SausageAssassin Posted June 9, 2014 Share Posted June 9, 2014 Stie cineva un bun tutorial pentru home recording? Nu ma intereseaza prea mult software-ul atata timp cat pot sa inregistrez repede - efectele le fac din procesor, mai mult imi trebuie sa fac track-uri si apoi overdubbing, ca si pe looper. Imi trebuie un tutorial complet, sa ma pot familiariza bine cu un program, sa pot adauga mai tarziu tobe/voce. Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marin Petrică Posted June 11, 2014 Share Posted June 11, 2014 Cauta pe creativemonkeyz tutoriale de audition (acolo e audition 3). De acolo inveti programul. Eu inregistrez cu microfonul in fata amplificatorului si suna relativ bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted June 12, 2014 Author Share Posted June 12, 2014 Merci mult! Am sa dau o geana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emylian Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 uite un tutorial facut de mine in Reaper .... te ajuta sa pui pe timp chestii 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karpi Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Stie cineva un bun tutorial pentru home recording? Nu ma intereseaza prea mult software-ul atata timp cat pot sa inregistrez repede - efectele le fac din procesor, mai mult imi trebuie sa fac track-uri si apoi overdubbing, ca si pe looper. Imi trebuie un tutorial complet, sa ma pot familiariza bine cu un program, sa pot adauga mai tarziu tobe/voce. Multumesc mult! Programele cmerciale au "help" si chiar si tutoriale ...eventual intri pe " forumul utilizatorilor " programele opensource au si ele tutoriale foarte detailate sau pe forumuri ai multe exemple si sfaturi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SausageAssassin Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 Momentan am abandonat ideea din lipsa de timp, studiez in putinul timp care mi-a ramas. M-am gandit sa-mi iau asa ceva http://guitarshop.ro/digitech-jamman-solo-xt-looper-seo_p2869.html candva sa-mi simplific problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts