teckus Posted November 30, 2005 Share Posted November 30, 2005 Are o cunostiinta de-a mea de vanzare si vreu sa stiu cam cat ar costa sculele din titlu(Marshall VS100(head) + JCM900(cab))? Sculele arata impecabil. As vrea niste raspunsuri pana luni 5 dec 05, cand imi face o oferta. Mersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 pai da si tu mai multe detalii... ca n-am gasit la ei pe site... e destul de complicata problema.. pt ca depinde de foarte multi factori cum ar fii anul fabricatiei.. modelul exact , etc.. orice ce detaliu e bine venit,... oricum daca sunt vintage nu poti sa iei drept referinta pretul aceluiasi model nou.. pt ca nu se compara.... sunt mai bune alea vechi, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ampurile vechi din seria Valvestate sunt mult mai proaste decat AVT-urile noi. Astea vechi se dau pe ebay la preturi ultra-mici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 (edited) Head-ul Valvestate model8100 100w, 1input, 2 canale, spring reverb, send return etc. Cab-ul JCM900 LEAD 1960 1x300w 8ohmi sau 2x150w 16ohmi, 4x12" Celestion Typ G 12-75w pozele sunt luate de pe net doar pt model , sculele arata si mai bine. Azi m-am jucat putin cu ele, cu un fender american series cu SeymourDuncan HotRails in bridge - SUNA de mori Edited December 1, 2005 by teckus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest dmc Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 in germania cabul ala se da pe ebay cu vreo 500 de coco. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mircea19 Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 sal... ma nou un 1960 A e 790 euro aici in romania... avt head nou de 100 w e in jur de 600 euro.. cred ca 1000 de euro e un pret bun... Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 La M&C Musical Instruments cab-ul nou - 760euroi(tva inclus) Head-ul nu l-am gasit cred ca nu se mai fabrica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gibsonman Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 ptr numele lui isus,de unde or scoate unii niste preturi astronomice.cab modelu ala,1960 a,se dadea la un moment dat pe barock,cu 400 de euro in stare perfecta,de catre un nene chitarist bun,ungur.head ca ala eu zic ca ar fi cam 300,dat fiind ca nu e all tube,si ca oricum e model vechi rau.asa ca setu asta ar fi in jur de 700 de euro,pana in banii astia,oriunde mai jos ,limita inferioara fiind 699,99 $ nu?hehe,cam asa,oricum orienteaza-te si tu,dar mai mult de atat nu cred ca ar merita,oricat de marshall scrie pe el(aici fac referire la head,cabu mi se pare smeker ca model).norocel Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted December 21, 2005 Author Share Posted December 21, 2005 In sfarsit am cantat pe el, suna de intepenesti Am "prestat" cu un fender american cu SD hotrails in bridge si cu un procesor zoom 505II bagat in send-return 'ul amplifului. Tot aud aici pe forum ca zoom-ul 505II nu are distorsuri bune mie unu mi se par super (am folosit urmatoarele setari: PatchLevel-17, C4, dt, Gain-25, EQ-29, Contur-10, znr/amp-A8, mod-of, DLY-H1, time5) Sunt convins ca sunt si alte amplifuri care suna mai bine, dar eu am ramas impresionat cum suna asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 In sfarsit am cantat pe el, suna de intepenesti Am "prestat" cu un fender american cu SD hotrails in bridge si cu un procesor zoom 505II bagat in send-return 'ul amplifului. Tot aud aici pe forum ca zoom-ul 505II nu are distorsuri bune mie unu mi se par super (am folosit urmatoarele setari: PatchLevel-17, C4, dt, Gain-25, EQ-29, Contur-10, znr/amp-A8, mod-of, DLY-H1, time5) Sunt convins ca sunt si alte amplifuri care suna mai bine, dar eu am ramas impresionat cum suna asta. Prietene, asta le spun eu de multa vreme, ca Zoomul saracul se aude bine daca ai rabdare cu el si mai ales daca ai un Marshall. Asa ca eu zic sa te mai uiti pe e-bay si o sa vezi ca preturile nu sunt asa mari, s-o spargi pe pusculitza si sa le iei. Multa bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts