www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Plata In Ramburs Pe Thomann


remy44
 Share

Recommended Posts

Direct de pe site-ul thomann . Este destul de clar .

 

Scadenţă şi termeni de plată

  1. Facturile firmei Musikhaus Thomann e.K. trebuie plătite imediat şi fără rabat - cu excepţia cazului thomann când s-au convenit în scris alte condiţii. Plata se va efectua în numerar la livrarea prin ramburs; dacă clientul plăteşte prin carte de credit sau în avans, acesta va primi marfa acasă fără a mai trebui să achite nimic la livrare. În cazul plăţii prin carte de credit, thomann debitarea contului are loc efectiv în momentul întocmirii facturii şi expedierii produsului. În momentul trimiterii comenzii online de către client, întreaga sumă va fi rezervată pe cartea sa de credit.
  2. Musikhaus Thomann e.K. îşi rezervă dreptul să refuze cecuri sau alte mijloace de plată fără numerar. Acceptarea are thomann loc întotdeauna numai cu angajamentul efectuării plăţii. Plăţile efectuate în valute străine vor fi trecute în cont conform decontărilor bancare. Comisioanele bancare trebuie suportate de către client.
  3. Dacă clientul nu achită la timp preţul de achiziţie, pe perioada de depăşire a scadenţei la preţul de achiziţie se va thomann calcula o dobândă cu cinci puncte procentuale peste dobânda bancară de bază de la momentul respectiv. În cazul în care Musikhaus Thomann e.K. a suferit, în mod dovedit, o pagubă mai mare de pe urma acestei depăşiri a scadenţei, Musikhaus Thomann e.K. este îndreptăţită să o valorifice.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.