Keceap Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 (edited) Pret: 1 RON Localitate: RO Contact: PM Accept schimburi: Accept schimburi Salutare. Caut un grif pentru o chitara acustica tip western (dreadnought). Preferabil cu tija de reglaj (truss rod). Poate are cineva, de la o chitara sparta etc... Stie cineva lutier in Romania care sa inlocuiasca griful la o chitara acustica? Din cate tin minte, chitara in cauza avea un sunet foarte fain, dar griful este ireparabil si as vrea tare mult sa o vad din nou intreaga. Astept oferte si negociem plata sau schimbul. Multumesc. Edited June 26, 2014 by Keceap
EugenRo2001 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Trebuie sa stii ce scala are chitara defecta, ai nevoie de un grif cu aceeasi scala
Keceap Posted June 26, 2014 Author Posted June 26, 2014 Deoarece nu am gasit nimic despre chitara asta ( este o Sevilla model J-71), am masurat eu si am obtinut aprox 640mm, deci ar fi ca scala unei Martin Standard, si anume 25,4".
eugen52 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 masoara distanta de la nut pana la tasta 12 si o inmultesti cu 2; rezultatul il imparti la 2.54 => scala in inci (toll) un inci (toll) = 2.54 cm http://olx.ro/oferta/vand-grif-neck-chitara-ID21OvX.html#e67769de5a
Recommended Posts