Guest dmc Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Abuser: iti dau direct o ****, Today, 04:22 PM Delete Post Quote Post Membru *** Group: Active Members Posts: 110 Member No.: 652 Joined: 27-October 05 esti un mare tristan frustrat stiai? te-ai saturat de atat laba..nu ai ce face si postezi pe forumuri right? marsh catelush in mata... ******************************************************* Povestea e in felul urmator: vin azi obosit de la curs, deschid computeru si cand colo hopa! excremente verbale pe tot ecranul. Cum se poate observa mai sus, e vorba de un PM de la userul Abuser. Am forwardat mesajul deja la un admin, dar am considerat util sa il postez si pe forum. Cred ca e bine sa stie toti cu cine interactioneaza, chiar si la modul virtual. Numai bine si voie buna!
pixy Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 (edited) stai linistit c-am primit si io Message Forwarded From Abuser ...avand in vedere ca am fost model... ...avand in vedere ca poze de-ale mele au aparut pentru kenvelo... cred ca poti judeca singur... si..da.. ma cred don juan ...nu te speria.. poa sa le ia si altii nu sunt posesiv.. salut sau asha ceva, ca prim pm: Message Forwarded From Abuser acum ma uitam la poza din profilul tau.. iti inteleg frustrarea fiule... stai linistit sunt convins ca se pot face multe si pentru tine, exista solutii medicale experte in acest sens..bani sa ai.. cat despre comentariile ieftine... poti fi izvor de inspiratie pentru toata lumea...hai pa no comment... Edited November 22, 2005 by pixy
TB_TM Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 N-am mai intrat pe mIRC de vreo 2 ani ca ma saturasem de conversatii din-astea academice dar... peste tot ne lovim de astfel de oameni. Noroc ca se pot sterge mizeriile astea. Vai ce urat!
pixy Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 the plot thickens! ! ! sunt curios ce a primit malex si io
Stefan Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 da io d c n-am primit nimic ? data viitoare ma iau si eu in gura Malex zi si noua ce si cum
Guest _Theo_ Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 nici io n-am primit... ...oricum mai bine...cred k as fi crapat de invide
Gix Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 O sa ajunga departe tipu'. Nu ca noi, frustratii...
Susceptor Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 poate primim toti mesaje 'subliminale' cu ocazia lui mos niculae abuzatorul prea multa lume are dorinta de a fi insultata
Cosu Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Abuser a decis sa paraseasca forumul intr-un nor de praf, fum si pucioasa. Sau cel putin asta am dedus eu din mesajele sale. Nu va mai agitati ca nu are rost Irositi bunatate de energie.
Susceptor Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 damn gropuies (vb unui prieten cand se intampla ceva nasol)
Guest W:W:JigSaw Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Pokemoni obositzi !! Ashtia kre injura intr-una
Recommended Posts