschidem magazin in Galati. Cautam personal. Daca exista interes va rugam sa ne trimiteti CV la: office@mcmusic.ro
  5. Vad ca ai alura de smecher, cel putin in fata monitorului! Avem noi in oferta Lazer? Ce vrei sa insinuezi? Tocmai despre atitudinea asta de.... Ok, e ca tine!
  6. Nu doresc sa intru in polemica cu nimeni. Noi MCMUSIC distribuim prin magazinele noastre + cativa dealeri toate rebuturile de la partenerii nostrii. Ati gasit cumva Behringer pe site-ul nostru? Am urcat noi pe site oferte de brand-uri aiurea? Din nefericire ( oare?) nu ADUCEM de la Thomann la comanda. Am observat ca pe toate site-urile online exista oferta noastra. In marea majoritate a cazurilor nici macar nu am fost intrebati daca e ok! Aiurea! Poate ar trebui deschis si un topic exclusiv de genul: exista si clienti nemultumiti sau cu experiente negative Thomann? Oricum, specific romaneste, unii se vor ascunde sa raspunda. De ce? Sper sa nu fi suparat pe nimeni din comunitate. Am incheiat, noapte buna!
  7. Perfect de acord cu tine! 1. Astia sunt romanii. Si vor si salarii mari, ca in Germania daca se poate. Cu o conditie: sa munceasca ca in Romania. O spun raspicat dupa 15 ani de experienta in acest domeniu. 2. Toate rebuturile: Fender,, Gibson, Ibanez, Mesa, Marshall, Prs, Takamine, Ovation, Ampeg, etc ajung in Romania. Asa ca trebuie sa avem principii sanatoase, doar in Germania sunt alea fara defecte si mai mult alea originale! 3. Thomann e perfect. Mai bine mai scump de la Thomann decat rebuturi ieftine din Romania.
  8. Descrierea job-ului: Lucrator comercial. Abilitatea de a folosi un instrument muzical (chitara, bass, percutie, clape) este OBLIGATORIE pentru a putea aplica la acest job. Studiile la un liceu/faculate de profil sunt un plus. Beneficii: - Posibilitatea de a fi curent cu lumea muzicala atat pe plan local cat si national. - Oportunitati de dezvoltare profesionala. - Remuneratie competitiva. - Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic + alte beneficii. Calitati personale: Initiativa, spirit de echipa, probitate morala si profesionala, ambitie, dorinta de munca, organizare Asteptam CV-urile voastre, insotite de cate o poza si scrisoare de intentie la contact@mcmusic.ro
  9. Pentru cei interesati amanunte aici: http://www.bestmusic.ro/stiri/premii-valoare-doua-mii-euro-festival-posada-117302.html
  10. In speranta ca pentru unii dintre membrii comunitatii poate fi o informatie utila atasez o promotie speciala! Primul venit, primul servit. (y)
  11. M&C Musical Instruments cauta personal pentru magazinul MCMUSIC din Constanta. Cei interesati sunt rugati sa ne trimita CV-ul pe email: office@mcmusic.ro Pentru relatii suplimentare puteti suna la: 0733 049030
  12. Revin cu detalii: Pe 5 Martie, la ora 14:00, vino sa-ti iei autograf de la Tony Macalpine, la MC MUSIC - Guitar Center. Apoi, la 19:00 vino sa-l vezi live la The Silver Church!
  13. Buna seara! Concertul de la NAMM a fost exceptional! Am avut sansa sa fiu printre spectatori, impreuna cu staff-ul MCMUSIC... O mica completare, sper sa nu se supere COSU , Tony este artist IBANEZ, probabil multi stiati asta... Suntem in discutii avansate cu managementul dansului privind organizarea unei sedinte de autografe la magazinul MCMUSIC de pe Campineanu!!! Va vom tine la curent! Nu ratati concertul, Tony e genial!
  14. On topic: Asteptam chitara cu pricina. In cazul in care se dovedeste defectul, chitara va fi gaurita, lipita cu super glue., etc.. :) Glumesc! O vom inlocui, asa ca veti primi intermediul dealer-ului o chitara super verificata. Cu riscul sa ma repet, griful nu este torsionat la chitara d-voastra, Intradevar headstock-ul nu este in acelasi plan cu corpul chitarii ( fapt remarcat pe forumuri de multa vreme in privinta chitarelor Vintage! ), nut-ul, prin constructia lui, agravand optic "defectul" headstock-ului si aparent al grifului. Chitara este perfect utilizabila. Oricum ne pare rau pentru aceasta situatie, se va rezolva! Fara discutie! LE: Avem de gand sa deschidem un magazin MCMUSIC in Sibiu curand!
  15. De apreciat sinceritatea d-voastra! Probabil berea a fost principalul motiv al... Pacat! Ce sa-i faci, tineretea! Un an si jumatate, din cate am inteles... Cam multa bere! Niciodata un muzician, muzicant n-ar distruge un instrument, eventual l-ar vinde!
  16. Sunteti cam dur domnule Nenea Rau... Toti suntem asa cum ati spus d-voastra, din pacate... Inclusiv... Da, se poate intampla asa ceva, nu numai la Vintage: http://www.thegearpa...p/t-155121.html Dealer-ul nostru Esound, poate a gresit, trebuia sa returneze banii sau sa schimbe produsul, corect! Da, chitara a fost la noi pentru set-up! In afara faptului ca headstock-ul este putin stramb, griful este perfect. De cantat, nu de masurat cu rigla! Poate chitara trebuia inlocuita de dealer, macar pentru satisfactia clientului! Parerea mea: o chitara cu valoare minima de 200 Euro nu trebuie cumparata online! Nici din Romania, nici de aiurea!
  17. Ok, hai sa vorbim luni la telefon si lamurim lucrurile! Ma intereseaza si Juno 60! Ai telefonul meu?
  18. Revin tot eu: daca nu gasesti un client mai bun, eu ofer 250 euro.
  19. Daca nu gasesti un client mai bun, eu ofer 250 euro.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.