www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/18/23 in all areas

 1. Caut un Jackson Soloist SL1 Made in USA, orice an de fabricatie, preferabil negru gloss sau rosu, folosit dar fara probleme tehnice. Ideal, vine cu acte si case, dar nu e musai. Nu e o problema daca nu mai are dozele originale. Oferta de pe Reverb ma cam lasa rece si oricum, as vrea sa am ocazia de a incerca inainte de a cumpara. Secundar, sunt interesat si de Jackson Soloist Professional Made in Japan, anii 90 (atentie! nu modelul XL!). Buget: este! Tertiar, mi-ar placea sa intru in contact cu pasionati de Jackson/Charvel cu care sa pot imparti impresii, curiozitati sau tips&tricks la nivel tehnic despre chitarele astea. Am o lunga pasiune pentru Soloist dar am senzatia ca in 2023 sunt mai putine sanse sa dai in Romania peste cineva care are un instrument medium/high tier decat acum 15+ ani, cand am inceput eu. PM va rog! Multumesc!
  2 points
 2. chitara e cumparata noua de pe thomann de 2 ani de zile motivul vanzarii este need cash aproximativ din toate cantarile o marja de 90% am folosit-o in casa. e super ok noua find vreo 2100 de lei dotata cu un seymour duncan custom 5 inca 650 ron am zis ca 1700 este un pret cat de cat corect. usor negociabil,in limita bunului simt.
  1 point
 3. Rockbass Corvette 5, model mai vechi: - bridge monolitic [dintr-o bucata, nu split cum au variantele mai noi] - 3-piece maple neck, rosewood fretboard, standard side dot fret markers - adjustable nut - active eq: Vol, pickup mix, high, low Din pacate nu ma inteleg de loc cu coarda 5, asa ca sta degeaba de ceva timp. Problema - vizibila si in poze: Una din cheite trebuie schimbata cu totul. Vine impreuna cu o cheita cu forma coerecta dar orientarea gresita, si un set de corzi Elixir folosite mai putin de 4h in ultimele 6 luni. Modelele noi echivalente sunt 4000-4500 de lei, iar modelul asta era ~3500. Eu vreau 1500. Sau 2500 impreuna cu un Mesa V-Twin. Ca schimb sunt interesat de alte obiecte 'chitaristice' de valoare comparabila: chitari: bariton, 7 string sau telecaster procesor 'effects only' (eg. Line6 M5 - fara ampsim si cabsim) 2x10 ministack - Marshall Lead 12, Marshall MG15MSII, Ampeg MICRO-CL, etc. 4 string bass, preferabil pasiv - Ibanez SDR/SDGR, RB Corvette Basic 4, Yamaha TRB/TRBX Doze: SD Nazgul/pegasus/sentient, Lace deathbucker/alumatone, Qtuners, BKP, etc Pedale : seria vox tone garage, seria vox nutube, Zoom HL-01/UF-01, pharaoh fuzz, revival drive, etc altele cash e o optiune Pentru ca nu am cutie pentru el, predarea va trebui sa fie personala, in zona de Nord a Bucurestiului.
  1 point
 4. Eugen Crețu, pe Facebook. Sau EugenRo2001 pe RGC, dar nu știu dacă mai intră pe forum.
  1 point
 5. Succes!!! Daca ai prea multe oferte anunta-ma si pe mine. 😉
  1 point
 6. Ever since i started i!ve wanted to make a guitar with these ... Ag Lignum Vitae back and sides set African Blackwood Macassar Ebony
  1 point
 7. https://preview.redd.it/yqt10kikrso61.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=57b45fccf3b6faf7fe2b6e014aeb69bcf72200b4
  1 point
 8. Ma ma lesi? se vede clar ca e copie de Ibanez, ce sens are sa o mai laudam
  1 point
 9. Vand o pedala tip Tube Screamer de la Electro-Harmonix model East River Drive. Desi are un pret relativ mic, suna super bine. O dau ca nu am folosit-o mai deloc si numai in casa oricum. Am cumparat-o de la Muziker in 28 iunie 2021. Vine si cu bateria originala plus inca una cadou. Pret: 250 lei. Link-uri utile: https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_east_river_drive.htm
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+03:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.