www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

tibiripper

Newcomers
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by tibiripper

  1. Ca sa vezi ce mica e lumea. Stiu ca poate nu e interesant pt tine dar il cunosc pe tipul care a creat aceasta pedala. Scream for crem nu e chiar un design custom. E chiar o pedala semnatura pe care Analog sound au facuto pentru un chitarist. Cauta trupa Negative Core Project si e tipul mai slabanog cu mustacioara. Nu ii dau numele deoarece nu e etic sa dai nume fara permisiuni.
  2. Separata de procesor vand un Soft original de inregistrare cu licenta numit Presonus studio one artist! la pretul de 600 Ron. -programul e original cu licenta oficiala de la presonus. licenta nu a fost activata deoarece eu nu folosesc acest program. -ca sa expun problema si sa justific pretul imi permit sa si spun ca e o afacere foarte buna deoarece in romania programul este 839 ron iar pe thoman este la pretul de 450 ron iar pretul de transport este 130 ron. asaa ca astept raspuns. singurele diferente dintre aceasta versiune si cel profesional spre ex sunt doar ca lipsesc 5 efecte amarate de mutiband dynamic si de copresoare care pot fi inlocuite cu alte vsturi care se gasesc gratis pe net. in rest totul e acolo. - datorita faptului ca licenta este una oriciala aveti drum liber si gratis sa faceti upgrade la versiune 2.5 eliberata acum cateva saptamani de cei de la presonus.
  3. Pret: 1200RON Localitate: Bucuresti Contact: 0740078009 Link producator: http://www.bossus.com/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Vand Boss Gt10 in stare aprope noua. Este folosit doar in studio si casa. Pretul este de 1200 ron. Are preseturi facute. Daca se doreste fac si system restor. mai adaug faptul ca in bucuresti fac predarea personal si primesc doar banii in mana. si daca se doreste fac si test.
  4. sfatul meu e sa taci din gura si sa ii lasi pe cei pasionati de chitara sa isi vada de treaba lor. omule dak atunci cand o sa ajungi la nivelul la care faci sweep-uri o sa le faci ca omul ala si o sa crezi c ale faci bn atunci degeaba ai stat sa inveti chitara.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.