Alex_Silva Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Am observat ca o chitara Harley Benton este destul de ieftina ,rezulta calitate proasta?
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Este buna pentru cineva care nu a pus niciodata mana pe o chitara electrica
Demos Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 (edited) Am observat ca o chitara Harley Benton este destul de ieftina ,rezulta calitate proasta? nu prea se merita sincer , decat sa arunci banii pe o chitara hb , mai strange cativa banuti si iti iei altcv ( ibanez , squire ) depinde mult de genul care vrei sa il abordezi, de cunostintele tale in ale chitarii Edited August 12, 2008 by Demos
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Experienta nu am cant de 6-7 luni si nu am cantat niciodata la o electrica
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Am gasit asta. Mi se pare ciudat o chitara Fender la pretul acela. http://www.thomann.de/gb/fender_squier_aff...trat_rw_bsb.htm
TB_TM Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Am gasit asta. Mi se pare ciudat o chitara Fender la pretul acela. http://www.thomann.de/gb/fender_squier_aff...trat_rw_bsb.htm Este Squire, (by Fender)... "divizia" ieftina a Fenderului. Oricum... mai ok decat Harley-urile...
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Inca o intrebare care dintre modelele LP SG si ST e mai bun?
Demos Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Inca o intrebare care dintre modelele LP SG si ST e mai bun? de la ce firma ?
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 SG si LP de la Epiphone iar ST de la Ibanez/Squire
Guest Rayvann Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Inca o intrebare care dintre modelele LP SG si ST e mai bun? Bun la ce?
Guest Mayol Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Pffff...ce-aveti oameni cu harley-bentonurile?? sunt chitari ok pentru banii lor...si da, sunt potrivite pentru incepatori!!! as prefera sa zgarii un hb de 150 de euro decat un gibson black beauty de nshpe mii !!! normal ca exista chitari mult superioare dar v-ati nascut cu fenderuri, ibaneze si gibsoni in brate?? btw...ce s-a intamplat cu vorba "nu conteaza sculele ci talentul"??
Demos Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 sa nu se inteleaga gresit , e bunicel in fine , dar cu banii aia mai strangi ceva si iti iei ceva mai superior... nu merita sa dai 150 euro pe un hb .
Alex_Silva Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 deci totusi care este cel mai bun dintre cele 3 modele (LP,SG,ST)
barbarossa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 e o chitara pe care nu o mai vinzi niciodata. sunt bani aruncati pe geam. daca iei un epiphone sau un fender second, ala il vinzi oricand la aproape aceiasi bani. oricum ai in vedere ca pana in cateva sute de euro nici macar nu sunt din lemn solid chitarile, indiferent de firma
Guest Calin Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 sa nu se inteleaga gresit , e bunicel in fine , dar cu banii aia mai strangi ceva si iti iei ceva mai superior... nu merita sa dai 150 euro pe un hb . Mai superior, ha ha ha! e o chitara pe care nu o mai vinzi niciodata. sunt bani aruncati pe geam. daca iei un epiphone sau un fender second, ala il vinzi oricand la aproape aceiasi bani.oricum ai in vedere ca pana in cateva sute de euro nici macar nu sunt din lemn solid chitarile, indiferent de firma Poti sa incluzi, in scopul vanzarii SH si Ibanez sau ai ceva impotriva?
barbarossa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 (edited) e ok si ibanez, sau jackson, sau schecter. desi mie personal mi se pare ca isi pastreaza mai bine valoarea un epiphone sau fender mexic. cred ca o firma "de prestigiu" ofera cat de cat o garantie cu privire la ce si cum construiesc. totusi e un alt simt de raspundere. la nivelul asta zic. iar harley benton CLAR nu intra aici. mai bine iei un reghin oricum, ca idee, mai bine o chitara mai scumpa second decat una ieftina noua. bineinteles, pe incercate la nivelul asta si de cate ori e posibil. asa gandesc eu, nu e o regula si nu inseamna ca am dreptate Edited August 12, 2008 by barbarossa
karpi Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 e ok si o chitara HB dace este buna sa cumperi second hand maxim la 60Euro , dace este in stare buna , cam atat merita orice chitara din acestea copy ieftine . Sa te duci sa cumperi numai cu un chitarist care se pricepe , ca sa vada el chitara. La 50 Euro te uiti sa nu fie rupta sparta julita , gatukl sa nu fie stramb si e OK . se poate canta si bine si prost pe orice chitara .
Alex_Silva Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Daca toti ziceti ca HB nu e bun m-am gandit la asa ceva: http://www.thomann.de/gb/epiphone_sg400_wc_egitarre.htm
barbarossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 da, e ok, dar cred ca mai ieftin iesi daca il iei din tara, si il si incerci
Alex_Silva Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 pai as vrea sa-l iau de pe siteul acela
barbarossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 trimite-i un mesaj lui midnight_rider, cauta pe forum poate gasesti second, intra pe mcmusic.ro si guitarshop.ro si vezi ce si unde gasesti. daca nu ai mai luat de pe thomann eu zic sa nu te complici. cati ani ai? plata la thomann trebuie sa o faci cu card sau transfer bancar. la transfer platesti comision...etc e destul de complicat sa stii si daca vine busita cu ea ramai. macar de la noi ai garantie, ti-o schimba, repara etc. ca sa nu mai vorbim de faptul ca, cred ca e mai ieftin la noi, desi nu am verificat
Alex_Silva Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 AM 12 ani deci n-am card incerc sa caut pe guitar shop si pe mc music LA guitar shop nu o aduca lovita ca vine din romania nu?
barbarossa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 sunt noi si cu garantie. trimite un mesaj privat (P.M) lui midnight rider http://forums.rgc.ro/index.php?showuser=690 el este distribuitor epiphone si te va ajuta cu sfaturi. sau daca nu cred ca guitarshop au si ei epiphone. dar cel mai bine ar fi ca parintii tai sa se implice si ei un pic in problema cand vine vorba de comanda/banii spor la treaba
BCRich Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 (edited) Pffff...ce-aveti oameni cu harley-bentonurile?? sunt chitari ok pentru banii lor...si da, sunt potrivite pentru incepatori!!! as prefera sa zgarii un hb de 150 de euro decat un gibson black beauty de nshpe mii !!! normal ca exista chitari mult superioare dar v-ati nascut cu fenderuri, ibaneze si gibsoni in brate??btw...ce s-a intamplat cu vorba "nu conteaza sculele ci talentul"?? Pentru o diferenta de 100-200euro...chiar nu se merita un HB. Mai bine pui ceva si o ai X ani decat HB si dupa cateva luni incep problemele sau nu te mai satisface ce s-a intamplat cu vorba?...pai la ora actuala cam trebuie si scula nu numai talent. Canti bine pe scena dar te auzi prost...nu prea ai facut nimic.(e mult de explicat legat de sustain-ul chitarei puterea dozelor si altele) Edited August 14, 2008 by BCRich
Guest westsound Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Pentru o diferenta de 100-200euro...chiar nu se merita un HB.Mai bine pui ceva si o ai X ani decat HB si dupa cateva luni incep problemele sau nu te mai satisface ce s-a intamplat cu vorba?...pai la ora actuala cam trebuie si scula nu numai talent. Canti bine pe scena dar te auzi prost...nu prea ai facut nimic.(e mult de explicat legat de sustain-ul chitarei puterea dozelor si altele) Poate explici cum vine aia cu puterea dozelor...pitere au circuitele active, doze are mai degraba nivel de semnal, nu putere. Semnal mare nu inseamna neaparat un plus in tonul ghitarii, e mai degraba o chestiune de preferinte. Trebuie si scula, adica ghitara insa trebuie si CANTAT si asta nu vine nici de la scula si nici doar de la talent. Talentul si scula sunt conditii necesare dar nu suficiente.
Alex_Silva Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 In afara de guitar shop mai e vreun magazin romanesc online cu epiphone ca pe mc music nu am gasit
Recommended Posts