Marquess of Orange Posted June 17, 2014 Posted June 17, 2014 (edited) Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: P.M. Link producator: Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburi Salutare tuturor. Pun spre vanzare un Squire Vintage Modified Jazz Bass, pe culoarea natural. Bass-ul se prezinta intr-o stare foarte buna, nu are niciun defect. Poate corzile ar trebui schimbate si sters un pic de amprente, in rest e foarte fain. Culoarea nu este cea din link ci natural. As prefera ca cel ce il achizitioneaza sa fie din Bucuresti, astfel instrumentul poate fii probat inainte. Merge trimis si in tara dar pe cheltuiala cumparatorului. Bass-ul vine insotit de o husa de protectie + strap. Pret 1000 lei. Edited June 17, 2014 by slashlord03
Marquess of Orange Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Din ce scrie aici pe site, corpul este din basswood. Sincer sa fiu e posibil sa fie varianta din maple dupa culoare... cert este ca tastiera este din artar. Instrumentul este fabricat in Indonesia si are block-inlays (varianta veche), nu dots ca cele noi. El a fost achizitionat de aici: http://esound.ro/squier-vintage-modified-jazz-bass.html iar pretul era ceva mai maricel inainte, pentru culoarea natural... nu inteleg de ce nu mai apare, probabil nu se mai gasese. Anyways, bass-ul nu este al meu, eu sunt chitarist, ii apartine colegului meu de trupa, numarul lui de telefon e 0721357582.
Lethal Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Bassul se gaseste in continuare si e foarte decent. Am unul identic, doar doze schimbaste cu deymour duncan sjb-2 si suna excelent. http://www.thomann.de/ro/fender_squier_vint_mod_jazz_nt.htm
Marquess of Orange Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 Super fain, mersi frumos. Uite cu ocazia asta am elucidat si misterul lemnului de fabricatie. Intradevar este maple.
Recommended Posts