www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

abwehr

Newcomers
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Craiova

abwehr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Pret: 650 RON, Usor Negociabil Localitate: Craiova Contact: 0721323171 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Amplificatorul este unul foarte cinstit, suna foarte bine atat pe clean cat si pe drive, cu ajutorul simulatoarelor de amp si efectelor incorporate (reverb, delay, chorus, flanger, etc). Nu a parasit niciodata apartamentul si se afla intr-o stare perfecta, dupa cum se poate deduce usor din pozele atasate. Accept schimburi cu amp-uri in aceeasi stare, insa imi doresc sa aiba un difuzor de 12" si putere de minim 50W. In acest caz este normal sa discutam si de o diferenta din partea mea.
  2. Momentan ma vad nevoit sa il retrag de la vanzare...
  3. Pret: 900 RON, usor negociabil Localitate: Craiova Contact: 0721323171 Link producator: http://www.zoom.co.jp/products/g92tt Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Vand procesor ZOOM G9.2tt, stare impecabila, cumparat de mine de nou de la MC Music. Detalii suplimentare: http://www.zoom.co.jp/products/g92tt , Youtube, etc etc. A fost scos din casa de maxim 5 ori, la niste cantari. Vine cu alimentator original ZOOM. Pretul meu este de 900 RON, usor negociabil, sau schimburi cu alte procesoare din aceeasi "liga" si aceeasi stare M-ar interesa in mod deosebit un ZOOM G5 (daca are cineva pe aici asa ceva, as aprecia niste review-uri obiective despre el)
  4. Mi-am cumparat un Fernandes Sustainer FSK 101. L-am montat in chitara, am facut toate conexiunile, insa nu functioneaza. Am verificat toate conexiunile si mi-am dat seama ca switch-ul meu este diferit de cel prezentat in manualul de instalare de la Fernandes. Poate cineva sa ma ajute sa pun conexiunile corect la switch-ul meu, pentru ca nu ma prind deloc cum ar trebui legate firele??? Doza Bridge este un DiMarzio Super Distortion, iar cea Middle este un DiMarzio Super Distortion S. Are vreo importanta la capitolul camp magnetic asta? Atasez schema switch-ului meu, Schaller Megaswitch S Model, si schema switch-ului prezentat de Fernandes. Multumesc mult! fernandes wiring.pdf
  5. Pai exact la asta ma gandeam...am un single coil cu magneti ceramici si cu polii din fier, probabil...ideea e ca nu stiu daca sa bobinez doza pe toata inaltime ei, adica asa cum a fost bobinata initial, sau numai pe 3-4 mm, cum am vazut pe niste forumuri....o avea treaba cu intensitatea campului indus?
  6. Da, corect...am o intrebare...are vreo legatura cu efectul respectiv faptul ca bobina are 4 mm grosime sau 10 mm grosime ?
  7. Eu lucrez la un sustainer acum....mai am de bobinat driverul....te tin la curent cu evolutia lucrurilor.....
  8. Cand canti cu distors, canta pe pozitia 2 la switch, care oricum este hum cancelling si pune tonul dozei middle pe o pozitie convenabila (in jur de 5). Daca vrei sunet si mai cald, incearca sa schimbi pot-ul de volum cu unul de 25k, fata de cel de 250k pe care il ai acum. Bafta!
  9. Tocmai mi-au venit dozele Rio Grande.... O sa pun un review dupa ce ma satur de cantat
  10. Da...asta am observat si eu, au mult mai multa grasime decat Burstbucker-ul de Gibson...de fapt asta si caut...ceva cu cojones ...Ideea este ca, dupa multe cautari, am ajuns la concluzia ca astea sunt dozele pe care le caut, pentru ca vreau ceva really hot, dar nu distortion. Multumesc pentru post! P.S. Sound sample-ul pus pe site-ul firmei este si nu prea sugestiv. Iata-l atasat. Este cantat cu aceeasi configuratie pe care o vreau eu (BBQ bridge+Genuine Texas neck). RockInRio.mp3
  11. Salut! Am si eu o intrebare si o rugaminte in acelasi timp: Are cineva sau a cantat cu doze Rio Grande pe chitara? Sunt curios cum e sunetul real, fata de dozele GIBSON Burstbucker, pentru ca am inteles ca aceste doze sunt cam la limita dintre o doza "hot" si o doza "distortion". Vreau sa imi iau un set pentru Les Paul, setul fiind compus din BBQ (bridge) si Genuine Texas (Neck). Multumiri!
  12. 3 electrice + 2 acustice + 1 bass = 244/83
  13. abwehr

    Mai Platesc Vama?

    De la 1 Ianuarie 2007 nu se mai plateste vama la chitari, ci decat TVA. http://80.96.3.68:9080/taric/web/browseors...=1&ctmode=C
  14. Pret: 450 RON (Nou) Culoare: Sunburst Forma: Fender Stratocaster Body material: Frasin (Ash) Grif: Paltin (Maple) Chei: Closed Cordar: Stratocaster standard Doze: Standard Griful acestei chitari este foarte comod, bine finisat si se simte excelent la mana. Tastele sunt bine alese, fiind jumbo. Sunt unele probleme minore la finisarea in detaliu, insa trec aproape neobservate. Body-ul este bine finisat, este facut din 3 bucati iar pick-guard-ul este laminat din 3 straturi, (nu dintr-unul singur, ca la modelele ieftine ale marcilor consacrate). In ceea ce priveste dozele, nu stiu specificatiile lor, insa, trecuta printr-un amp Fender Deluxe Reverb '65 si mai apoi printr-un Behringer Vintager AC 112, chitara suna intr-adevar foarte bine, atat pe clean cat si pe drive. Spun asta facand o comparatie cu un Fender Standard Stratocaster (Mexico), probat pe aceleasi statii, pe aceleasi setari, in acelasi timp. Sustainul chitarii Grosmann este NET superior Fender-ului, probabil din cauza folosirii ash-ului ca material. O alta chestie care mi-a atras atentia este ca are o rezistenta destul de mare la feedback. Electronica se comporta bine, potentiometrele lucreaza precis, fara zgomote, la fel si switch-ul. Avand in vedere, in primul rand pretul acestei chitari, apoi raportul pret / calitate, nu pot sa ii dau decat nota 10/10.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.