Barrabass123 Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Pret: 400 ron Localitate: BUCURESTI Contact: radusimunteanul@yahoo.com Stare: NouAccept schimburi: Accept schimburi vand pedala Ibanez Tube King TK999HT NEFOLOSIT . Cand am probat-o mi s-a parut ca e f potrivita ptr cei care canta blues . are noise gate incorporat , este o pedala pe lampa . eu am primit-o cadou de la niste prieteni si nefiind pentru mine o vand asa cum am primit-o adica pedala si adaptorul . pretul este negociabil pedala este in Bucuresti doritorii din Bucuresti pot veni sa o probeze la sala la care repet eu ( timpuri noi fabrica Flaros) ptr cei din afara Bucurestiului NU suport costul curierului revin si cu poze imediat 2
Barrabass123 Posted January 21, 2015 Author Posted January 21, 2015 (edited) up 280 ron sau schimb cu vox amplug ptr bass si diferenta Edited January 21, 2015 by Barrabass123
Jimmy67 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Pretul nou la MC Music: 330 RON http://www.mcmusic.ro/chitara-bass-ro/efecte-ro-3/efecte-ro-2/ibanez-tk999ht-tube-king-pedala-distortion Iti propun un schimb cu Vox Amplug Bass + Amplug Lead, ambele in stare excelenta, folosite foarte putin, Lead - ul aproape deloc. Multumesc!
Barrabass123 Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 pai hai sa facem schimb 0734 815040 radu sau pe pagina drumania drumguitar gym pe facebook . eu sunt in bucuresti si timpul imi permite sa ne intalnim ziua oricand astept raspuns sa imi spui cum procedam
Jimmy67 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Salut! Acum am observat raspunsul tau ( nu am primit mail de anunt), te sun maine si stabilim detaliile. Numai bine!
Recommended Posts