Popular Post adidelavalcea Posted June 21, 2014 Popular Post Posted June 21, 2014 (edited) http://youtu.be/jVAMFC4t8cw inevitabilul s a produs:)am sustinut primul meu concert de blues si a iesit peste asteptari.asta i pofta ce am poftit:)va las o mica parte din concert filmat bine dar sunetul cum stiti si voi ca se trage asa si asa.. Edited June 21, 2014 by adidelavalcea 19
Nenea Rau Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 (edited) Foarte tare! Imi pare rau ca trebuie sa mentionez, dar a trebuit sa ma despoi de prejudecati inainte de a da play. Dupa aia mi-a placut mult. Cred de altfel ca si fanii tai de "parte manelistica" tre' sa simta la fel in ceea ce-ti priveste latura de bluesman Astept si altele si felicitari maxime! Edited June 22, 2014 by Rãspopitu' 3
adidelavalcea Posted June 22, 2014 Author Posted June 22, 2014 Foarte tare! Imi pare rau ca trebuie sa mentionez, dar a trebuit sa ma despoi de prejudecati inainte de a da play. Dupa aia mi-a placut mult. Cred de altfel ca si fanii tai de "parte manelistica" tre' sa simta la fel in ceea ce-ti priveste latura de bluesman Astept si altele si felicitari maxime! multumesc mult,apreciez complimentul 1
tibimosby Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 felicitari! am ramas placut impresionat. mai bine mai tarziu decat niciodata keep going on 1
Liviu.Pop Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Cred ca o sa incep si eu sa ascult ADV. Latura blues, of course 1
reborn579 Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 bai, misto solo-urile. daca imi permiti totusi, ar trebui un pic mai mult feeling. oricum, thumbs up! :-D 1
Recommended Posts