www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/01/20 in Posts

 1. 1 point
 2. 1 point
  Hello! In acest post vreau sa introduc un proiect la care lucrez de anul trecut cu un prieten din US, Will Shaw (Heir Apparent, DeadRisen, Ayreon, printre altele). Intr-un fel, este succesorul formatiei Abodean Skye. Avem cateva piese pe Bandcamp, Spotify, etc, dar in curand vrem sa scoatem un album. Puteti asculta toate piesele aici. https://rustbeltgothic.bandcamp.com/ Sau daca folositi spotify, e un playlist aici. https://open.spotify.com/playlist/0euJw5L8MLSHgMi0XDabrb Multumesc tutor ascultatorilor! \m/
 3. 1 point
  Vand combo FENDER '64 Custom Deluxe Reverb in stare perfecta de functionare si cu aspect impecabil. Pretul este de 2100 euro = 10.500 lei BONUS!!! In pret intra si case - ul din fotografii ! Nu accept schimburi !
 4. 1 point
  Vand combo CAROL-ANN OD2 in stare perfecta de functionare si cu aspect impecabil. Amplificatorul este de 50W, are 2 canale CLEAN & DRIVE ( + boost on drive channel ), etajul final fiind cu 2 lampi 6L6. Voicing -ul acestui amp este de tip DUMBLE. Combou-ul este echipat cu difuzor EVM -12 . Pretul este de 3.200 euro = 15.600lei. BONUS!!! In pret este inclus si case-ul din fotografii. Nu accept schimburi !
 5. 1 point
  Anubis Fuzz (clonă Black Arts Toneworks Pharaoh Fuzz) - 500 lei Pedală realizată în 2014 de @edy_wheazel ”Practic un Pharaoh Fuzz cu partea de clipping si ton modificata. Tonul original era cam ciudat, avea un potentiometru de medii care avea efect doar daca cel de ton era la minim, am inlocuit totul cu un Baxandall. Modificare ulterioara: R24 a fost inlocuit cu un semireglabil pt. a compensa "pierderile" cauzate de Baxandall.” clonă EarthQuaker Devices Bit Commander - 600 lei Pedală realizată în 2015 de @Razvan S. poza originală făcută de Răzvan S.: Pozate împreună:
 6. 1 point
  Se poate proba in Constanta. Prefer livrarea in persoana, dupa testare, dar poate fi trimis prin curier in tara, doar dupa plata integrala in avans. Transportul va fi aranjat si platit de cumparator. Eu ma voi ocupa de ambalare. Conditie LIKE NEW. Lampi originale. Vine cu foot controller si manual, originale. Nu mai am husa de panza pe care am pierdut-o. Am insa cutia originala de transport. Alimentare originala la 230V. A fost cumparat nou de la Thomann in februarie 2012. Sunt unicul proprietar. Nu a fost folosit live niciodata, doar in casa si de cateva ori la niste repetitii. Nu doresc schimburi cu nimic; anuntul este pentru vanzare. Este amplificatorul folosit la aceasta inregistrare demo: Pentru detalii suplimentare, va rog sa folositi PM.
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.